• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 mart transfer olan var mi beraber bekleyelim 🥰

Sonuç kimyasal gebelik dedi doktorumun tek düşüncesinin kendi başarısı olduğunu öğrendim hamile kaldın mı kaldın dedi düşddebilir

Merhaba arkadaşlar.
Nisandan sonra herkesin sesi kesilmis. Bende donasyon düşünüyorum. Donasyon yaptıranlar hangi merkezlerde yaptırdı acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim R Rabbimallah

Merhaba ben buradaki yorumları okuyarak ventusu seçtim üç ay önce başladık sürece embriyolar toplandı donduruldu vs. Transfer olmayı beklerken dün Fatoş hanım tarafından arandım ve seçtiğim donörün hastalık taşıdığı bu yüzden embriyoların imha edileceğini tekrar baştan donör seçip işlemlerin en baştan olacağını söylediler düşünebiliyor musunuz butün emegim param boşa gitmiş ben 5750 Euro vermiştim tedavi için tekrar başlamazsak eğer sadece 500 Euro vereceklerini söylediler benim hiç bir suçum hatam olmamasına rağmen 270 bin liramdan oldum 500 Euro yu bile vermediler telefonu yüzümüze kapattılar arıyoruz cevap vermiyorlar ben madur oldum siz madır olmayın daha 1 yıllık bi işletmeymiş zaten köklü bir yere gidin insanlar umudunu buraya bağlıyor kredi çektim ben ya kredi lanet olsun daha neler var neler yaptıkları inanmayana özelden konuşmaları ses kayıtları bile atarım yeter ki bunların tuzağına düşmeyin..!

Haa bi de vip grupları varmış bunların özel müşteriler için genetik testleri yapışmış iyi verim alınmış donörlerin bulunduğu bir grup bizim donörümüz hastalıklı olduğu için isterseniz 1000 Euro daha verin ordan donör bulalım dediler ya daha neler neler var ilk başta sıcak kanlı olmaları göz boyamaymış yumurta toplanmadan sonra parayı aldıktan sonra değiştirler geç cevap vermeler terslemeler bunları hiç söylemiyorum benim başım yandı sizin yanmasın bir yeri seçerken kırk kere düşünün biz parayı sokaktan toplamıyoruz kredi çekiyoruz yeter ki sonu güzel olsun diye ama başımıza gelenlere bakın

Merhaba benim merak ettigim bir soru var. Ben Donör üzeri yani yumurta donasyon la tüp bebek tedavi gördüm 22 yumurta dan 18 yumurta döllendi ve döllendikten sonra 6 Embryo oluştu.
5.günlük Embryo ya sadece 2 tane Embryo sağlikli kaldi diğerleri ellendi. Augustosun sonunda bir embryo transfer yaptim diğerini dondurdum. Ve malesef tutma negatif oldu. Şimdi doktor bize şu tavsiye de bulundurdu ,, Bu sefer başka bir donör arayalim cok yumurtasi olan toplanan bir donör yapalim yani değiştirelim". Bilemedim neden ve değiştirsek iyi edermiyiz diye. Garantiye almak istiyor sanirim.

Merhaba benim merak ettigim bir soru var. Ben Donör üzeri yani yumurta donasyon la tüp bebek tedavi gördüm 22 yumurta dan 18 yumurta döllendi ve döllendikten sonra 6 Embryo oluştu.
5.günlük Embryo ya sadece 2 tane Embryo sağlikli kaldi diğerleri ellendi. Augustosun sonunda bir embryo transfer yaptim diğerini dondurdum. Ve malesef tutma negatif oldu. Şimdi doktor bize şu tavsiye de bulundurdu ,, Bu sefer başka bir donör arayalim cok yumurtasi olan toplanan bir donör yapalim yani değiştirelim". Bilemedim neden ve değiştirsek iyi edermiyiz diye. Garantiye almak istiyor saniri

18 yumurtadan nasıl o kadar düştü ki yaa? Böyle mi oluyor bu işler? O zaman çok yumurta dollendi diye sevinemeyecegiz 🙄 siz hangi merkezde tedavi oldunuz?

Back
X