Dr ile görüştünüz mü?Üç güzel beta sonucum oldu 3.5 katı artıyordu üstelik bugün kanamam oldu düşürüyorum malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr ile görüştünüz mü?Üç güzel beta sonucum oldu 3.5 katı artıyordu üstelik bugün kanamam oldu düşürüyorum malesef
Sonuc nedir?yok tek embriyo transfer edildi. yani bölündüyse bilemem tabi salı günü belli olur saglıkla görmek nasip olsun insallah
MerhabaÇok teşekkür ederim rabbim isteyen her kadına nasip etsin amin![]()
Ventus ta yaptırdım benMerhaba arkadaşlar.
Nisandan sonra herkesin sesi kesilmis. Bende donasyon düşünüyorum. Donasyon yaptıranlar hangi merkezlerde yaptırdı acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim R Rabbimallah
Bu ventusta çok pozitif oluyor. Bende istiyorum orayı parayı toplarsam. Sizin ilk deneme mi?Ventus ta yaptırdım ben
Evet Allah a şükür ilk denemede hamile kaldım.Rabbim sizlerle de nasip etsin inşallahBu ventusta çok pozitif oluyor. Bende istiyorum orayı parayı toplarsam. Sizin ilk deneme mi?
AminnnnnEvet Allah a şükür ilk denemede hamile kaldım.Rabbim sizlerle de nasip etsin inşallah
Merhaba benim merak ettigim bir soru var. Ben Donör üzeri yani yumurta donasyon la tüp bebek tedavi gördüm 22 yumurta dan 18 yumurta döllendi ve döllendikten sonra 6 Embryo oluştu.
5.günlük Embryo ya sadece 2 tane Embryo sağlikli kaldi diğerleri ellendi. Augustosun sonunda bir embryo transfer yaptim diğerini dondurdum. Ve malesef tutma negatif oldu. Şimdi doktor bize şu tavsiye de bulundurdu ,, Bu sefer başka bir donör arayalim cok yumurtasi olan toplanan bir donör yapalim yani değiştirelim". Bilemedim neden ve değiştirsek iyi edermiyiz diye. Garantiye almak istiyor saniri