27 yaşında bakire olmak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tamamen kişisel bir konu başkasının görüşlerine o kadar da gerek yok.Günah olduğunu biliyorsunuz istediğiniz gibi yapin ama sevgi ve cinsel lik farklıdır. Sonra üzülmeyin

Son düzenleme:
Erkeklerin niyeti zaten belli onlar çoğu kadın in baktığı gibi bakmıyorlar kullanmak gibi bakıyorlar.

27 yaşında bu zeka ??? Konustugun kişi sadece senden faydalanmaya çalışıyor veya bir kapı aralamaya çalışıyor!

Kız ve Kadın farklı cinsiyetler mi?hem o toplumsal bir kavram şimdi ne yazık ki küçücük çocuklar istismara uğruyor onlara damı Kadın diyeceğiz?

Kız ve Kadın farklı cinsiyetler mi?hem o toplumsal bir kavram şimdi ne yazık ki küçücük çocuklar istismara uğruyor onlara damı Kadın diyeceğiz?
Keşke uğramasalar yanlış anlaşılmasın belki küçükken böyle şeyler yaşayanlar varsa kızliktan çıkmış olmazlar Kadın yetişkin denir.

Kendi fikrim ise en önemlisi dindir yoksa toplum ne yazık ki böyle konular da çok iki yuzlü

Benim çok yakın komşum çocukluktan beri tanırım hiç evlenmemiş ve bakireydi şimdi 70 yaşında. Ne var bakire olmakta? Evlenmeden ilişki yaşamak kadar,o yaşta bakire olmakta normal bence. Tercih,hatta ben evlenmeseydim ben de ilişkiye girmezdim bunun nedeni de benim inançlarım. Ama yapanların ne eksiği var diye hiç düşünmem yada aaaa süper ilişki yaşamış tecrübeli demem. Tercih ve istek meselesi. Yani takilma bu kadar cinsel ilişkiye,yaşa falan.

Dini boyutu araştır öyle karar ver durduk yere nefsine uyupta gunaha girme k konustugun o erkeklere inanma kadın herşeye hemen inanır .Ne guzel işte evlenince alnın ak olur.sankjin hiçbir erkeğe bu konuda güvenme yok konustu şöyle yap flan dedigj şeylere inanma .lütfen şeytana uyma boşver sevgiliyi flan

Ben 30 yaşındayım bende bakireyim yapmadım iyide yaptım erkeklerin yüzde 90i sevgiliyken neden bakiresin der ama evlencek kadının bakire olmasını ister hicde dusunmeyin ben kendimi eşime sakladım şükür

Bence buyuk kayıp otuzlarına gelip de bir cinsel hayat sahibi olamamak... neticede kocaman bir kadinsin artik ve o da bireyselliğin bir parcasi ....ama dedim ya 'Bence'
sevişmek için sevişirsen aşkla birlikteliğin nasıl bişey olduğunu anlaman çok zor sırf eylem olarak yaparsak hayvanların çiftleşmesinden ne farkımız kalır ?
27 yaşında bakire olmak bir şey değil 31 yaşında evli olup da bakire olmanın yanında . Neyse ki boşanıyorum
Bu tamamen kişisel bir konu başkasının görüşlerine o kadar da gerek yok.Günah olduğunu biliyorsunuz istediğiniz gibi yapin ama sevgi ve cinsel lik farklıdır. Sonra üzülmeyin
Erkeklerin niyeti zaten belli onlar çoğu kadın in baktığı gibi bakmıyorlar kullanmak gibi bakıyorlar.
27 yaşında bu zeka ??? Konustugun kişi sadece senden faydalanmaya çalışıyor veya bir kapı aralamaya çalışıyor!
Ben 30 yaşındayım bende bakireyim yapmadım iyide yaptım erkeklerin yüzde 90i sevgiliyken neden bakiresin der ama evlencek kadının bakire olmasını ister hicde dusunmeyin ben kendimi eşime sakladım şükür

Yine sizlere danışmak istedim.. şimdi ben bir adamla tanıştım yine bu başka birisi. Ve hoşlandım da bu kişiden . iki haftadır mesajlasiyoruz gayet olağan şekilde . Gün içerisinde napıyorsun vs vs gibi. Bugün tatile gideceğini söyledi şakadan sende gel dedi. Benimde aklıma düştü sordum sevgilin ile tatil yaptın mı hiç diye konuşma şöyle ilerliyor hepsini uzun uzun yazmicam da aklimda kalanları yazicam .

