- 28 Nisan 2022
- 541
- -50
- 28
- Konu Sahibi Darknesrises
-
Buradakiler anca saldırmayı biliyor ben anlamıştım seni.yorumları okuyunca şok oldum.bazen kızılacak konularda melek kesiliyorlar bazen de sizin hiç suçunuz olmadığı konularda saldırıyorlar. Siz gereken kadar katkı sağların diyorsunuz zaten.ortada hem maddi hem manevi açıdan bir zorbalık var gayet de güzel anlatmışsınız bu durumu.ben anlayabiliyorum da diğer üyeler neden anlayamamış acaba. Birisi de çıkmış 27 yaşına kadar sabretmişsin 50 ye kadar da sabredersin yazmış.27 yaşla 50 yaş arasında dağlar kadar fark var.ne kadar saçma.Üslubunuz çok yanlış kendimi yeterince ifade edememiş olabilirim kazık kadar ne demek zaten aileme yardım ediyorum ama bunun kavgayla gürültüyle daha fazla para beklentisinin olmasına sinirleniyorum aileme belki daha fazla katkida bulunucam ama yedigim hakaretler tehditler yüzünden insanin 1 kuruş bile harcayasi gelmiyor çünkü paranizi bir emek karsiliginda kazaniyorsunuz ailenizin gözünde aldiginiz bir çöpün bile degeri olmalidir ne alırsanız alin inkar eden bir aile degil.
Kız başına derken?? Niye güvenli değilmiş? İğrenç iğrenç konuşmayın be.Ayrı ev ne ya kız başına hiç iyi değil buda yeni moda oldu memlekette. Hiç guvenli değil ayrica. Ayrı ev olunca temizlik yemek masraf olmayacak mı. Bence eve katkın olsun bu yaşa kadar seni kim getirdi bir düşün. Öyle çiftlik bir yer yok ye iç yat para vermiyorsan da temizlik yap yemek yap markete git bir işe yara
Bir erkekle evlenip evin içine girmek ne kadar güvenliyse, ayrı eve çıkmak o denli güvenli gayet de...Ayrı ev ne ya kız başına hiç iyi değil buda yeni moda oldu memlekette. Hiç guvenli değil ayrica. Ayrı ev olunca temizlik yemek masraf olmayacak mı. Bence eve katkın olsun bu yaşa kadar seni kim getirdi bir düşün. Öyle çiftlik bir yer yok ye iç yat para vermiyorsan da temizlik yap yemek yap markete git bir işe yara
Bu yaşta evden cikamadiysan hiç cikma demek istiyor arkadaş,ancak evliligi bir kacis olarak görmüyorumBuradakiler anca saldırmayı biliyor ben anlamıştım seni.yorumları okuyunca şok oldum.bazen kızılacak konularda melek kesiliyorlar bazen de sizin hiç suçunuz olmadığı konularda saldırıyorlar. Siz gereken kadar katkı sağların diyorsunuz zaten.ortada hem maddi hem manevi açıdan bir zorbalık var gayet de güzel anlatmışsınız bu durumu.ben anlayabiliyorum da diğer üyeler neden anlayamamış acaba. Birisi de çıkmış 27 yaşına kadar sabretmişsin 50 ye kadar da sabredersin yazmış.27 yaşla 50 yaş arasında dağlar kadar fark var.ne kadar saçma.
Maddiyata bağli degil ama icraata gecmeseler de yapma dusunceleri var demekki kalkip gidemiyosun isteMaddi manevi bir şekilde yaşadığımız eve destek olmak zorundayız. Bunu onlar bekledikleri için değil yaşını başını almış meslek sahibi bir insanın sorumluluğu olarak yapmalıyız.
Tabi evin şartlarını beğenmiyorsanız kendi düzeninizi kurun elbette.
Üslubunuzdan anladığım kadarıyla büyük bir inatlaşma var. Yoksa burnunuza kokan yemeğin tabağını elinizden almıyorlardır.
