27 yaşında bu zeka ??? Konustugun kişi sadece senden faydalanmaya çalışıyor veya bir kapı aralamaya çalışıyor!27 yaşındayım . Bugüne dek çok ve uzun süreli sevgilim olmadı malesef. Belki kendi fazla duygusal detayci ve seçici karakterimden kaynaklı belki kısmet veya her ikisi sebebi. Kolay kolay birine güvenemiyorum onyargilarim var . Kendimle ilgili psikolojik depresiflik gibi sorunlarm oldu hep aile sorunlarından ileri gelen. Velhasil geldim bu yaşıma. Sevgilim bile yok cinsel ilişkiyi geçtim benim uzun süreli güzel karşılıklı aşık olduğum ilişkim bile olamadıgerçekten çok üzücü bir durum bu bir genç kız için sevgisizlik yalnızlık...
Son günlerde birkaç kişi ile sohbet ettim . Karşımdaki erkekler bakire olmama çok şaşırıyor nasıl duruyorsun filan diyorlar. Kendimi eksik hissettim. Ben ilkimi özel biriyle yaşamak istiyorum lakin böyle biri çıkmadi. Sağlık açısından da sağlıkli bir durum değil dedi konuştuğum kişi kafama taktım cidden baya bunu. Bende biliyorum insanlar için bu doğal bir ihtiyaç yemek içmek gibi. Din kısmını pek düşünmüyorum eskisi gibi inancım katı değil. Evlenince olsun diye düşüncelerim var bu da evlendigim zaman sorun olamsindan korkmamdan kaynaklı lakin diyorum ben daha sevgili bul et diyene kadar yaş olacak 30 o yaşta hangi adam bakirdir acaba var mıdır öyle kalan yada ne bileyim en azından sakin ilişkiler değil de sevdiği ile filan yaşamış olsun isterim.
Ve son olarak oldu ki özel hissettiğim biri cikmadi 35 yaşında bile hala bakire kalmak da sacma değil.mi cinselliği yaşamamak ? Konuştuğum kişi mutsuzluğunun depresyonunun bir nedeni de bu emin ol hormonlar ihtiyaçlar vs dedi. Bu doğru mu ?
Ve aranızda benim gibi olan var mı ? Bu yasa kadar bakire kalıp evlenen kocası nasıl karşıladı bu durumu daha önce yapmadiginiza pişman oldunuz mu mesela ?
Kız ve Kadın farklı cinsiyetler mi?hem o toplumsal bir kavram şimdi ne yazık ki küçücük çocuklar istismara uğruyor onlara damı Kadın diyeceğiz?Ben 18yasında evlendim şu an 21yasındayım o yüzden bende önceden bir istek olmuyordu kadınlığımdan önce.
Ayrıca zar kızlık zarı, ona sahipken kız oluyorsun.
Bu yüzden ben kız kadın diye ayrım yaparım. Ama benim gibi düşünmeyen bana sen bilmiyorsun diyemez.
Fikrinize saygı duyuyorum.
Keşke uğramasalar yanlış anlaşılmasın belki küçükken böyle şeyler yaşayanlar varsa kızliktan çıkmış olmazlar Kadın yetişkin denir.Kız ve Kadın farklı cinsiyetler mi?hem o toplumsal bir kavram şimdi ne yazık ki küçücük çocuklar istismara uğruyor onlara damı Kadın diyeceğiz?
Dini boyutu araştır öyle karar ver durduk yere nefsine uyupta gunaha girme k konustugun o erkeklere inanma kadın herşeye hemen inanır .Ne guzel işte evlenince alnın ak olur.sankjin hiçbir erkeğe bu konuda güvenme yok konustu şöyle yap flan dedigj şeylere inanma .lütfen şeytana uyma boşver sevgiliyi flan27 yaşındayım . Bugüne dek çok ve uzun süreli sevgilim olmadı malesef. Belki kendi fazla duygusal detayci ve seçici karakterimden kaynaklı belki kısmet veya her ikisi sebebi. Kolay kolay birine güvenemiyorum onyargilarim var . Kendimle ilgili psikolojik depresiflik gibi sorunlarm oldu hep aile sorunlarından ileri gelen. Velhasil geldim bu yaşıma. Sevgilim bile yok cinsel ilişkiyi geçtim benim uzun süreli güzel karşılıklı aşık olduğum ilişkim bile olamadıgerçekten çok üzücü bir durum bu bir genç kız için sevgisizlik yalnızlık...
Son günlerde birkaç kişi ile sohbet ettim . Karşımdaki erkekler bakire olmama çok şaşırıyor nasıl duruyorsun filan diyorlar. Kendimi eksik hissettim. Ben ilkimi özel biriyle yaşamak istiyorum lakin böyle biri çıkmadi. Sağlık açısından da sağlıkli bir durum değil dedi konuştuğum kişi kafama taktım cidden baya bunu. Bende biliyorum insanlar için bu doğal bir ihtiyaç yemek içmek gibi. Din kısmını pek düşünmüyorum eskisi gibi inancım katı değil. Evlenince olsun diye düşüncelerim var bu da evlendigim zaman sorun olamsindan korkmamdan kaynaklı lakin diyorum ben daha sevgili bul et diyene kadar yaş olacak 30 o yaşta hangi adam bakirdir acaba var mıdır öyle kalan yada ne bileyim en azından sakin ilişkiler değil de sevdiği ile filan yaşamış olsun isterim.
Ve son olarak oldu ki özel hissettiğim biri cikmadi 35 yaşında bile hala bakire kalmak da sacma değil.mi cinselliği yaşamamak ? Konuştuğum kişi mutsuzluğunun depresyonunun bir nedeni de bu emin ol hormonlar ihtiyaçlar vs dedi. Bu doğru mu ?
Ve aranızda benim gibi olan var mı ? Bu yasa kadar bakire kalıp evlenen kocası nasıl karşıladı bu durumu daha önce yapmadiginiza pişman oldunuz mu mesela ?
