• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 yaşında bakire olmak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen erkeklere bakma, onların zihninde şu var: aa bu yaşa kadar bakire mi kalınırmış diyip ileride olası bir ilişki için zihin yönlendirmesi yapmak . Sıkıntı yapma, herşey yolunda bebiş. Tadını çıkar hayatın :21:

27 yaşındayım . Bugüne dek çok ve uzun süreli sevgilim olmadı malesef. Belki kendi fazla duygusal detayci ve seçici karakterimden kaynaklı belki kısmet veya her ikisi sebebi. Kolay kolay birine güvenemiyorum onyargilarim var . Kendimle ilgili psikolojik depresiflik gibi sorunlarm oldu hep aile sorunlarından ileri gelen. Velhasil geldim bu yaşıma. Sevgilim bile yok cinsel ilişkiyi geçtim benim uzun süreli güzel karşılıklı aşık olduğum ilişkim bile olamadı :( gerçekten çok üzücü bir durum bu bir genç kız için sevgisizlik yalnızlık...

Son günlerde birkaç kişi ile sohbet ettim . Karşımdaki erkekler bakire olmama çok şaşırıyor nasıl duruyorsun filan diyorlar. Kendimi eksik hissettim. Ben ilkimi özel biriyle yaşamak istiyorum lakin böyle biri çıkmadi. Sağlık açısından da sağlıkli bir durum değil dedi konuştuğum kişi kafama taktım cidden baya bunu. Bende biliyorum insanlar için bu doğal bir ihtiyaç yemek içmek gibi. Din kısmını pek düşünmüyorum eskisi gibi inancım katı değil. Evlenince olsun diye düşüncelerim var bu da evlendigim zaman sorun olamsindan korkmamdan kaynaklı lakin diyorum ben daha sevgili bul et diyene kadar yaş olacak 30 o yaşta hangi adam bakirdir acaba var mıdır öyle kalan yada ne bileyim en azından sakin ilişkiler değil de sevdiği ile filan yaşamış olsun isterim.

Ve son olarak oldu ki özel hissettiğim biri cikmadi 35 yaşında bile hala bakire kalmak da sacma değil.mi cinselliği yaşamamak ? Konuştuğum kişi mutsuzluğunun depresyonunun bir nedeni de bu emin ol hormonlar ihtiyaçlar vs dedi. Bu doğru mu ?

Ve aranızda benim gibi olan var mı ? Bu yasa kadar bakire kalıp evlenen kocası nasıl karşıladı bu durumu daha önce yapmadiginiza pişman oldunuz mu mesela ?
Bakire olmanın yaşla ne alakası var .
Erkekler bakire tercih eder .gülmez merak etme
Aşırı tedayci olma
Hayatı biraz akışına birak bn de 27 evlendim hiç takmadim bu durumu eşimle ani bi evlilik oldu ve çok mutluyum hatta imkansızdı bzm evlenmemiz kısmet bazı şeyler
Allah karşına en kısa zamanda hayırlı bi eş çıkarsın

kusura bakmayın da benim yüzüme bakıp direk aklına yatak geliyorsa ne eş ne dost olur o adamdan . yatarsın yatmazsın kendine kalmış . ama o en özel anını o ürkekliğin o kendini kadın hissetme anını eşinle hayatına giren ve seni sen olduğun için seven yatak arkadaşı olarak görmeyen adamla yaşaman en doğalı bence . o sana şaşıranlara söyle dışarda aradıklarından çok var . başka dert bulamadın galiba kendine bundan utanç değil onur duymalısın . bırakın şu batı kafalarını özünüze dönün . daha vakit varken :cool:

27 yaşındayım . Bugüne dek çok ve uzun süreli sevgilim olmadı malesef. Belki kendi fazla duygusal detayci ve seçici karakterimden kaynaklı belki kısmet veya her ikisi sebebi. Kolay kolay birine güvenemiyorum onyargilarim var . Kendimle ilgili psikolojik depresiflik gibi sorunlarm oldu hep aile sorunlarından ileri gelen. Velhasil geldim bu yaşıma. Sevgilim bile yok cinsel ilişkiyi geçtim benim uzun süreli güzel karşılıklı aşık olduğum ilişkim bile olamadı :KK43: gerçekten çok üzücü bir durum bu bir genç kız için sevgisizlik yalnızlık...

Son günlerde birkaç kişi ile sohbet ettim . Karşımdaki erkekler bakire olmama çok şaşırıyor nasıl duruyorsun filan diyorlar. Kendimi eksik hissettim. Ben ilkimi özel biriyle yaşamak istiyorum lakin böyle biri çıkmadi. Sağlık açısından da sağlıkli bir durum değil dedi konuştuğum kişi kafama taktım cidden baya bunu. Bende biliyorum insanlar için bu doğal bir ihtiyaç yemek içmek gibi. Din kısmını pek düşünmüyorum eskisi gibi inancım katı değil. Evlenince olsun diye düşüncelerim var bu da evlendigim zaman sorun olamsindan korkmamdan kaynaklı lakin diyorum ben daha sevgili bul et diyene kadar yaş olacak 30 o yaşta hangi adam bakirdir acaba var mıdır öyle kalan yada ne bileyim en azından sakin ilişkiler değil de sevdiği ile filan yaşamış olsun isterim.