Ölümle tehdit vs diyorsunuz ne denli gerçekçi olduğunu bilemeyeceğim ama böyle bir ihtimal olsaydı evde barınmayacağınızı düşünüyorum.
Ülkenin ekonomik sartlari sagolsun daha yeni asgari ücrete bir iş bulabildim bulur bulmaz da evlenmek icin birikim yapmaya basladim ayrica da aileme katkim var anlattigim seyler eksik kalmış olabilir ama bana davranislari hic iyi degil boyle yaptiklari icinde 1 kuruş bile vermek istemiyorum sana soyle bir soru sorayim ilk defa bir işe girmissin belli bir yasa gelmissin evleneceksin ailen destek olmasini beklemiyosun herseyini kendin yapacaksın bununla beraber ailenede az da olsa yardim ediyorsun ama asla memnun degil bunun disinda maddi durumu senden kat be kat daha fazla olan bir kardesin var onun 5 lirasina bile kiyamazken senden beklenti icine girmelerine razi olur musun ? Oldun diyelim hakarete ugradigin bir insana para verir miydin
Hiçte öyle değil öyle yada böyle sizi bu yasa getirmiş iş bulmuşsunuz ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz niye ölene kadar size bakmaları gerekiyor gibi davranıyorsunuz, ailenizi bilmem ama bana yıllarını verecekleri kadar vermişler artık insanlarin omuzundan inme zamanı bence ,böyle düşünenler evlendikten sonra çocuk baktırmak istiyor birdeEvladindan ölene kadar sorumlusun ben öyle düşünüyorum benimde hiçbir seye elimi sürmediğim düşünülmesin ama sürekli azarlanmak sürekli kötü davranılmak insanı yipratiyor icinizden hicbir sey gelmiyor
Omzunda olduğumu nerden çıkardınız ?? Onlara hiçbir şeyim yük değil ömrümün sonuna kadar benimle olsunlar diye bir beklentim yok olsaydı zaten çalışmaz babamin parasini yemekle mesgul olurdumHiçte öyle değil öyle yada böyle sizi bu yasa getirmiş iş bulmuşsunuz ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz niye ölene kadar size bakmaları gerekiyor gibi davranıyorsunuz, ailenizi bilmem ama bana yıllarını verecekleri kadar vermişler artık insanlarin omuzundan inme zamanı bence ,böyle düşünenler evlendikten sonra çocuk baktırmak istiyor birde
O kadar doğru kiO kardeşiniz de errrrkektir kesin.
Sizinki gibi ailelerden çok var. Erkek çocuklarından bir şey istemezler, aksine para yağdırırlar, evleneceği zaman da her masrafı karşılarlar ama kız çocuklarını lütfedip okuttukları için bir ömür minnet bekleyip parasına göz dikerler, kızdan alıp oğlana sıvarlar ve kız evleneceği zaman da 5 kuruş destek olmazlar.
Sonunun şiddet vs gibi bir yere varmayacağından eminseniz yaptığınızdan fazlasını yapmayın. Normal aileye destek olunur, böyle insanlara değil. Siz birikim yapıp kendinizi oradan kurtarmaya bakın.
O kadarO kardeşiniz de errrrkektir kesin.
Sizinki gibi ailelerden çok var. Erkek çocuklarından bir şey istemezler, aksine para yağdırırlar, evleneceği zaman da her masrafı karşılarlar ama kız çocuklarını lütfedip okuttukları için bir ömür minnet bekleyip parasına göz dikerler, kızdan alıp oğlana sıvarlar ve kız evleneceği zaman da 5 kuruş destek olmazlar.
Sonunun şiddet vs gibi bir yere varmayacağından eminseniz yaptığınızdan fazlasını yapmayın. Normal aileye destek olunur, böyle insanlara değil. Siz birikim yapıp kendinizi oradan kurtarmaya bakın.
Baya varValla iyi cesaret kira fiyatlarına baktınız dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?