Ben 30 yaşındayım bende bakireyim yapmadım iyide yaptım erkeklerin yüzde 90i sevgiliyken neden bakiresin der ama evlencek kadının bakire olmasını ister hicde dusunmeyin ben kendimi eşime sakladım şükür27 yaşındayım . Bugüne dek çok ve uzun süreli sevgilim olmadı malesef. Belki kendi fazla duygusal detayci ve seçici karakterimden kaynaklı belki kısmet veya her ikisi sebebi. Kolay kolay birine güvenemiyorum onyargilarim var . Kendimle ilgili psikolojik depresiflik gibi sorunlarm oldu hep aile sorunlarından ileri gelen. Velhasil geldim bu yaşıma. Sevgilim bile yok cinsel ilişkiyi geçtim benim uzun süreli güzel karşılıklı aşık olduğum ilişkim bile olamadıgerçekten çok üzücü bir durum bu bir genç kız için sevgisizlik yalnızlık...
Nalaka? Hiç cinsel ilişki yaşamayan insanlar o duyguyu köreltmek için mastürbasyon yapıyor. Zaten istemediğin bir şeyi nasıl yapacaksın? Bir istek oluyor ki cinselliğe yöneliyorsun, imkanı olmayan da kendini tatmin yoluna gidiyor.
Kizma isareti koymamin sebebi sana bunu söyleyen o erkek. Seninle birlikte olmak icin bunu söylüyor sana. Bende mutsuzum cogu zaman daha cokta sinirliyim. Evliyim. Cinsel hayatimda kötü degil haftada 2-3 kez iliski yasamama rağmen sinirli depresif bir ruh hali icindeyim. Bunun cinsellikle hormonlarla alakasi yok. Hamileyken de bazi durumlardan dolayi iliskiye girilemiyor ama hamilelerin ruh hali dalgali olabiliyor. Neden hormonlar.
Hamilelerle ilgili verdigim ornek doğru. O cocugun söylediğine inanma çakal lik yapiyor akli sira
Suru pskolojisi heralde sizin ki. Cevreye gore degil ben ne istiyorum diyeceksin kendine. Sevismek icin sevismek var ask icin sevismek var. Evlenmeden once cinsel hayatin varligi ile de insanın başı göğe ermiyor bu arada mutlu hissetmenin turlu turlu yolları var. Cinsellik kac dk'lik bir olay ki. Insanların ne dedikleriyle ilgilenme. Irade senin hayat senin.
Bak canim sana bise dicem nolur beni yanlis anlama olur mu
Bende 27 yasindayim 1 bucuk senelik evliyim.
Evlenmeden once flortlerim oldu ama kisa sürdü. Sadece bir tanesi uzun surmustu 1 sene ayrildik ama
Tabiki evlenmeden once opusebilirsin dokunabilirsin birlikte uyuyabilirsin hatta seks de yapabilirsin ayni evde de kalabilirsin dogru kisiyle dogru zamanda asla karşı degilim buna ancak;
Daha seninle konusurken yazisirken mi oldu bilmiyorum? Bir ask yokken aranizda birbirinizi tam tanimadan bir erkek seninle boyle konular konusuyorsa o erkegin iyi niyetinden şüphe et derim
Sen demekki ona bahsetmissin ben bakireyim vs diye olabilir asla kotu niyetle söylemeyiz biz kadinlar zaten, ama etraf cakal dolu olmus
Hic dogru durust adam kalmamis nerdeyse
Akli sira sana yoklama yapiyor küçük akliyla. Bir dur hele tanisalim goruselim oyle degilmi
Cinsellik konusmak ayip ya da gunah degil ama diyorum ya bir flortun olur birbirinizi iyice tanirsiniz evlilik dusunursunuz hatta onunla konusursun da yaşarsın da bazi şeyleri kimse bise diyemez ama emin ol bu bir eksiklik degil. Bakire olmak eksiklik degildir olmamakta bir artı katan birsey degildir
Öncelikle doğru kişi için önce kendi eksik yonlerinizi düşünün ve onları tamamlayın sonra yeni ve doğru ortamlarda bulunun hobi edinin spora başlayın gönüllülük faaliyetlerine katılın grup halinde turlar var onlara katılın internette koşu bisiklet doğa yürüyüşü yapan güvenilir guruplar var onlara katılın hem çok farklı mesleklerden ve gerçekten seviyeli insanların olduğu ortamlar.
Benim size naçizane tavsiyem bekaret sizin için önemli olmayabilir ama yine de ertesi gün pişmanlık yasayacaginiz ilişkiler içine girmeyin. İnandiginiz ve guvendiginjz insanlarla paylaşılacak değerli bi anlar onlar. Eğer olur olmaz insanlarla olursanız inanın icinizdeki boşluk daha da büyür.
Özellikle gönüllülük faaliyetleri insana inanılmaz iyi hissetiriyo denemelisiniz.
Allah iyilerle karşılaştırsın
Şu eleştiren yargılayan kişileri bir köşeye bırakın.. cinsellik tabiiki bir ihtiyactir kadını erkeği Olmaz.. Ayrıca cinsellik yaşamakla Kadın olmuş olunmuyor o ayrı saçma bir tabir !! Ergenlikten itibaren cinsellik gelişir ve yaşanmalı. Sanki evlenince aniden herkes arzu ile doluyor gibi konuşmuş .. saçmalık. Öncesinde de vardır . Gelenekler yüzünden evlilik ile cinsellik bagdastirilmis ki bence o ayrı saçma . Dediğin doğru. 35 yaşa kadar yaşamamış olursan bence geç olucak. Ama onca sene hiç yapmadığın için de gittikçe seçici olacaksın. Psikoloji bölümünü bitirdim. Hayat cinsellikten başlıyor hep öyle öğretildi bize. Bunun eksikliğini hissetmen çok normal ama tavsiyem öncesinde de sevgi açlığını da doyurmak. Kişiden kişiye değişir kimi sevdiği ile yaşamak ister cinselliği kimi ise ask ve seksi ayırır. Size kalmış nasıl hissettiğiniz. Bence çok düşünüp tartmayin kendiniz tanıyın içinizden gelen şeyleri de bastırmak yanlış. Hayat kısa. Ola ki 35 yaşında evlendiniz karşınızdaki bayağı tecrübeli olacak , uyum sağlamaniz çok zor olacak. Hem 20 lerde başlayıp 30 larda cinselliği en güzel yaşar derler kadınlar .