Ve son olarak oldu ki özel hissettiğim biri cikmadi 35 yaşında bile hala bakire kalmak da sacma değil.mi cinselliği yaşamamak ? Konuştuğum kişi mutsuzluğunun depresyonunun bir nedeni de bu emin ol hormonlar ihtiyaçlar vs dedi. Bu doğru mu ?

Ve aranızda benim gibi olan var mı ? Bu yasa kadar bakire kalıp evlenen kocası nasıl karşıladı bu durumu daha önce yapmadiginiza pişman oldunuz mu mesela ?
Merhaba bence cinselliği evlenene kadar yaşamamalısın etrafındaki tüm erkekler bunun su içmek kadar normal olduğunu vs sana söyleyecekler kendi kafanda bir erkekle tanışmalı ve hayatını sürdürmelisin gerçekten yaptığında geri dönüşü olmayacak emin ol 30 yaşında geldiğinde bile evlendiğin erkek bunu kriter alır dicek benden önce kaç kişiyle oldu acaba maalesef türk toplumunda yaşıyoruz bende elbette yaşamak isterim ancak toplum bu şuan normal davranan erkekler evlenmek istediği zaman bakire arayacaklar emin olabilirsin

27 yaşında evlendim ve bakireydim, 27 yaşında bakire olmak abes değil, evlenmeden böyle bir şey yaşarsan sonu hüsran olur, kimseye güvenme, çoğu erkek kullanma derdinde, evlenmeye gelince temiz el değmemiş kız isterler,

Ben de 26 yaşımdayım,bakireyim ve seni anlıyorum çünkü benim de konuştuğum insanlarda hep aynı muhabbetler dönüyor. Ama bunun bi önemi yok. Ben sevdiğim adamla yaşamak istedim bu yaşıma kadar o yüzden olmadı, benim sevgilim güvendiğim adam ben onla yatmadım diye benim ne geri kafalılığımı bıraktı ne korkaklığımı. Umrumda mı asla. Bu tarz saçma sapan insanların gazına gelmemeliyiz. Onların amacı sadece istekleri yerine gelsin. Değer veren adam seni tanımak ister,nelerden hoşlanırsın,ne istersin bunu merak eder,incitmekten korkar. Biz et parçası değiliz. Ben bu yaşımda böyle düşünüyosam benim gibi düşünen bir erkek de vardır. Duam da onla karşılaşmak olur. Sen de kendini kötü hissetme ne yazık ki şu dönem böyle bir dönem. Aksine düşüncelerin,hislerin kirlenmediği için kendinle gurur duymalısın :)

Kafanı böyle şeylere yorma, cahilce bi konu açılmış kusura bakmayın

Kafanı böyle şeylere yorma, cahilce bi konu açılmış kusura bakmayın
Doğru söylüyosunuz,cahilliğin sınırlarını siz belirliyosunuz zaten.. İnsanların psikolojik durumları vs hiç birinin önemi yok ya da ne düşündüğünün,ya da toplumdaki gidişattan rahatsız olup kendini böyle görebilmesinin. Bence asıl siz kusura bakmayın bu yorumu da psikolojiden haberi olmayan ben yine de sizin kadar acımasız olmayıp özelleştireyim psikoloji cahili biri yapar

Ya boş yapmayın kılıf niye uydurayim sanki anam babamsiniz. Evet sevgi ihtiyacım baya var keşke doğru kişi çıksa karşıma ..ama henüz yok . Cinsellik konusu görüşleri merak.ediyorum bu yüzden konuyu açtım
Senin biraz sinirlerin bozulmus bence yanlizliktan ama bence insan kendini sevse de yeter bi hayvani bi cicegi canliyi sevsen de cok baglanarak bunlari dusunmezsin inanki bunlari konusmaus olman bile birgun seni huzursuz edecek. Kafana takma ve inan birgun gercekten en dogrusu ve en özeli olacak.pisman olacacagini düşündüğün birseyi asla yapma

Sana onu diyen erkek seninle beraber olup bırakmak istiyor o yüzden alttan alttan fitilliyor seni.
Kızken cinsel ihtiyaç hissetmiyorsun, nasıl duruyorsun gibi bir durum yok yani. Bakire insan için normaldir. Bakir insan duramaz.
Kadın olduktan sonra cinsel ihtiyaç duyuyorsun...
Bu pek dogru degil. Ben kizken de gayet kendime dokunuyordum. Sizin icin durum oyle olmus.

konu sahibi, uzulecek bi sey yok. bazilari ozellikle oyle ariyor. sizi seven oyle de kabul eder.

