27 yasindayim evde mi kaldim

29,5 yaşındayım, görünüşüm 20, yeni ölçtürdüm,metabolizma yaşım 14, sesimin cırtlakligi 6 yas :halay: :halay:
Allah yukarıda,hiç sıkıntı yaşamadım yasla ilgili, tam tersi en büyük sıkıntım benimle tanışan bebeler, bir an için gaza gelip yaşını büyütüyor,sonra bir şekilde ortaya çıkıyor, durduk yere yalanlarını yakalamis oluyorum. Yoksa bir problem yok :KK49:
Yaşın daha gencecik,neden böyle saçma kizkurusu triplerine giriyorsun ki? Sen kendini sevmezsen, beğenmezsen elin oğlu hiç beğenmez.
Benim teyzem ikinciyi ellisinde buldu,sen niye bulamayacaksın?

Ben ne okudum böyle ya. 29 yaşındayım. Sevgilim benden 2 yaş kucuk. Bir kere bile yaşımı küçük söylemek aklıma gelmedi ki küçük gosteririm. Zihniyetinizi değiştirin bence yaşınız yerine

Önemli olan nasıl hissettiğiniz.
Hem fiziken hem bedenen.
Beni de genelde yirmilerde sanıyolar, 32yim.
Ama olgunluk düzeyim 52 falan bana göre.
Sapyoseksüel erkek tercihim
O yüzden yaşa değil akla bakıyorum.
Şuan bekar olsam, taş gibi 30larında biri de gelse, gerizekalıysa hiç şansı yok, ama 50 yaşında birine okey diyebilirim.
Beyin önemli.

Özetle, hissetiğiniz yaşınız neyse osunuz.
İsterseniz 12 deyin, ama bu geçkin kız psikolojisi ile ona göre birini bulursunuz.

Son düzenleme:
27 yaşındayım ve yasimdan cok kücük durduğumu(18 ,19) söylüyorlar evlenmeye hazır değilim ama yaşım yükseldikçe kimse beni istemez sevmez begenmez diye korkuyorum acaba yasimi sorarlarsa 18 mi desem zaten öyle sanıyorlar. Erkekler kendinden yaşca küçük kızları tercih ediyorlar genelde . Yaşım engel oluyor gibi sanki
Evde kalmak diye bir şey kaldı mı hâlâ ya? Tedavülden kalkmadı mı o🤔 Otuzuma yedi ay kaldı daha bir hafta önce evlendim bana kalsa daha da beklerdim gibi. Şeyapma yani o kadar seni de bir alan(ironidir yoksa almak vermek falan tasvip etmediğimiz tabirler) çıkar

18 yaşında diyince ‘’ergen bu yhaaa’’ diyip seni kaale almamazlık yapmasınlar sonra :) niye yaşa bu kadar takılıyoruz ben anlamıyorum. 28 yaşında evlendim. Babama göre hala küçüktüm, bana görede yapamam gibi geliyordu. En güzel yaşlar bence tadını çıkarmaya bak. Ne güzel bak yaşınıda göstermiyomuşsun. :olamaz:

Bu ne saçma trip bende 27 yaşındayım 15 diyende oluyor ama 19 20 gösteriyorum. Şimdi 18 yaşında mıyım? Millete 18 yaşındayım diyince gerçek ortaya çıktığında ne olacak? Görende orta yaşta sanır. 27 de evde kaldım tripleri absürt değil mi?

Çok beyin ölümlü bir konu başlıkta diyorsunuz ki evde mi kaldım içerikte evliliğe hazır değilim.

Hadi onu geçtim ben de 27 yim küçük duruyorum ama tutup da iş yerinde bırak 18 i 23 üm desem çay püskürtürler heralde anne karnında mı okula başladım bu durumda : D

Ayrıca yaşıt olduğumuz için evde kalma tabirin beni bir miktar kırdı zaten demin de falcı sen umudu kes bu yıl dedi neyse dertlerimle sıkmak istemem sjjrktltş

Çok beyin ölümlü bir konu başlıkta diyorsunuz ki evde mi kaldım içerikte evliliğe hazır değilim.

Hadi onu geçtim ben de 27 yim küçük duruyorum ama tutup da iş yerinde bırak 18 i 23 üm desem çay püskürtürler heralde anne karnında mı okula başladım bu durumda : D

Ayrıca yaşıt olduğumuz için evde kalma tabirin beni bir miktar kırdı zaten demin de falcı sen umudu kes bu yıl dedi neyse dertlerimle sıkmak istemem sjjrktltş
29,5'tan bildiriyorum asla geç değil. Hâlâ evde kalmama umudu var. Güçlü ol kardeşim, dik dur.💪🏻

ben de 28'e bastım ama kimse 28 demez. asla demez, diyemez. 20lerin başında derler en fazla. umarım 40 olunca da 30 sanarlar beni.
27 geç falan değil ayrıca.

27 yaşındayım ve yasimdan cok kücük durduğumu(18 ,19) söylüyorlar evlenmeye hazır değilim ama yaşım yükseldikçe kimse beni istemez sevmez begenmez diye korkuyorum acaba yasimi sorarlarsa 18 mi desem zaten öyle sanıyorlar. Erkekler kendinden yaşca küçük kızları tercih ediyorlar genelde . Yaşım engel oluyor gibi sanki
Ben bizimle Kaytan geçiyorsun herhalde?

Çok dalga geçmişsinz....

Ama geçilmicek gibi değil 🤣🤣 yorumlara koptum

Hadi 18 dedin diyelim. Adam da inandı. Hiç mi bakmıcak doğum tarihinize? Chat flört sitesinde mi takılıcaksınız hep.
yalan söylemek hiç doğru değil. 27 yaşında koca kadın, hiç yakıştıramadım ama cidden yaşınızı (konunuzdan) burdan bile göstermiyorsunuz 😂

Ailen buyuk mu yazdirdi acaba cunku su yazdiklarinla gercekten 27 gostermiyorsun. 18 mi desem falan cok sacma degil mi?

Bu ne saçma trip bende 27 yaşındayım 15 diyende oluyor ama 19 20 gösteriyorum. Şimdi 18 yaşında mıyım? Millete 18 yaşındayım diyince gerçek ortaya çıktığında ne olacak? Görende orta yaşta sanır. 27 de evde kaldım tripleri absürt değil mi?
27 orta yas degil. Orta yas siniri degisti. 40li yaslar orta yas.

Back
X