Enteresan bir duygu durumu :)
Günümüzde insanlar aşk olmadan ''cinsel çekim oldu'' diyerekten yatağa giriyor.
Ertesi gün birbirlerini tanımıyor evet de bu size uygun mu?
Sevdiğim biriyle yaşarım diyorsanız, fırsat verin insanlara.
Sevince de istediğiniz zaman yaşayın bunu.
Ben bakire olarak evlendim, kimse madalya takmadı.
Ama pişman falan da olmadım.
Eşim de bakirdi ve 28 di. Ben 26..
Yani bakire olmak ya da olmamak bir eksik ya da artı değildir.
Kalitesiz heriflerle kalitesiz muhabbetlere girmeyin derim.
Bir adım ötesi mutsuzluğun hormonlardan gel seni mutlu edeyim olur..
Sağlıklı kararlar almanızı dilerim.
Mutluluklar..
Bence buyuk kayıp otuzlarına gelip de bir cinsel hayat sahibi olamamak... neticede kocaman bir kadinsin artik ve o da bireyselliğin bir parcasi ....ama dedim ya 'Bence'
Arkadasım ya tabi ki erkeklerde bakir olabilir. Eskortla fln yapmak herkesin içine sinmeyebilir. Aşık olacağı kişiyi beklemiş olabilir... Erkeklerin hepsi zannettiğin gibi skor peşinde fln değil bence. Sen de bekareti önemsemiyorsan evlenmeden dene ama aşık olacağın biriyle olsun tabii ki en önemli kriter bu olmalı. Sonradan kullanılmış hissetmemen için
@Velvette seninle konuştuğumuz şeyler gibi bak :)
Konu sahibi, ben 29 yaşındayım. Bu yaşa kadar bakire kaldığımı düşünemiyorum çünkü cinselliği seviyorum. Keyif alıyorum ve istiyorum. Ama bu benim kararım oldu, kimsenin etkisi altında kalmadan.
İsterseniz 50 yaşında bakire olursunuz, ister daha genç yaşta ilişkiye girersiniz. Bu sadece ve sadece sizin kararınız. Ne toplum, ne arkadaşlarınız bu konuda söz sahibi. Eğer her iki durumda da kararınızın arkasında durabilecekseniz istediğiniz gibi yaşarsınız.
Ancak özellikle bu yaşa kadar beklediğiniz için bence alelade biriyle ilk ilişkinizi yaşamayın. Hem duygusal hem fiziksel olarak hayalkırıklığına uğrarsınız. Gerçekten yaşamaya değecek biri karşınıza çıktığında zaten bunu yaşarsınız.
Bana sen kendin yaşamak istiyormuşsun gibi gelmedi.
Çevrenin lafıyla hareket edersen üzülürsün.
Üzerine oturmaz çünkü bu tavır.
Bana sorarsan, bence evet, "bana göre" kayıp.
6 senedir yaşıyorum, birkaç partnerim oldu, daha cinselliği yeni keşfediyor gibi kendimi tanıyorum.
Üstelik zirvesinde bile olduğumu düşünmüyorum, o yokuşu, zirveye doğru tırmanışı yeni yapıyor gibiyim kendimi/isteklerimi tanıma konusunda.
Denemesem bilemezdim.
Ayrıca zaten biriyle evlenince her gün "kuru fasulye"
Biraz farklı sulara açılıp farklı seçenekleri de denemek isterim evlenmeden:)
Gencim, şimdi yapmıcam ne zaman yapıcam
sevişmek için sevişirsen aşkla birlikteliğin nasıl bişey olduğunu anlaman çok zor sırf eylem olarak yaparsak hayvanların çiftleşmesinden ne farkımız kalır ?
Ben de size şöyle bir açıklama yapmak istiyorum. cinsellik de aynı yemek , içmek ve diğer olmazsa olmaz gerekli görülen ihtiyaçlardan biridir. yemek üzerinden örnek vereyim ; kimisi 3 öğün yer, kimisi çok daha fazla, kimisi yemeği fazla önemsemez ama aç kalmayacak şekilde .Fakat asla yemem bir ömür yada bir sene hiç yemek yemesem de olur diyemez. Cinsellikte böyle birşey kimisi fazla arzular kimisi daha az.. ama arzular ve arzulanmak ister.
Ben de 1 senedir evliyim ve eşimle tam 6 sene çıktık ve ilk birlikteliğim eşimleydi. çıkmaya başladıktan 1 ay sonra ilişkimiz başladı ve hiç eksilmeden devam ediyor ve iyi ki dedim hiç pişman olmadım. Doğru zaman ve doğru insan derim tabu mabu dinlemeyinbitter64
konuştuğun yada beraber olduğun biri zaten seni sağlık bla bla diye cinselliğe yönlendiriyorsa koşarak uzaklaş oradan.. tek acamı seni yatağa atmaktır.. birşeyler yaşamak 27 yaşında hayatına hiçbirşey katmayacak.. aksine bu yaşına kadar koruduysan koru zaten.. kimse senii neden bakiresin diye yadırgamaz..
cinselliği yaşadın diye belkide hayatına giren kişi istemeyecek yada problem etmeyecek.. bu adamın kişiliği ile alakalı birşey olacak.. Sakın ama sakın bu yaştan sonra sırfff adam istiyor diye kör kütük aşık olsan bile beraber olmamanı tavsiye ederim.