Sana onu diyen erkek seninle beraber olup bırakmak istiyor o yüzden alttan alttan fitilliyor seni.
Kızken cinsel ihtiyaç hissetmiyorsun, nasıl duruyorsun gibi bir durum yok yani. Bakire insan için normaldir. Bakir insan duramaz.
Kadın olduktan sonra cinsel ihtiyaç duyuyorsun...
Ay inanmıyorum ya :) kızken cinsel ihtiyaç hissetmemek nedir ya? Cidden arkadaşlar kaçıncı yüzyıldayız? Cinsellik fizyolojik bir ihtiyaçtır. Bunu sadece erkek tarafından giderilen bir şey olarak görmeyin ya. Ayrıca kız-kadın cinsiyetçileştirilmesine de karşıyım. Bir epitel dokunun ortadan kalkması aa sen artık kadınsın mı yapıyor bizi? Hayır tabiki. Siz şu söyleminizle tüm hormonları tüm fizyolojiyi falan çöpe atmışsınız kusura bakmayın ama güldüm. Bir kadın için 21-30 aralığı özellikle cinsel isteğin yani hormonların pik yaptığı dönemdir. İhtiyaç duyar bedenimiz. Böyle programlanmıştır. Nedir yani diyelim bir kadın hiç evlenmedi 45 yaşına kadar o zamana kadar isteği olmıcak mı? Araştırın,öğrenin. Hadi bilmiyosanız da burda vaaz vermeyin

Ay inanmıyorum ya :) kızken cinsel ihtiyaç hissetmemek nedir ya? Cidden arkadaşlar kaçıncı yüzyıldayız? Cinsellik fizyolojik bir ihtiyaçtır. Bunu sadece erkek tarafından giderilen bir şey olarak görmeyin ya. Ayrıca kız-kadın cinsiyetçileştirilmesine de karşıyım. Bir epitel dokunun ortadan kalkması aa sen artık kadınsın mı yapıyor bizi? Hayır tabiki. Siz şu söyleminizle tüm hormonları tüm fizyolojiyi falan çöpe atmışsınız kusura bakmayın ama güldüm. Bir kadın için 21-30 aralığı özellikle cinsel isteğin yani hormonların pik yaptığı dönemdir. İhtiyaç duyar bedenimiz. Böyle programlanmıştır. Nedir yani diyelim bir kadın hiç evlenmedi 45 yaşına kadar o zamana kadar isteği olmıcak mı? Araştırın,öğrenin. Hadi bilmiyosanız da burda vaaz vermeyin
Ben 18yasında evlendim şu an 21yasındayım o yüzden bende önceden bir istek olmuyordu kadınlığımdan önce.
Ayrıca zar kızlık zarı, ona sahipken kız oluyorsun.
Bu yüzden ben kız kadın diye ayrım yaparım. Ama benim gibi düşünmeyen bana sen bilmiyorsun diyemez.
Fikrinize saygı duyuyorum.

Yani sizden çok yaşlı da değilim ama tuhaf geldi bana bunu sorgulamanız.
Bir erkeğin nasıl duruyorsun demesi de alttan gel sevişelim mesajı gibi.
Neden bakire olunmasın ki 27 yaşında?
Bu tercihtir zaten,kimi atıyorum 40 yaşında evlenir evlendiği kişiyle yaşar ilk deneyimini bu da normal,bir başkasının afaki konuşuyorum yirmili yaşlarda biriyle isteyerek birlikte olması da gayet doğal.
Seçim,tercih, karar adına ne derseniz deyin normal süreçler hepside.
Ha hayatımda düzgün biri yok,güzel bir ilişkim yok diye üzülüyorsanız amenna ,hak veririm ama diğer konuya üzülüyorsanız saçma.
Bir kaç erkekle(sevgililerinizle ayrı zamanlarda,grup vb bir ilişkiden bahsetmiyorum) sevişip hiç haz alamamakta bir olasılık,bencil ,sadece kendini tatmin amaçlı sizinle birlikte olan biri olsaydı hayatınızda bence şu an bulunduğunuz durumdan kötüydü.
Tam tersi de olabilirdi,gayet zevkli ilişki de yaşayabilirdiniz ama 27 yaş geç bir yaş değil ki,hala yaşayabilirsiniz.
Bekarken yada evliyken olmasi yine tercihtir,size kalmış ama saçma sapan bir kelama bu kadar takılmayın siz yinede.

mutsuzluğunun depresyonunun bir nedeni de bu emin ol hormonlar ihtiyaçlar vs dedi. Bu doğru mu ?
Ben uzun süre sevgilimden ayrı kalınca gergin oluyorum. Bence doğruluk payı olabilir.

Diğer konulara gelince, bunun yaşı olduğunu düşünmüyorum. Hayatın akışında yaşanacak bir şey bu. Yaşamalıyım deyip önüne çıkanla yaşayınca pişmanlık getirir.

Walla yazının tamamını okumadım ama bakire olmak ayıp mı amerika da falan mı yaşıyorsun sen o şaşıranlarin niyetlerini bence bı sorgula.Evlenmeden de yaşama bence eşinle zaten yaşayacaksın özel olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X