Ben: hiç sevgilinle tatil yaptın mi
O: evet . Sen yapmadın biliyorum :)
Ben : oo maşallah. Evet yapmadım keşke yapsaydım ya . Bir kez planladık ama ayrıldım. Nerden bulucam şimdi ben kız eli değmemiş erkeği :)
O: gerçekten böyle bir arayışın mi var
Ben: hayır tabiki ütopik hayaller kurmam espri yaptım. Ama çarpık ilişkiler yaşamamış biriyle olmak.isterim tercih şansım.olurSA.
O: Tabiki çarpık ilişkiler yaşamamış biri olsun karakteri düzgün birini bulursan öyle olur zaten.
Ben anasının kuzusu sütten çıkmış ak kaşık biri değilim :)
Ben: Öyle birini de aramiyorsun Değil mi Tamam sorun yok
O: Senin tatile gitmemiş olmanda senin sütten çıkmış olduğunu göstermiyo tabi :) Hayır ben şöyle olsun böyle olsun diye kimseyi aramıyorum
İnsanların geçmişte naptıkları çok umrumda değil
Çünkü geçmişi hiç bi zaman bilemeyiz tam olarak
Kurcalamaya gerek yok Mide bulantısından başka işe yaramaz Arkadaşlarım mesela şey diyolar
Evlenceğim kız bakire olmalı Tabikide herkes ister eşinin daha önceden bişe yaşamanış olmasını
Ama bakire olması kızın bişe yaşamadığı anlamına gelmşyo kesinlikle
Ben: Bu arkadaşlar bakir mi
O:Hayır tabikide
Ben: O zaman bı kapatsınlar cenelerini
Gerzek sürüsu En sevmediğim
O: Ya mesele o da değil Bekaretini bozmuş olan çok fazla namuslu kız gördüm bakire olanlara kıyasla Herşey iki bacak arasında değil yani İnsanlar hakkaten çok dar görüşlü
Ben: Sen neler yaşadın ya bu kadar
O: Sözüm meclisten öteye
Ben:Çok fazla nerden gördün :/
O: Haydaaa Yine bana döndü konu
Çok acılar çektim Çok yıprattılar beni
Ben: Kıvırm Hoşlanmadım bu çok gördüm ettim cümlesinden Neyse
O:Bnm saklıcak bişeyim yok Çok fazla arkadaşım var Çok fazla sevgilileri oldu Çok fazla olaylar gördük Bnmde yeterince insan girdi çıktı hayatıma
Bunları söylemekten çekincek değilim Yaptıklarımdan pişman değilim
Ben: Yani değilsindir lakin bunu ağzı kulaklarinda gülerek söylemek zorunda da degildin
O: Ahlım hala yapamadıklarımda
Şaka yaptığımdan olabilir mi acaba
Ben: İçim sıkıldı Şuan kendimi sorguluyorum
O: Nasıl sorguluyosun kendini
Ben:Hiç bosver :) Bu tarz konulara nerden girdik ki
O: sen soktun :) Bence senin çok ciddi duvarların var
Ben: Neyse madem girdik bende şunu söyleyim olaya fiziksel bakmadım hiç fiziksel kayıp olarak ruhsal bakıyorum ben bu durumlara sevgili olmak da böyle benim için
O:Kendine belli sınırlar çizmişsin
Ben:500. Kez duyuyorum teşekkürler
Evet var canım duvarlarim tercihim bu böyle iyi hissediyorum
O: Ama sınırlar işte seni iyi hissettiriyosa daha da sağlamlaştır :)
Ben: Ee ne öneriyor sun Onerini alım bide
O: Estağfurullah ne haddime Şimdiye kadar nasıl kendini iyi hissedebilmişsen aynı şekilde devam :)
Ben: yok cidden ne onerirsin Merak ettim söyle