Sen erkeklere bakma, onların zihninde şu var: aa bu yaşa kadar bakire mi kalınırmış diyip ileride olası bir ilişki için zihin yönlendirmesi yapmak . Sıkıntı yapma, herşey yolunda bebiş. Tadını çıkar hayatın
kusura bakmayın da benim yüzüme bakıp direk aklına yatak geliyorsa ne eş ne dost olur o adamdan . yatarsın yatmazsın kendine kalmış . ama o en özel anını o ürkekliğin o kendini kadın hissetme anını eşinle hayatına giren ve seni sen olduğun için seven yatak arkadaşı olarak görmeyen adamla yaşaman en doğalı bence . o sana şaşıranlara söyle dışarda aradıklarından çok var . başka dert bulamadın galiba kendine bundan utanç değil onur duymalısın . bırakın şu batı kafalarını özünüze dönün . daha vakit varken
Merhaba bence cinselliği evlenene kadar yaşamamalısın etrafındaki tüm erkekler bunun su içmek kadar normal olduğunu vs sana söyleyecekler kendi kafanda bir erkekle tanışmalı ve hayatını sürdürmelisin gerçekten yaptığında geri dönüşü olmayacak emin ol 30 yaşında geldiğinde bile evlendiğin erkek bunu kriter alır dicek benden önce kaç kişiyle oldu acaba maalesef türk toplumunda yaşıyoruz bende elbette yaşamak isterim ancak toplum bu şuan normal davranan erkekler evlenmek istediği zaman bakire arayacaklar emin olabilirsin
27 yaşında evlendim ve bakireydim, 27 yaşında bakire olmak abes değil, evlenmeden böyle bir şey yaşarsan sonu hüsran olur, kimseye güvenme, çoğu erkek kullanma derdinde, evlenmeye gelince temiz el değmemiş kız isterler,
Ben de 26 yaşımdayım,bakireyim ve seni anlıyorum çünkü benim de konuştuğum insanlarda hep aynı muhabbetler dönüyor. Ama bunun bi önemi yok. Ben sevdiğim adamla yaşamak istedim bu yaşıma kadar o yüzden olmadı, benim sevgilim güvendiğim adam ben onla yatmadım diye benim ne geri kafalılığımı bıraktı ne korkaklığımı. Umrumda mı asla. Bu tarz saçma sapan insanların gazına gelmemeliyiz. Onların amacı sadece istekleri yerine gelsin. Değer veren adam seni tanımak ister,nelerden hoşlanırsın,ne istersin bunu merak eder,incitmekten korkar. Biz et parçası değiliz. Ben bu yaşımda böyle düşünüyosam benim gibi düşünen bir erkek de vardır. Duam da onla karşılaşmak olur. Sen de kendini kötü hissetme ne yazık ki şu dönem böyle bir dönem. Aksine düşüncelerin,hislerin kirlenmediği için kendinle gurur duymalısın :)
Doğru söylüyosunuz,cahilliğin sınırlarını siz belirliyosunuz zaten.. İnsanların psikolojik durumları vs hiç birinin önemi yok ya da ne düşündüğünün,ya da toplumdaki gidişattan rahatsız olup kendini böyle görebilmesinin. Bence asıl siz kusura bakmayın bu yorumu da psikolojiden haberi olmayan ben yine de sizin kadar acımasız olmayıp özelleştireyim psikoloji cahili biri yapar
Ay inanmıyorum ya :) kızken cinsel ihtiyaç hissetmemek nedir ya? Cidden arkadaşlar kaçıncı yüzyıldayız? Cinsellik fizyolojik bir ihtiyaçtır. Bunu sadece erkek tarafından giderilen bir şey olarak görmeyin ya. Ayrıca kız-kadın cinsiyetçileştirilmesine de karşıyım. Bir epitel dokunun ortadan kalkması aa sen artık kadınsın mı yapıyor bizi? Hayır tabiki. Siz şu söyleminizle tüm hormonları tüm fizyolojiyi falan çöpe atmışsınız kusura bakmayın ama güldüm. Bir kadın için 21-30 aralığı özellikle cinsel isteğin yani hormonların pik yaptığı dönemdir. İhtiyaç duyar bedenimiz. Böyle programlanmıştır. Nedir yani diyelim bir kadın hiç evlenmedi 45 yaşına kadar o zamana kadar isteği olmıcak mı? Araştırın,öğrenin. Hadi bilmiyosanız da burda vaaz vermeyin
Yani sizden çok yaşlı da değilim ama tuhaf geldi bana bunu sorgulamanız.
Bir erkeğin nasıl duruyorsun demesi de alttan gel sevişelim mesajı gibi.
Neden bakire olunmasın ki 27 yaşında?
Bu tercihtir zaten,kimi atıyorum 40 yaşında evlenir evlendiği kişiyle yaşar ilk deneyimini bu da normal,bir başkasının afaki konuşuyorum yirmili yaşlarda biriyle isteyerek birlikte olması da gayet doğal.
Seçim,tercih, karar adına ne derseniz deyin normal süreçler hepside.
Ha hayatımda düzgün biri yok,güzel bir ilişkim yok diye üzülüyorsanız amenna ,hak veririm ama diğer konuya üzülüyorsanız saçma.
Bir kaç erkekle(sevgililerinizle ayrı zamanlarda,grup vb bir ilişkiden bahsetmiyorum) sevişip hiç haz alamamakta bir olasılık,bencil ,sadece kendini tatmin amaçlı sizinle birlikte olan biri olsaydı hayatınızda bence şu an bulunduğunuz durumdan kötüydü.
Tam tersi de olabilirdi,gayet zevkli ilişki de yaşayabilirdiniz ama 27 yaş geç bir yaş değil ki,hala yaşayabilirsiniz.
Bekarken yada evliyken olmasi yine tercihtir,size kalmış ama saçma sapan bir kelama bu kadar takılmayın siz yinede.
Ben uzun süre sevgilimden ayrı kalınca gergin oluyorum. Bence doğruluk payı olabilir.
Diğer konulara gelince, bunun yaşı olduğunu düşünmüyorum. Hayatın akışında yaşanacak bir şey bu. Yaşamalıyım deyip önüne çıkanla yaşayınca pişmanlık getirir.
27 yaşında bakire olmak bir şey değil 31 yaşında evli olup da bakire olmanın yanında . Neyse ki boşanıyorum
Walla yazının tamamını okumadım ama bakire olmak ayıp mı amerika da falan mı yaşıyorsun sen o şaşıranlarin niyetlerini bence bı sorgula.Evlenmeden de yaşama bence eşinle zaten yaşayacaksın özel olsun
Bu tamamen kişisel bir konu başkasının görüşlerine o kadar da gerek yok.Günah olduğunu biliyorsunuz istediğiniz gibi yapin ama sevgi ve cinsel lik farklıdır. Sonra üzülmeyin
Erkeklerin niyeti zaten belli onlar çoğu kadın in baktığı gibi bakmıyorlar kullanmak gibi bakıyorlar.
