27 yaşında bakire olmak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pardon da size bana beddua etme hakkı nereden doğdu birden? Sizin sevismenize kim laf etti de celallendiniz madem çok mukemmelsiniz hayırdır ne bu alinmalar delirmeler. LGBT ile fukbody i bir tutmak da çok.komikmis cidden. O şarlatan dediğin adam bir sürü insanı bu psikolojik zirvaliktan kurtarmış ve kurtarmaya devam ediyor sen zaten idol alsan ne olur almasan ne olur. Psikologa cok uzun zaman gittim daha çok algimi bozmaktan paramı yemekten ve kendisine muhtaç hale getirmekten başka bir boka yaramadigina emin olabilirsin. Adam sayesinde ıssız kalacaksiniz zamanla tabiki işini onun gibi hakkıyla yapmayanlar kalacak :) emin olunuz ..

Ben çok yaptım öyle anlık, acaip tutkulu oluyor tavsiye ederim rahatlıyor insan

psikoloji okuduğuna emin misin diye çok.merak ediyorum cevaba gel sana gülüp geciyorum zaten yeni mezunsun baya yol katetmelisin su sözlerin sadece kişiliğinin parçası yapacak bişey yok.

psikoloji okuduğuna emin misin diye çok.merak ediyorum cevaba gel sana gülüp geciyorum zaten yeni mezunsun baya yol katetmelisin su sözlerin sadece kişiliğinin parçası yapacak bişey yok.
Kişiliğime saldır , hayvan gibi de sonra bana beddua etme beddua etmedim ki inşallah sizin gibi birini bulun dedim size beddua geldi herhalde bu

Kişiliğime saldır , hayvan gibi de sonra bana beddua etme beddua etmedim ki inşallah sizin gibi birini bulun dedim size beddua geldi herhalde bu

Ya şu velvette geldi bişey yazdı kendi üzerine alınsın o da gotune kına yakmakla meşgul mesela şuan ispiyonladim oh diye düşünüyor ne çocuk beyinler ya 500 kez s..ktirsen kendini yine bu beyin gelişmez. Neyse konu sana gelince üzerine alınmak zorunda değilsin kişiliğe filan saldıran da yok. Başkasının kopyaladigi şeye aa bende sevistim bn hayvan oldum.doye düşünüp saçma spaan kafalar yürüten sensin kendini naisl görüyosan olesindir. O dindar çocuğu da bı sal gitsin inanılmaz genissin çünkü çocuğa yazık bana da olesi denk gelmiyor napican iste inşallah sende kendine uygununu bulursun

Muhabbeti çok saçma yerlere çekip çok saçma konuşmuşsunuz karşınızdaki sadece sizin söylediğiniz şeylere cevap vermiş siz saçmalamışsınız biraz kusura bakmayın ben böyle dişünüyorum

Ben sakin kalıp yine de şunu söylemek istiyorum size lütfen kişilerin hayatlarını nasıl yaşadıkları bırakın onlara kalsın , Siz yapmayın mesela ama yapana da hayvandan farkı yok demeyin. Kendinizi değiştirin cevrenizdeki insanların da o zaman size karşı davranışları değişecektir illaki. Başkalarının cinsellik ve yüzeysel ilişki yasamasindan gıcık olmayın mesela. Siz cinsel geçmişi olmayan adamla beraber olun kafanız rahat olsun. Geçmişi varsa kaldiramazsanjz direkt görüşmeyi kesin. Kendi yükünzü hafifletin.
Iyı geceler

Şu mesajınızı görmeden insani yorum yaptığım için kendimden özür diliyorum utanıyorum igrencsiniz iğrenç !!!!

Şu mesajınızı görmeden insani yorum yaptığım için kendimden özür diliyorum utanıyorum igrencsiniz iğrenç !!!!
V velvett
Velvette

karşıdaki değil de siz üzerinde durmuşsunuz çok
adam belli ki dert etmiyor bakireliği
ama siz dert etmesini istiyorsunuz anladığım kadarıyla şöyle düşünüyorsunuz : bu adamla ciddi düşünsen bakireliği dert etmiyor boşuna mı korudum bekaretimi keşke korumasaydım. Önemsesin istiyorsunuz önemsesin ki bakire olmanızın bi anlamı olsun.
ben böyle anladım
yani ciddi ilişki düşünülür mü bu adamla o senin kararın

konuyu açan sizsiniz ve adam düzgün cevaplar vermiş bence, siz bazı şeyleri takıntı yapmışsınız ve adamın söylediklerini yanlış anlayıp alınganlık yapıyorsunuz

silmekle iyi etmişsiniz, bence eski sevgili konularına çok girmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…