27 yaşında aileden dayak yemek

Sedafg6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
80
26
3
34
Herkese iyi akşamlar.Bilmiyorum nereden başlayacağımı ama değişik bir ruh halindeyim inşallah bana yardımcı olabilecek fikir verebilecek kardeşlerim ablalarım vardır.

27 yaşındayım üniversite mezunuyum 2 yıldır bir mali müşavirin yanında haftanın 6 günü çok yoğun ve stresli bir şekilde çalışıyorum.Ankarada yaşıyorum.Maaşım asgari ücret iş bakıyorum bir yandan da tabi ama şu an olduğum yerde kalmam daha cazip.Neyse...Benim asgari ücretle çalışmam evde çok büyük bir sorun duymadığım hakaret kalmıyor desem yeridir hatta ve hatta yediğim yemek bile gözlerine batar...Evlenmediğim için her gün annem ve 25 yaşındaki erkek kardeşim tarafından o... olmakla suçlanırım.Artık dayanacak gücüm kalmadı bugün olan olay bardağı taşıran son damla oldu.Sabah uyandım gözlerimin altı mosmordu yorgunluktan.Annem sen bişey mi çekiyosun hep yorgunsun dedi imalı bir şekilde.Sen hayatını iyi yaşadın g.tveren seni dedi.okuduğum şehrin dağlarına taşlarına sormalıymış kendime erkeklere neler yaptırdığımı...O böyle iftiralar atınca dayanamadım bağırdım çağırdım 25 yaşındaki erkek kardeşim uyandı(işinden istifa etti 2 aydır evde uzman çavuşluğa başvurduğu için) üstüme yürüdü sen susacaksın para kazanmıyorsun dedi.Annem de gaz verdi iyice ve olay büyüdü.Kardeşim beni yerlerde sürükledi mutfakta yüzüme vurdu.kardeşim 1.92 boyunda siz hesap edin.Bağırdıkça vurdu.Elimi masaya koymamla meyve bıçağı geldi.Keserim sizi dye bağırdım.Elimden almaya çalışınca elini küçük sıyırmış.Bu sefer süpürge sapıyla dövdüler sabahın sekizinde.Ben dayaktan bayılma noktasına geldim bıraktı.Annem başıma gelip çok uzattın ama sen de dedi.kardeşim beni öldürmekle tehdit ediyor.Annem de sen büyüksün susacaktın dayak yemeyecektin diyor.Dayaktan sonra sinir krizi geçirdiğimde gidip kanına baktıralım dedi kardeşim uyuşturucj var mı diye inanabiliyor musunuz.Sinir krizi geçirirken ses kaydı yapmış hep böyleymişim ben evde.Eve çıkma şansım yok maaşım yetmez iş yerimde de duyulursa işten çıkarılırım nolur yol gösterin bana.

Lütfen bir an önce ailenizden şikayetçi olun ve hemen kadın sığınma evlerine gidin
Hiç olmazsa, geçici bir süreliğine apart tarzı bir yere yerleşin.
Yazıklar olsun! Elleri kırılsın

Çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun, tez zamanda seni feraha kavuştursun inşallah. En kısa zamanda o evden ayrılmanı diliyorum, umarım başarırsın. En azından kirayı paylaşacak birini bulabilsen. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama bazen ev paylaşmak isteyenler emlak sitelerine ilan veriyor. Tabii çok dikkatli olmak lazım, zaman kötü.

Canım çok geçmiş olsun ailenin sana bu şekilde davranma hakkı yok. Ne o öyle şiddet uygulayacak. Asgari ücretle evet çıkamazsın ayrı ev zor olur ama bu öğrenci yurtları var onlarda kalsan. Evet belki kalabalık olur vs ama en azından kafan rahat olur. İki kişilik oda olan özel yurtlar var oraya maaşın yetebilir aylık ödemeyle.

Acilen o işkence evinden çıkın,polise gidin şikayetçi olun.rapor alın.Allah korusun 3.sayfa haberlerine konu olursunuz,can güvenliğiniz bile yok.
Anneniz de kardeşiniz de ayrı psikopat.babanız yok mu?
Sığınacak bi arkadaşınız merhametli bir akrabanız varsa oraya gidin.

Yok artık bu nasıl aile, bu nasıl anne? O evde kalma gerçekten bul bi yolunu. İyi Kötü bi işin varmış eve çıkamazsın belki ama apart-yurt tarzı bi yer bulabilirsin bence. Hatta gerekli şikayetlerde bulun kadın sığınma evinde kal daha iyi. Ama sakın önüne ilk çıkan adamla evlenmeye kalkma kurtuluş görüp. Genelde öyle evliliklerin sonu öncesinden de beter oluyo çünkü. Allah yardımcın olsun, onları da ıslah etsin.

Canım çok geçmiş olsun ailenin sana bu şekilde davranma hakkı yok. Ne o öyle şiddet uygulayacak. Asgari ücretle evet çıkamazsın ayrı ev zor olur ama bu öğrenci yurtları var onlarda kalsan. Evet belki kalabalık olur vs ama en azından kafan rahat olur. İki kişilik oda olan özel yurtlar var oraya maaşın yetebilir aylık ödemeyle.

Ogrenci olmadan nasil kalicak belge isterler.

Asgari ücretle çalıştığınız için mi oldu bunlar? Bir anne kızına neler yakıştırıyor. Bir an evvel iyi maaşlı iş bulun ayrı eve çıkın aç kalsanız bile gidin o evden.

Acilen o işkence evinden çıkın,polise gidin şikayetçi olun.rapor alın.Allah korusun 3.sayfa haberlerine konu olursunuz,can güvenliğiniz bile yok.
Anneniz de kardeşiniz de ayrı psikopat.babanız yok mu?
Sığınacak bi arkadaşınız merhametli bir akrabanız varsa oraya gidin.
Akrabalarım kendine ancak yetiyor keşke olsaydı

Asgari ücretle çalıştığınız için mi oldu bunlar? Bir anne kızına neler yakıştırıyor. Bir an evvel iyi maaşlı iş bulun ayrı eve çıkın aç kalsanız bile gidin o evden.
Tecrübem olmadığı için en iyi şimdi çalıştığım yer.inanın kaç kapı gezdim iş için yok.Ben de işime iyice asılıyorum tecrübem olsun diye.Bazen diyorum ben de sizin gbi aç yatarım ama kafam rahat olur diye

Tecrübem olmadığı için en iyi şimdi çalıştığım yer.inanın kaç kapı gezdim iş için yok.Ben de işime iyice asılıyorum tecrübem olsun diye.Bazen diyorum ben de sizin gbi aç yatarım ama kafam rahat olur diye
O zaman biraz daha sabır edin. Yağmurdan kaçıp doluya tutulmayın. Maaşınız arttığında kimseye bir şey söylemeden gidin o evden.

Back
X