27 yaşında bu zeka ??? Konustugun kişi sadece senden faydalanmaya çalışıyor veya bir kapı aralamaya çalışıyor!
Kız ve Kadın farklı cinsiyetler mi?hem o toplumsal bir kavram şimdi ne yazık ki küçücük çocuklar istismara uğruyor onlara damı Kadın diyeceğiz?
Benim çok yakın komşum çocukluktan beri tanırım hiç evlenmemiş ve bakireydi şimdi 70 yaşında. Ne var bakire olmakta? Evlenmeden ilişki yaşamak kadar,o yaşta bakire olmakta normal bence. Tercih,hatta ben evlenmeseydim ben de ilişkiye girmezdim bunun nedeni de benim inançlarım. Ama yapanların ne eksiği var diye hiç düşünmem yada aaaa süper ilişki yaşamış tecrübeli demem. Tercih ve istek meselesi. Yani takilma bu kadar cinsel ilişkiye,yaşa falan.
Dini boyutu araştır öyle karar ver durduk yere nefsine uyupta gunaha girme k konustugun o erkeklere inanma kadın herşeye hemen inanır .Ne guzel işte evlenince alnın ak olur.sankjin hiçbir erkeğe bu konuda güvenme yok konustu şöyle yap flan dedigj şeylere inanma .lütfen şeytana uyma boşver sevgiliyi flan
Ben 30 yaşındayım bende bakireyim yapmadım iyide yaptım erkeklerin yüzde 90i sevgiliyken neden bakiresin der ama evlencek kadının bakire olmasını ister hicde dusunmeyin ben kendimi eşime sakladım şükür
Ondan olur mu bilmiyorum ama sende bi sıkıntı mı var adam dalga falan geçmemis normal bir konuşma neden öyle msj yazdın neyin tribi buYine sizlere danışmak istedim.. şimdi ben bir adamla tanıştım yine bu başka birisi. Ve hoşlandım da bu kişiden . iki haftadır mesajlasiyoruz gayet olağan şekilde . Gün içerisinde napıyorsun vs vs gibi. Bugün tatile gideceğini söyledi şakadan sende gel dedi. Benimde aklıma düştü sordum sevgilin ile tatil yaptın mı hiç diye konuşma şöyle ilerliyor hepsini uzun uzun yazmicam da aklimda kalanları yazicam .
Ben: hiç sevgilinle tatil yaptın mi
O: evet . Sen yapmadın biliyorum :)
Ben : oo maşallah. Evet yapmadım keşke yapsaydım ya . Bir kez planladık ama ayrıldım. Nerden bulucam şimdi ben kız eli değmemiş erkeği :)
O: gerçekten böyle bir arayışın mi var
Ben: hayır tabiki ütopik hayaller kurmam espri yaptım. Ama çarpık ilişkiler yaşamamış biriyle olmak.isterim tercih şansım.olurSA.
O: Tabiki çarpık ilişkiler yaşamamış biri olsun karakteri düzgün birini bulursan öyle olur zaten.
Ben anasının kuzusu sütten çıkmış ak kaşık biri değilim :)
Ben: Öyle birini de aramiyorsun Değil mi Tamam sorun yok
O: Senin tatile gitmemiş olmanda senin sütten çıkmış olduğunu göstermiyo tabi :) Hayır ben şöyle olsun böyle olsun diye kimseyi aramıyorum
İnsanların geçmişte naptıkları çok umrumda değil
Çünkü geçmişi hiç bi zaman bilemeyiz tam olarak
Kurcalamaya gerek yok Mide bulantısından başka işe yaramaz Arkadaşlarım mesela şey diyolar
Evlenceğim kız bakire olmalı Tabikide herkes ister eşinin daha önceden bişe yaşamanış olmasını
Ama bakire olması kızın bişe yaşamadığı anlamına gelmşyo kesinlikle
Ben: Bu arkadaşlar bakir mi
O:Hayır tabikide
Ben: O zaman bı kapatsınlar cenelerini
Gerzek sürüsu En sevmediğim
O: Ya mesele o da değil Bekaretini bozmuş olan çok fazla namuslu kız gördüm bakire olanlara kıyasla Herşey iki bacak arasında değil yani İnsanlar hakkaten çok dar görüşlü
Ben: Sen neler yaşadın ya bu kadar
O: Sözüm meclisten öteye
Ben:Çok fazla nerden gördün :/
O: Haydaaa Yine bana döndü konu
Çok acılar çektim Çok yıprattılar beni
Ben: Kıvırm Hoşlanmadım bu çok gördüm ettim cümlesinden Neyse
O:Bnm saklıcak bişeyim yok Çok fazla arkadaşım var Çok fazla sevgilileri oldu Çok fazla olaylar gördük Bnmde yeterince insan girdi çıktı hayatıma
Bunları söylemekten çekincek değilim Yaptıklarımdan pişman değilim
Ben: Yani değilsindir lakin bunu ağzı kulaklarinda gülerek söylemek zorunda da degildin
O: Ahlım hala yapamadıklarımda
Şaka yaptığımdan olabilir mi acaba
Ben: İçim sıkıldı Şuan kendimi sorguluyorum
O: Nasıl sorguluyosun kendini
Ben:Hiç bosver :) Bu tarz konulara nerden girdik ki
O: sen soktun :) Bence senin çok ciddi duvarların var
Ben: Neyse madem girdik bende şunu söyleyim olaya fiziksel bakmadım hiç fiziksel kayıp olarak ruhsal bakıyorum ben bu durumlara sevgili olmak da böyle benim için
O:Kendine belli sınırlar çizmişsin
Ben:500. Kez duyuyorum teşekkürler
Evet var canım duvarlarim tercihim bu böyle iyi hissediyorum
O: Ama sınırlar işte seni iyi hissettiriyosa daha da sağlamlaştır :)
Ben: Ee ne öneriyor sun Onerini alım bide
O: Estağfurullah ne haddime Şimdiye kadar nasıl kendini iyi hissedebilmişsen aynı şekilde devam :)