O: bence olaylara hiç bi koşulda kayıp olarak bakmamalısın Fiziksel veya psikolojik olsun Bu hayatta herşey tecrübeKimi iyi görünümlü tecrübe kimi sıkıntı gibi görünen tecrübe
Ben: Ya bu öyle şöyle bakmamalisin etmemelisin demekle olan bişey degil Sana göre tecrübe bana göre kayıp olabilir hatta en basiti zaman kaybı oalrak bile görebilirim Herkesin tercihi farkli
Algısı farklı kimisi bir olaya güler geçer kimisi aşamaz
O: E o yüzden ne haddime dedim zaten -_- Bana göre gülüp geçen daha şanslı Bu hayatı daha mutlu yaşıyodur Daha geç yaşlanır daha sağlıklı yaşar
Ben: Yüksek ihtimalle evet Genel oalrak hayata bakış açısı için böyle düşünüyorum Ama cinsellik olarak cevaplamak gerekirse 30 yaşında kadın bakire atiyorum AA çok sağlıksız naisl olabilir
Diyen biri misin mesela
O: Haydaaa O kadarda değil yani
Ben: Haha bunu da duydum da bazı kişilerden
O: Sadece biraz daha durursan rahibeliğini ilan edersin diyebilirim :)
Ben:Aranan profil elde etme alt zemine hazırlarken . Diyosun şaka değil gerçeklik payı vardır demistik
O: Bu muhabbette alt msj olarak hala bakire olduğun mesajını da iletebilmeni tebrik ediyorum Yok sadece espri gerçekten
Ben: Öleyim veya değilim demedim bu kişilerin benim için dediğini de söylemedim lakin senin dank diye bana bunu söylemen hoşuma gitmedi
O: Yani karşına öyle biri çıkmadıysa ya da gerçekten doğru zmanı beklediysen niye acele edesin ki Hoşuna gitmeyen ne tam olarak anlamadım Burda medeni bi şekilde konuşmaya çalışırken senin niye bişeyler hoşuna gitmeyip duruyo
Ben: Hakkımda çıkarım yapman
O: Ben sana kötü şeyler söylicek biri değilim Söylediğinden öyle anlaşıldı ben çıkarım yapmadım senin söylediğini açtım sadece
Ben: Bence onun açması öyle bisey degildi
Neyse ya ben kafama göre birini buldum da içime sindi güvendim hoşlandım beğendim de... O zaman düşünürüm bunlari
O: Çok karıştı mevzu Ama olsun insanlar konuşa konuşa anlaşıyo işte :) Umarım beni yanlış anlamamışsındır wp yüzünden Onun dışında ne düşünüyosam yüzyüze de söylerim zaten çekinmem düşündüklerimden
Ben: Yok yanlış anlamadim Tam anladim
Tabiki konuşarak anlaşıyor ve birbirimizi taniyoruz
O: Ne düşünüyosun peki Sandığım profilin dışında biri olduğunu kavradım Olabilir saygı duyuyorum
O: Ne sanıyodun
Ben: O da bana kalsın
O: Anladım ben peki
Ben: Uyudun mu bilmiyorum ama.. asıl rahatsız olduğum şey bu konu üzerinde çok fazla durduğunu hissetmem oldu . Birde bana ucube muamelesi yapiyosun bana göre yok işte gulen geçen daha mutlu olurmuş daha iyiymiş daha geç yaslanirmis. Çok saçma . Bunun altında da bir yargılama var bence. Konu konuyu açtı ama bu kadar da açmayabilirdi sorun zaten bunları konuşurum çekinmem bilmem ne demen. Duvarla filan da alakası yok . Bir kez görmüşüm daha seni tanımaya çalışıyorum bir sürü şey var konuşulabilecek gelmiş burda bunu tartışıyoruz üstelik de dalga geçici mizahla konuşuyorsun bence..

