- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
B
Insanin kendine guveni de kalmaz. Kimseye de kalmaz. Insana ailesi bunu yaparsa elin oglu ne yapmaz? Di mi..
Evlencek olursan da eger bilmiyorum becerebilir misin ama.. cok fazla detaya girme ailenle ilgli. Dovduklerini vs bukadar anlatma. Cunku adamin sana bakis acisi degisir. Sahip cikani yok arkasi yok. Ben de istedigimi yaparim herkes zaten vurmus bi de ben vuruyum der. Aciklama yapma. Herkesin ailesi gibi bi ailen var falan sansin ..
Bosver var boyle taş kalpli insanlar sanssizmissin onlardan birinin cocugu olarak dogmussun. Bence artik resti cek. Ya su an birini buluyum evleniyim derseb yuzde 1500 yanlis birini bulursun. Senin amacin yani illa biri olsun olmamali.. ha tabi nekadsr yanlis olur aileni mi aratacak kadar kotu biri olur o da tartisilir.Aynen öyle.Bundan önce tartışmalarımızda annem evlen git diye tuttururdu anne kimle evleniyim tanışmama bile izin vermiyosun diyodum.Ev mi tutuyım ne istiyosan açık söyle bana ben anlamıyorum dedim.Erkek getirceksin eve g.tünü havalandırcaksın sen dedi bana.Yengengil ne der ele ne deriz sen kudurdun dedi.İftira atabilir ama şu saatten sonra iftirası da önemli değil anneliği batsın.6 kişilik odada üniversitede kalırken mezun olduk herkesin ailesi geldi törene ben gidemedim neden çünkü kimsem gelmedi.anneler yukarı çıkıp eşyalarını taşıdılar ben tuvalete gidip ağladım.kıskanmadım allah var sadece neden dedim
Insanin kendine guveni de kalmaz. Kimseye de kalmaz. Insana ailesi bunu yaparsa elin oglu ne yapmaz? Di mi..
Evlencek olursan da eger bilmiyorum becerebilir misin ama.. cok fazla detaya girme ailenle ilgli. Dovduklerini vs bukadar anlatma. Cunku adamin sana bakis acisi degisir. Sahip cikani yok arkasi yok. Ben de istedigimi yaparim herkes zaten vurmus bi de ben vuruyum der. Aciklama yapma. Herkesin ailesi gibi bi ailen var falan sansin ..