- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.044
- 138
35 yaşında bile hala bakire kalmak da sacma değil.mi cinselliği yaşamamak ?
Bu degil de dusunce yapiniz ultra sacma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35 yaşında bile hala bakire kalmak da sacma değil.mi cinselliği yaşamamak ?
Bakire olmanın yaşla ne alakası var .27 yaşındayım . Bugüne dek çok ve uzun süreli sevgilim olmadı malesef. Belki kendi fazla duygusal detayci ve seçici karakterimden kaynaklı belki kısmet veya her ikisi sebebi. Kolay kolay birine güvenemiyorum onyargilarim var . Kendimle ilgili psikolojik depresiflik gibi sorunlarm oldu hep aile sorunlarından ileri gelen. Velhasil geldim bu yaşıma. Sevgilim bile yok cinsel ilişkiyi geçtim benim uzun süreli güzel karşılıklı aşık olduğum ilişkim bile olamadıgerçekten çok üzücü bir durum bu bir genç kız için sevgisizlik yalnızlık...
Son günlerde birkaç kişi ile sohbet ettim . Karşımdaki erkekler bakire olmama çok şaşırıyor nasıl duruyorsun filan diyorlar. Kendimi eksik hissettim. Ben ilkimi özel biriyle yaşamak istiyorum lakin böyle biri çıkmadi. Sağlık açısından da sağlıkli bir durum değil dedi konuştuğum kişi kafama taktım cidden baya bunu. Bende biliyorum insanlar için bu doğal bir ihtiyaç yemek içmek gibi. Din kısmını pek düşünmüyorum eskisi gibi inancım katı değil. Evlenince olsun diye düşüncelerim var bu da evlendigim zaman sorun olamsindan korkmamdan kaynaklı lakin diyorum ben daha sevgili bul et diyene kadar yaş olacak 30 o yaşta hangi adam bakirdir acaba var mıdır öyle kalan yada ne bileyim en azından sakin ilişkiler değil de sevdiği ile filan yaşamış olsun isterim.
Ve son olarak oldu ki özel hissettiğim biri cikmadi 35 yaşında bile hala bakire kalmak da sacma değil.mi cinselliği yaşamamak ? Konuştuğum kişi mutsuzluğunun depresyonunun bir nedeni de bu emin ol hormonlar ihtiyaçlar vs dedi. Bu doğru mu ?
Ve aranızda benim gibi olan var mı ? Bu yasa kadar bakire kalıp evlenen kocası nasıl karşıladı bu durumu daha önce yapmadiginiza pişman oldunuz mu mesela ?
Merhaba bence cinselliği evlenene kadar yaşamamalısın etrafındaki tüm erkekler bunun su içmek kadar normal olduğunu vs sana söyleyecekler kendi kafanda bir erkekle tanışmalı ve hayatını sürdürmelisin gerçekten yaptığında geri dönüşü olmayacak emin ol 30 yaşında geldiğinde bile evlendiğin erkek bunu kriter alır dicek benden önce kaç kişiyle oldu acaba maalesef türk toplumunda yaşıyoruz bende elbette yaşamak isterim ancak toplum bu şuan normal davranan erkekler evlenmek istediği zaman bakire arayacaklar emin olabilirsin27 yaşındayım . Bugüne dek çok ve uzun süreli sevgilim olmadı malesef. Belki kendi fazla duygusal detayci ve seçici karakterimden kaynaklı belki kısmet veya her ikisi sebebi. Kolay kolay birine güvenemiyorum onyargilarim var . Kendimle ilgili psikolojik depresiflik gibi sorunlarm oldu hep aile sorunlarından ileri gelen. Velhasil geldim bu yaşıma. Sevgilim bile yok cinsel ilişkiyi geçtim benim uzun süreli güzel karşılıklı aşık olduğum ilişkim bile olamadıgerçekten çok üzücü bir durum bu bir genç kız için sevgisizlik yalnızlık...
Son günlerde birkaç kişi ile sohbet ettim . Karşımdaki erkekler bakire olmama çok şaşırıyor nasıl duruyorsun filan diyorlar. Kendimi eksik hissettim. Ben ilkimi özel biriyle yaşamak istiyorum lakin böyle biri çıkmadi. Sağlık açısından da sağlıkli bir durum değil dedi konuştuğum kişi kafama taktım cidden baya bunu. Bende biliyorum insanlar için bu doğal bir ihtiyaç yemek içmek gibi. Din kısmını pek düşünmüyorum eskisi gibi inancım katı değil. Evlenince olsun diye düşüncelerim var bu da evlendigim zaman sorun olamsindan korkmamdan kaynaklı lakin diyorum ben daha sevgili bul et diyene kadar yaş olacak 30 o yaşta hangi adam bakirdir acaba var mıdır öyle kalan yada ne bileyim en azından sakin ilişkiler değil de sevdiği ile filan yaşamış olsun isterim.
Ve son olarak oldu ki özel hissettiğim biri cikmadi 35 yaşında bile hala bakire kalmak da sacma değil.mi cinselliği yaşamamak ? Konuştuğum kişi mutsuzluğunun depresyonunun bir nedeni de bu emin ol hormonlar ihtiyaçlar vs dedi. Bu doğru mu ?