En son o uyuyunca yazdım muhtemelen görmedi daha. Tuhaf hissediyorm. Ondan hoşlandım ama şuan bu konuşmadan sonra sandığım gibi biraz tutucu biri olmadığını anladım bu beni üzdü açıkçası. Birde paranoyak yanım.acaba bundan bı cacık.olmaz mi hani beni yargılıyor mu diye düşündürüyor şuan bana sizce bu konuşma normal mi bu cocuktan sevgili olur mu ?

Ondan olur mu bilmiyorum ama sende bi sıkıntı mı var adam dalga falan geçmemis normal bir konuşma neden öyle msj yazdın neyin tribi bu Sen uzun uzun cümleler kurmuşsun her konuyu sen açmışsın adam cevaplamış relax biraz canım ön yargın çok ileriii

Valla icimi sisirdi mesajlariniz acikcasi. Adam eğlencesinde, sizin tercihinize saygi duyup bir seylere zorlamaya calismayan bir tarzda konustukca siz kendi kendinize alinip duran triplere giren biri olmussunuz.

Adamdan sevgili olur mu bilmem ama bu diyalogtan sonra bunu bilebilecegimizi de sanmiyorum acikcasi. Bu kadar gergin olmayin.

Rahat olamıyorum ben kendimi eksik gibi hissediyorum sinirleniyorum nedense .. yani onun biseyler yaşamış olması beni üzüyor birde yaşarsın da yani bu kadar açık söylemesi sinir ediyor çok fazla insan girdi filan bunları bilmek .. bilmiyorm ben sanırım daha tutucu biriyle olmaliyim

Su mesajiniz disaridan okuyunca o kadar kendi kendine dert edip karsisindakini bogan bir mesaj olarak algilaniyor ki...

Konu uzerinde adam degil siz durmussunuz. Siz didiklemissiniz, bekareti siz karistirmissiniz, siz sormuşsunuz. Adam size gayet normal cevaplar vermis. Bir de adami nasil ustunde durmakla sucladiniz anlamadim.

Hele o ucube muamelesi laflari. Hic oyle bir sey yokken durup dururken alinip bunu cikarmissiniz mesajlardan. Bence siz fazla kafaniza taktiginiz icin karsinizdaki oyle yaklasmasa bile o anlamlari çıkarıyorsunuz.

Yani bu konusmalarda adam degil, siz kendinize ucube muamelesi yapmissiniz.

Adamin geçmişi sizi rahatsiz eder veya etmez, o sizin bileceginiz is ama bu konusmalarda maalesef su yukaridaki mesajda yazdiklarinizin hiçbiri yok. Kendi kendinizi baltalamissiniz ne yazik ki.

Siz kendi bekaretinizle barisik degilsiniz, mesele de bundan cikiyor diye dusunuyorum ben sahsen. Bu kadar takintili olursanız karsiniza cikan her adami bu sinava tabi tutup her adamin lafindan alinacaksiniz korkarım.

Adam kendisiyle ve geçmişiyle barisik. Bunu kurcalayan, bu konulara girip soru soran sizsiniz. Adam oyle ballandira ballandira, ovunerek cok kadin oldu peheyy modunda yazmamis, konusma icinde cok gorduk demis gecmis. Yani bunun israrla ustunde durmamis.

Eger tecrubesiz, gecmis yasantisi olmayan bir erkekle daha rahat edecekseniz ki bu da tamamen normal bir beklenti, o zaman o tarz adamlarla gorusun.

Aslında adamın geçmişini dert ettim.ve ediyorum.. sevgilisiyle filan biseyler yasamis olsa ammenna ama böyle hayatıma bir sürü kişi girdi çıktı diyince benim moralim bozuluyor. Bekaret konusunu ben açmadım ben tatile gittin mi diye sordum.o başlattı arkadaşlarım mesela bakire istiyor vs gibisinden...

Ben kıskançlık yapıyorum sindirememe var bende onu beğendim hoşlandım ya başkaları ile çok şey yaşamasını düşününce moralim acayip bozuluyor .. birde sürekli kimle tanissam biseyler yaşamış hep.. bn kendim.icin evet yaşamadım bugün eşek ama başkasının geçmişini neden sindiremiyorum bilmiyorum içimden gidip birileriyle olesine biseyler yaşayıp yaşayıp sonra ciddi bişey düşünmek geliyor sacmasapan hirslaniyorum. Biliyorum sağlıklı değil ama şuan cidden kendimi anlamıyorum anlamak için buraya yazdım zaten

Bence tutucu biriyle olsanız bile bu sefer o ne kadar ileri gitmiş Siz ne kadar onun kıyaslamasina girersiniz. Mesajlarınız yorucu . Adam gayet iyi yazmış ve sabretms. Bir süre kimseyle görüşmeyin. Takıntı yapmışsınız. Sizinle %100 aynı şeyleri yaşamış veya dinlendirmeyen birini mi ariyosunuz ?
Akışına bırakın adam size zorla birşey yapacak değil ya ki sadece msjlasiosunuz daha... lütfen okuyun yine nasıl bunaltıcı yazdığınızi

Takıntı yaptığım nedir sizce tam olarak.? Zaten uzun süredir kimseyle görüşmüyorum takıntı ve korkularım i bir şekilde yenmek lazım artık. Son yazdığım.mesaji da sildim zaten yarın ne sildin yazar sadece :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…