Ben: yok cidden ne onerirsin Merak ettim söyle
O: bence olaylara hiç bi koşulda kayıp olarak bakmamalısın Fiziksel veya psikolojik olsun Bu hayatta herşey tecrübeKimi iyi görünümlü tecrübe kimi sıkıntı gibi görünen tecrübe
Ben: Ya bu öyle şöyle bakmamalisin etmemelisin demekle olan bişey degil Sana göre tecrübe bana göre kayıp olabilir hatta en basiti zaman kaybı oalrak bile görebilirim Herkesin tercihi farkli
Algısı farklı kimisi bir olaya güler geçer kimisi aşamaz
O: E o yüzden ne haddime dedim zaten -_- Bana göre gülüp geçen daha şanslı Bu hayatı daha mutlu yaşıyodur Daha geç yaşlanır daha sağlıklı yaşar
Ben: Yüksek ihtimalle evet Genel oalrak hayata bakış açısı için böyle düşünüyorum Ama cinsellik olarak cevaplamak gerekirse 30 yaşında kadın bakire atiyorum AA çok sağlıksız naisl olabilir
Diyen biri misin mesela
O: Haydaaa O kadarda değil yani
Ben: Haha bunu da duydum da bazı kişilerden
O: Sadece biraz daha durursan rahibeliğini ilan edersin diyebilirim:)
Ben:Aranan profil elde etme alt zemine hazırlarken . Diyosun şaka değil gerçeklik payı vardır demistik
O: Bu muhabbette alt msj olarak hala bakire olduğun mesajını da iletebilmeni tebrik ediyorumYok sadece espri gerçekten
Ben: Öleyim veya değilim demedim bu kişilerin benim için dediğini de söylemedim lakin senin dank diye bana bunu söylemen hoşuma gitmedi
O: Yani karşına öyle biri çıkmadıysa ya da gerçekten doğru zmanı beklediysen niye acele edesin ki Hoşuna gitmeyen ne tam olarak anlamadım Burda medeni bi şekilde konuşmaya çalışırken senin niye bişeyler hoşuna gitmeyip duruyo
Ben: Hakkımda çıkarım yapman
O: Ben sana kötü şeyler söylicek biri değilim Söylediğinden öyle anlaşıldı ben çıkarım yapmadım senin söylediğini açtım sadece
Ben: Bence onun açması öyle bisey degildi
Neyse ya ben kafama göre birini buldum da içime sindi güvendim hoşlandım beğendim de... O zaman düşünürüm bunlari
O: Çok karıştı mevzu Ama olsun insanlar konuşa konuşa anlaşıyo işte :) Umarım beni yanlış anlamamışsındır wp yüzünden Onun dışında ne düşünüyosam yüzyüze de söylerim zaten çekinmem düşündüklerimden
Ben: Yok yanlış anlamadim Tam anladim
Tabiki konuşarak anlaşıyor ve birbirimizi taniyoruz
O: Ne düşünüyosun peki Sandığım profilin dışında biri olduğunu kavradım Olabilir saygı duyuyorum
O: Ne sanıyodun
Ben: O da bana kalsın
O: Anladım ben peki
Ben: Uyudun mu bilmiyorum ama.. asıl rahatsız olduğum şey bu konu üzerinde çok fazla durduğunu hissetmem oldu . Birde bana ucube muamelesi yapiyosun bana göre yok işte gulen geçen daha mutlu olurmuş daha iyiymiş daha geç yaslanirmis. Çok saçma . Bunun altında da bir yargılama var bence. Konu konuyu açtı ama bu kadar da açmayabilirdi sorun zaten bunları konuşurum çekinmem bilmem ne demen. Duvarla filan da alakası yok . Bir kez görmüşüm daha seni tanımaya çalışıyorum bir sürü şey var konuşulabilecek gelmiş burda bunu tartışıyoruz üstelik de dalga geçici mizahla konuşuyorsun bence..
En son o uyuyunca yazdım muhtemelen görmedi daha. Tuhaf hissediyorm. Ondan hoşlandım ama şuan bu konuşmadan sonra sandığım gibi biraz tutucu biri olmadığını anladım bu beni üzdü açıkçası. Birde paranoyak yanım.acaba bundan bı cacık.olmaz mi hani beni yargılıyor mu diye düşündürüyor şuan bana sizce bu konuşma normal mi bu cocuktan sevgili olur mu ?
Valla icimi sisirdi mesajlariniz acikcasi. Adam eğlencesinde, sizin tercihinize saygi duyup bir seylere zorlamaya calismayan bir tarzda konustukca siz kendi kendinize alinip duran triplere giren biri olmussunuz.Yine sizlere danışmak istedim.. şimdi ben bir adamla tanıştım yine bu başka birisi. Ve hoşlandım da bu kişiden . iki haftadır mesajlasiyoruz gayet olağan şekilde . Gün içerisinde napıyorsun vs vs gibi. Bugün tatile gideceğini söyledi şakadan sende gel dedi. Benimde aklıma düştü sordum sevgilin ile tatil yaptın mı hiç diye konuşma şöyle ilerliyor hepsini uzun uzun yazmicam da aklimda kalanları yazicam .
Ben: hiç sevgilinle tatil yaptın mi
O: evet . Sen yapmadın biliyorum :)
Ben : oo maşallah. Evet yapmadım keşke yapsaydım ya . Bir kez planladık ama ayrıldım. Nerden bulucam şimdi ben kız eli değmemiş erkeği :)
O: gerçekten böyle bir arayışın mi var
Ben: hayır tabiki ütopik hayaller kurmam espri yaptım. Ama çarpık ilişkiler yaşamamış biriyle olmak.isterim tercih şansım.olurSA.
O: Tabiki çarpık ilişkiler yaşamamış biri olsun karakteri düzgün birini bulursan öyle olur zaten.