Ve aranızda benim gibi olan var mı ? Bu yasa kadar bakire kalıp evlenen kocası nasıl karşıladı bu durumu daha önce yapmadiginiza pişman oldunuz mu mesela ?
Doğru söylüyosunuz,cahilliğin sınırlarını siz belirliyosunuz zaten.. İnsanların psikolojik durumları vs hiç birinin önemi yok ya da ne düşündüğünün,ya da toplumdaki gidişattan rahatsız olup kendini böyle görebilmesinin. Bence asıl siz kusura bakmayın bu yorumu da psikolojiden haberi olmayan ben yine de sizin kadar acımasız olmayıp özelleştireyim psikoloji cahili biri yaparKafanı böyle şeylere yorma, cahilce bi konu açılmış kusura bakmayın
Ya boş yapmayın kılıf niye uydurayim sanki anam babamsiniz. Evet sevgi ihtiyacım baya var keşke doğru kişi çıksa karşıma ..ama henüz yok . Cinsellik konusu görüşleri merak.ediyorum bu yüzden konuyu açtım
Senin biraz sinirlerin bozulmus bence yanlizliktan ama bence insan kendini sevse de yeter bi hayvani bi cicegi canliyi sevsen de cok baglanarak bunlari dusunmezsin inanki bunlari konusmaus olman bile birgun seni huzursuz edecek. Kafana takma ve inan birgun gercekten en dogrusu ve en özeli olacak.pisman olacacagini düşündüğün birseyi asla yapma
Bu pek dogru degil. Ben kizken de gayet kendime dokunuyordum. Sizin icin durum oyle olmus.Sana onu diyen erkek seninle beraber olup bırakmak istiyor o yüzden alttan alttan fitilliyor seni.
Kızken cinsel ihtiyaç hissetmiyorsun, nasıl duruyorsun gibi bir durum yok yani. Bakire insan için normaldir. Bakir insan duramaz.
Kadın olduktan sonra cinsel ihtiyaç duyuyorsun...
Ay inanmıyorum ya :) kızken cinsel ihtiyaç hissetmemek nedir ya? Cidden arkadaşlar kaçıncı yüzyıldayız? Cinsellik fizyolojik bir ihtiyaçtır. Bunu sadece erkek tarafından giderilen bir şey olarak görmeyin ya. Ayrıca kız-kadın cinsiyetçileştirilmesine de karşıyım. Bir epitel dokunun ortadan kalkması aa sen artık kadınsın mı yapıyor bizi? Hayır tabiki. Siz şu söyleminizle tüm hormonları tüm fizyolojiyi falan çöpe atmışsınız kusura bakmayın ama güldüm. Bir kadın için 21-30 aralığı özellikle cinsel isteğin yani hormonların pik yaptığı dönemdir. İhtiyaç duyar bedenimiz. Böyle programlanmıştır. Nedir yani diyelim bir kadın hiç evlenmedi 45 yaşına kadar o zamana kadar isteği olmıcak mı? Araştırın,öğrenin. Hadi bilmiyosanız da burda vaaz vermeyinSana onu diyen erkek seninle beraber olup bırakmak istiyor o yüzden alttan alttan fitilliyor seni.
Kızken cinsel ihtiyaç hissetmiyorsun, nasıl duruyorsun gibi bir durum yok yani. Bakire insan için normaldir. Bakir insan duramaz.
Kadın olduktan sonra cinsel ihtiyaç duyuyorsun...
Ben 18yasında evlendim şu an 21yasındayım o yüzden bende önceden bir istek olmuyordu kadınlığımdan önce.Ay inanmıyorum ya :) kızken cinsel ihtiyaç hissetmemek nedir ya? Cidden arkadaşlar kaçıncı yüzyıldayız? Cinsellik fizyolojik bir ihtiyaçtır. Bunu sadece erkek tarafından giderilen bir şey olarak görmeyin ya. Ayrıca kız-kadın cinsiyetçileştirilmesine de karşıyım. Bir epitel dokunun ortadan kalkması aa sen artık kadınsın mı yapıyor bizi? Hayır tabiki. Siz şu söyleminizle tüm hormonları tüm fizyolojiyi falan çöpe atmışsınız kusura bakmayın ama güldüm. Bir kadın için 21-30 aralığı özellikle cinsel isteğin yani hormonların pik yaptığı dönemdir. İhtiyaç duyar bedenimiz. Böyle programlanmıştır. Nedir yani diyelim bir kadın hiç evlenmedi 45 yaşına kadar o zamana kadar isteği olmıcak mı? Araştırın,öğrenin. Hadi bilmiyosanız da burda vaaz vermeyin
Ben uzun süre sevgilimden ayrı kalınca gergin oluyorum. Bence doğruluk payı olabilir.mutsuzluğunun depresyonunun bir nedeni de bu emin ol hormonlar ihtiyaçlar vs dedi. Bu doğru mu ?
evli olup bakire olmak?27 yaşında bakire olmak bir şey değil 31 yaşında evli olup da bakire olmanın yanında . Neyse ki boşanıyorum![]()
Aboooowwww o neydi gızzzzz27 yaşında bakire olmak bir şey değil 31 yaşında evli olup da bakire olmanın yanında . Neyse ki boşanıyorum![]()