O kadar kötüyüm ki inanın atladığım yerler olabilirBu hikayede eksik birşeyler var
Şiddette hayır lakin bu hikaye bende oturmadı
Canım çok geçmiş olsun ailenin sana bu şekilde davranma hakkı yok. Ne o öyle şiddet uygulayacak. Asgari ücretle evet çıkamazsın ayrı ev zor olur ama bu öğrenci yurtları var onlarda kalsan. Evet belki kalabalık olur vs ama en azından kafan rahat olur. İki kişilik oda olan özel yurtlar var oraya maaşın yetebilir aylık ödemeyle.
İşyerim aile sorunları olan birini istemez aşırı yoğun 1 dk. bile hesap edilir.kendimi işe verememekle suçlanırım en ufak bişeydeIs yerinde duyulursa seni niye kovarlar onu anlamadim
Ben de düşündüm bunu hatta sınava girip ankarada çok füşük puanlı bölüm yazabilirim sırf yurtta kalabilirim diye ama cesaretim yokOgrenci olmadan nasil kalicak belge isterler.
Akrabalarım kendine ancak yetiyor keşke olsaydıAcilen o işkence evinden çıkın,polise gidin şikayetçi olun.rapor alın.Allah korusun 3.sayfa haberlerine konu olursunuz,can güvenliğiniz bile yok.
Anneniz de kardeşiniz de ayrı psikopat.babanız yok mu?
Sığınacak bi arkadaşınız merhametli bir akrabanız varsa oraya gidin.
Tecrübem olmadığı için en iyi şimdi çalıştığım yer.inanın kaç kapı gezdim iş için yok.Ben de işime iyice asılıyorum tecrübem olsun diye.Bazen diyorum ben de sizin gbi aç yatarım ama kafam rahat olur diyeAsgari ücretle çalıştığınız için mi oldu bunlar? Bir anne kızına neler yakıştırıyor. Bir an evvel iyi maaşlı iş bulun ayrı eve çıkın aç kalsanız bile gidin o evden.
O zaman biraz daha sabır edin. Yağmurdan kaçıp doluya tutulmayın. Maaşınız arttığında kimseye bir şey söylemeden gidin o evden.Tecrübem olmadığı için en iyi şimdi çalıştığım yer.inanın kaç kapı gezdim iş için yok.Ben de işime iyice asılıyorum tecrübem olsun diye.Bazen diyorum ben de sizin gbi aç yatarım ama kafam rahat olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?