Ben anasının kuzusu sütten çıkmış ak kaşık biri değilim :)
Ben: Öyle birini de aramiyorsun Değil mi Tamam sorun yok
O: Senin tatile gitmemiş olmanda senin sütten çıkmış olduğunu göstermiyo tabi :) Hayır ben şöyle olsun böyle olsun diye kimseyi aramıyorum
İnsanların geçmişte naptıkları çok umrumda değil
Çünkü geçmişi hiç bi zaman bilemeyiz tam olarak
Kurcalamaya gerek yok Mide bulantısından başka işe yaramaz Arkadaşlarım mesela şey diyolar
Evlenceğim kız bakire olmalı Tabikide herkes ister eşinin daha önceden bişe yaşamanış olmasını
Ama bakire olması kızın bişe yaşamadığı anlamına gelmşyo kesinlikle
Ben: Bu arkadaşlar bakir mi
O:Hayır tabikide
Ben: O zaman bı kapatsınlar cenelerini
Gerzek sürüsu En sevmediğim
O: Ya mesele o da değil Bekaretini bozmuş olan çok fazla namuslu kız gördüm bakire olanlara kıyasla Herşey iki bacak arasında değil yani İnsanlar hakkaten çok dar görüşlü
Ben: Sen neler yaşadın ya bu kadar
O: Sözüm meclisten öteye
Ben:Çok fazla nerden gördün :/
O: Haydaaa Yine bana döndü konu
Çok acılar çektim Çok yıprattılar beni
Ben: Kıvırm Hoşlanmadım bu çok gördüm ettim cümlesinden Neyse
O:Bnm saklıcak bişeyim yok Çok fazla arkadaşım var Çok fazla sevgilileri oldu Çok fazla olaylar gördük Bnmde yeterince insan girdi çıktı hayatıma
Bunları söylemekten çekincek değilim Yaptıklarımdan pişman değilim
Ben: Yani değilsindir lakin bunu ağzı kulaklarinda gülerek söylemek zorunda da degildin
O: Ahlım hala yapamadıklarımda
Şaka yaptığımdan olabilir mi acaba
Ben: İçim sıkıldı Şuan kendimi sorguluyorum
O: Nasıl sorguluyosun kendini
Ben:Hiç bosver :) Bu tarz konulara nerden girdik ki
O: sen soktun :) Bence senin çok ciddi duvarların var
Ben: Neyse madem girdik bende şunu söyleyim olaya fiziksel bakmadım hiç fiziksel kayıp olarak ruhsal bakıyorum ben bu durumlara sevgili olmak da böyle benim için
O:Kendine belli sınırlar çizmişsin
Ben:500. Kez duyuyorum teşekkürler
Evet var canım duvarlarim tercihim bu böyle iyi hissediyorum
O: Ama sınırlar işte seni iyi hissettiriyosa daha da sağlamlaştır :)
Ben: Ee ne öneriyor sun Onerini alım bide
O: Estağfurullah ne haddime Şimdiye kadar nasıl kendini iyi hissedebilmişsen aynı şekilde devam :)
Ben: yok cidden ne onerirsin Merak ettim söyle
O: bence olaylara hiç bi koşulda kayıp olarak bakmamalısın Fiziksel veya psikolojik olsun Bu hayatta herşey tecrübeKimi iyi görünümlü tecrübe kimi sıkıntı gibi görünen tecrübe
Ben: Ya bu öyle şöyle bakmamalisin etmemelisin demekle olan bişey degil Sana göre tecrübe bana göre kayıp olabilir hatta en basiti zaman kaybı oalrak bile görebilirim Herkesin tercihi farkli
Algısı farklı kimisi bir olaya güler geçer kimisi aşamaz
O: E o yüzden ne haddime dedim zaten -_- Bana göre gülüp geçen daha şanslı Bu hayatı daha mutlu yaşıyodur Daha geç yaşlanır daha sağlıklı yaşar
Ben: Yüksek ihtimalle evet Genel oalrak hayata bakış açısı için böyle düşünüyorum Ama cinsellik olarak cevaplamak gerekirse 30 yaşında kadın bakire atiyorum AA çok sağlıksız naisl olabilir
Diyen biri misin mesela
O: Haydaaa O kadarda değil yani
Ben: Haha bunu da duydum da bazı kişilerden
O: Sadece biraz daha durursan rahibeliğini ilan edersin diyebilirim:)
Ben:Aranan profil elde etme alt zemine hazırlarken . Diyosun şaka değil gerçeklik payı vardır demistik
O: Bu muhabbette alt msj olarak hala bakire olduğun mesajını da iletebilmeni tebrik ediyorumYok sadece espri gerçekten
Ben: Öleyim veya değilim demedim bu kişilerin benim için dediğini de söylemedim lakin senin dank diye bana bunu söylemen hoşuma gitmedi
O: Yani karşına öyle biri çıkmadıysa ya da gerçekten doğru zmanı beklediysen niye acele edesin ki Hoşuna gitmeyen ne tam olarak anlamadım Burda medeni bi şekilde konuşmaya çalışırken senin niye bişeyler hoşuna gitmeyip duruyo
Ben: Hakkımda çıkarım yapman
O: Ben sana kötü şeyler söylicek biri değilim Söylediğinden öyle anlaşıldı ben çıkarım yapmadım senin söylediğini açtım sadece
Ben: Bence onun açması öyle bisey degildi
Neyse ya ben kafama göre birini buldum da içime sindi güvendim hoşlandım beğendim de... O zaman düşünürüm bunlari
O: Çok karıştı mevzu Ama olsun insanlar konuşa konuşa anlaşıyo işte :) Umarım beni yanlış anlamamışsındır wp yüzünden Onun dışında ne düşünüyosam yüzyüze de söylerim zaten çekinmem düşündüklerimden
Ben: Yok yanlış anlamadim Tam anladim
Tabiki konuşarak anlaşıyor ve birbirimizi taniyoruz
O: Ne düşünüyosun peki Sandığım profilin dışında biri olduğunu kavradım Olabilir saygı duyuyorum
O: Ne sanıyodun
Ben: O da bana kalsın
O: Anladım ben peki
Ben: Uyudun mu bilmiyorum ama.. asıl rahatsız olduğum şey bu konu üzerinde çok fazla durduğunu hissetmem oldu . Birde bana ucube muamelesi yapiyosun bana göre yok işte gulen geçen daha mutlu olurmuş daha iyiymiş daha geç yaslanirmis. Çok saçma . Bunun altında da bir yargılama var bence. Konu konuyu açtı ama bu kadar da açmayabilirdi sorun zaten bunları konuşurum çekinmem bilmem ne demen. Duvarla filan da alakası yok . Bir kez görmüşüm daha seni tanımaya çalışıyorum bir sürü şey var konuşulabilecek gelmiş burda bunu tartışıyoruz üstelik de dalga geçici mizahla konuşuyorsun bence..
