Aaa yetti ama ben de yazmıyorum isteyen yaşar size ne biz sevisince sizin mi bekaretiniz bozuluyor anlamıyorum kiBu kafayla hayret nasıl böyle adamlar denk gelmiş size. Gel de size fuckbuddy , lgbti işte açık ilişki vs o kavramları anlat ölürsünüz maşallah. O önerdiğinjz adam da tam bir sarlatan onu idol alamam size de hayatta başarılar umarım youtube dışında destek alıp Şu kafadan çıkarsınız veya hayatı beraber zehir edebilceginiz biriyle denk gelirsiniz de burayı da rahat bırakırsınız !
Ben çok yaptım öyle anlık, acaip tutkulu oluyor tavsiye ederim rahatlıyor insan
Kişiliğime saldır , hayvan gibi de sonra bana beddua etme beddua etmedim ki inşallah sizin gibi birini bulun dedim size beddua geldi herhalde bupsikoloji okuduğuna emin misin diye çok.merak ediyorum cevaba gel sana gülüp geciyorum zaten yeni mezunsun baya yol katetmelisin su sözlerin sadece kişiliğinin parçası yapacak bişey yok.
Kişiliğime saldır , hayvan gibi de sonra bana beddua etme beddua etmedim ki inşallah sizin gibi birini bulun dedim size beddua geldi herhalde bu
Şu mesajınızı görmeden insani yorum yaptığım için kendimden özür diliyorum utanıyorum igrencsiniz iğrenç !!!!Ya şu velvette geldi bişey yazdı kendi üzerine alınsın o da gotune kına yakmakla meşgul mesela şuanispiyonladim oh diye düşünüyor ne çocuk beyinler ya 500 kez s..ktirsen kendini yine bu beyin gelişmez. Neyse konu sana gelince üzerine alınmak zorunda değilsin kişiliğe filan saldıran da yok. Başkasının kopyaladigi şeye aa bende sevistim bn hayvan oldum.doye düşünüp saçma spaan kafalar yürüten sensin kendini naisl görüyosan olesindir. O dindar çocuğu da bı sal gitsin inanılmaz genissin çünkü çocuğa yazık bana da olesi denk gelmiyor napican iste inşallah sende kendine uygununu bulursun
Şu mesajınızı görmeden insani yorum yaptığım için kendimden özür diliyorum utanıyorum igrencsiniz iğrenç !!!!
V velvettŞu mesajınızı görmeden insani yorum yaptığım için kendimden özür diliyorum utanıyorum igrencsiniz iğrenç !!!!
Ya şu velvette geldi bişey yazdı kendi üzerine alınsın o da gotune kına yakmakla meşgul mesela şuanispiyonladim oh diye düşünüyor ne çocuk beyinler ya 500 kez s..ktirsen kendini yine bu beyin gelişmez. Neyse konu sana gelince üzerine alınmak zorunda değilsin kişiliğe filan saldıran da yok. Başkasının kopyaladigi şeye aa bende sevistim bn hayvan oldum.doye düşünüp saçma spaan kafalar yürüten sensin kendini naisl görüyosan olesindir. O dindar çocuğu da bı sal gitsin inanılmaz genissin çünkü çocuğa yazık bana da olesi denk gelmiyor napican iste inşallah sende kendine uygununu bulursun
silmekle iyi etmişsiniz, bence eski sevgili konularına çok girmeyinTakıntı yaptığım nedir sizce tam olarak.? Zaten uzun süredir kimseyle görüşmüyorum takıntı ve korkularım i bir şekilde yenmek lazım artık. Son yazdığım.mesaji da sildim zaten yarın ne sildin yazar sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?