En son o uyuyunca yazdım muhtemelen görmedi daha. Tuhaf hissediyorm. Ondan hoşlandım ama şuan bu konuşmadan sonra sandığım gibi biraz tutucu biri olmadığını anladım bu beni üzdü açıkçası. Birde paranoyak yanım.acaba bundan bı cacık.olmaz mi hani beni yargılıyor mu diye düşündürüyor şuan bana sizce bu konuşma normal mi bu cocuktan sevgili olur mu ?
Valla icimi sisirdi mesajlariniz acikcasi. Adam eğlencesinde, sizin tercihinize saygi duyup bir seylere zorlamaya calismayan bir tarzda konustukca siz kendi kendinize alinip duran triplere giren biri olmussunuz.
Adamdan sevgili olur mu bilmem ama bu diyalogtan sonra bunu bilebilecegimizi de sanmiyorum acikcasi. Bu kadar gergin olmayin.
Su mesajiniz disaridan okuyunca o kadar kendi kendine dert edip karsisindakini bogan bir mesaj olarak algilaniyor ki...Ben: Uyudun mu bilmiyorum ama.. asıl rahatsız olduğum şey bu konu üzerinde çok fazla durduğunu hissetmem oldu . Birde bana ucube muamelesi yapiyosun bana göre yok işte gulen geçen daha mutlu olurmuş daha iyiymiş daha geç yaslanirmis. Çok saçma . Bunun altında da bir yargılama var bence. Konu konuyu açtı ama bu kadar da açmayabilirdi sorun zaten bunları konuşurum çekinmem bilmem ne demen. Duvarla filan da alakası yok . Bir kez görmüşüm daha seni tanımaya çalışıyorum bir sürü şey var konuşulabilecek gelmiş burda bunu tartışıyoruz üstelik de dalga geçici mizahla konuşuyorsun bence..
Adam kendisiyle ve geçmişiyle barisik. Bunu kurcalayan, bu konulara girip soru soran sizsiniz. Adam oyle ballandira ballandira, ovunerek cok kadin oldu peheyy modunda yazmamis, konusma icinde cok gorduk demis gecmis. Yani bunun israrla ustunde durmamis.Rahat olamıyorum benkendimi eksik gibi hissediyorum sinirleniyorum nedense .. yani onun biseyler yaşamış olması beni üzüyor birde yaşarsın da yani bu kadar açık söylemesi sinir ediyor çok fazla insan girdi filan bunları bilmek .. bilmiyorm ben sanırım daha tutucu biriyle olmaliyim
Su mesajiniz disaridan okuyunca o kadar kendi kendine dert edip karsisindakini bogan bir mesaj olarak algilaniyor ki...
Konu uzerinde adam degil siz durmussunuz. Siz didiklemissiniz, bekareti siz karistirmissiniz, siz sormuşsunuz. Adam size gayet normal cevaplar vermis. Bir de adami nasil ustunde durmakla sucladiniz anlamadim.
Hele o ucube muamelesi laflari. Hic oyle bir sey yokken durup dururken alinip bunu cikarmissiniz mesajlardan. Bence siz fazla kafaniza taktiginiz icin karsinizdaki oyle yaklasmasa bile o anlamlari çıkarıyorsunuz.
Yani bu konusmalarda adam degil, siz kendinize ucube muamelesi yapmissiniz.
Adamin geçmişi sizi rahatsiz eder veya etmez, o sizin bileceginiz is ama bu konusmalarda maalesef su yukaridaki mesajda yazdiklarinizin hiçbiri yok. Kendi kendinizi baltalamissiniz ne yazik ki.
Siz kendi bekaretinizle barisik degilsiniz, mesele de bundan cikiyor diye dusunuyorum ben sahsen. Bu kadar takintili olursanız karsiniza cikan her adami bu sinava tabi tutup her adamin lafindan alinacaksiniz korkarım.
Adam kendisiyle ve geçmişiyle barisik. Bunu kurcalayan, bu konulara girip soru soran sizsiniz. Adam oyle ballandira ballandira, ovunerek cok kadin oldu peheyy modunda yazmamis, konusma icinde cok gorduk demis gecmis. Yani bunun israrla ustunde durmamis.
Eger tecrubesiz, gecmis yasantisi olmayan bir erkekle daha rahat edecekseniz ki bu da tamamen normal bir beklenti, o zaman o tarz adamlarla gorusun.
Bence tutucu biriyle olsanız bile bu sefer o ne kadar ileri gitmiş Siz ne kadar onun kıyaslamasina girersiniz. Mesajlarınız yorucu . Adam gayet iyi yazmış ve sabretms. Bir süre kimseyle görüşmeyin. Takıntı yapmışsınız. Sizinle %100 aynı şeyleri yaşamış veya dinlendirmeyen birini mi ariyosunuz ?Rahat olamıyorum benkendimi eksik gibi hissediyorum sinirleniyorum nedense .. yani onun biseyler yaşamış olması beni üzüyor birde yaşarsın da yani bu kadar açık söylemesi sinir ediyor çok fazla insan girdi filan bunları bilmek .. bilmiyorm ben sanırım daha tutucu biriyle olmaliyim
Bence tutucu biriyle olsanız bile bu sefer o ne kadar ileri gitmiş Siz ne kadar onun kıyaslamasina girersiniz. Mesajlarınız yorucu . Adam gayet iyi yazmış ve sabretms. Bir süre kimseyle görüşmeyin. Takıntı yapmışsınız. Sizinle %100 aynı şeyleri yaşamış veya dinlendirmeyen birini mi ariyosunuz ?
Akışına bırakın adam size zorla birşey yapacak değil ya ki sadece msjlasiosunuz daha... lütfen okuyun yine nasıl bunaltıcı yazdığınızi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?