Kızlar 275 cc meme protezi ameliyatı oldum 15 gün oldu. Gözüme aşırı büyük görünüyor. Bu boyutlarda meme estetiği olan var mı sonuçtan memnun musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana 330cc kullanıldı açıp bakınca büyük gözüküyordu ama kıyafetle o kadar büyük durmuyordu. Şimdi çok normal geliyorKızlar 275 cc meme protezi ameliyatı oldum 15 gün oldu. Gözüme aşırı büyük görünüyor. Bu boyutlarda meme estetiği olan var mı sonuçtan memnun musunuz?
Gözünüz mü alıştı yoksa indiler mi ödem geçinceBana 330cc kullanıldı açıp bakınca büyük gözüküyordu ama kıyafetle o kadar büyük durmuyordu. Şimdi çok normal geliyor
80/A giyiyordum. Dokum vardı biraz dümdüz bir meme değildiİkisi birlikte. Başta hem aşırı şişt hem de şekilsizdi. Şimdi normale döndü. Sizin başta ölçünü neydi? Dokunuz falan ne kadardı
Sonuç için doktorunuz ne dedi? Yani yeni ölçü için80/A giyiyordum. Dokum vardı biraz dümdüz bir meme değildi
Doktorum seçmedi ölçüyü ben seçtim. O sadece benim vucut ölçüme olup olmayacağı kınusunda yorumda bulundu. Hastalara seçim konusunda yardımcı olmadığını söyledi daha sonra beğenmediklerinde siz seçtiniz diyorlar zor durumda kalıyorum dedi. Muayenede Doktora çok büyük görünüyor sanki diyorum oturacak daha diyor sadece. Büyük seçtin veya olmadı gibi birşey söylemediSonuç için doktorunuz ne dedi? Yani yeni ölçü için
B kabı dolu dolu doldurur dedi öyle c d olmaz dediSonuç için doktorunuz ne dedi? Yani yeni ölçü için
Eğer önceden 75 b gibi küçük meme dokunuz varsa 1 aya hepsi inecek merak etmeyin.Kızlar 275 cc meme protezi ameliyatı oldum 15 gün oldu. Gözüme aşırı büyük görünüyor. Bu boyutlarda meme estetiği olan var mı sonuçtan memnun musunuz?
Şöyle 6ayı tamamla sonra hemen Penti alışverişi yaparsın orada söylerler yeni bedeniniB kabı dolu dolu doldurur dedi öyle c d olmaz dedi
Burda cogu yorum rakamlar uzerine oluyor fakat ayni cc iki kadinda cok farkli boyutta durabilir. Bu kilo gogus kafesi genisligi ve profili, var olan meme dokusuyla ilgili. 275 cc genel olarak dogal boyut dedigimiz olcunun altinda fakat sizde durusunu bilemeyiz. Dr gogus kafesinizin kaldiramicagi bi boyut kullansaydi dikisleriniz coktan atmisti. Oyuzden bence rahat olun uygun cc tercih etmistir cunku vikac deneme protezi kullanip ona gore karar veriyorlar operasyon sirasinda. Daha 2 hafta olmus. Suan sakin yanilip moralinizi bozmayin. Benim 2 haftaki durusuyla 2 ayki gorunus arasinda cok ciddi fark var. Daha odemler bile gtmemistir. Once odem aticaksiniz. Bununla birlikte kaslar gevsiycek. Kas gevsedikce protez kendini salip dogallasicak. Kendimden ornek verirsem, once inek memesi gibiydi, sonra birden kuculup tikiz tikiz bi goruntusu oldu. Kisa bi sure sonra da tombullasti ve yayvanlasti. Suan icerisi harap halde oyle dusunun. Mudahale edilen kaslar ve dokular iyilestikce boyut da sekil de cok degisiyor. 6 ay beklemenize gerek yok ama kendinize en az 2 ay verin.Kızlar 275 cc meme protezi ameliyatı oldum 15 gün oldu. Gözüme aşırı büyük görünüyor. Bu boyutlarda meme estetiği olan var mı sonuçtan memnun musunuz?
Evet her boyut her vucütta aynı büyüklükte durmuyor. Bekleyeceğim inşallah gözümde alışır biraz da inmiş olur teşekkür ederimBurda cogu yorum rakamlar uzerine oluyor fakat ayni cc iki kadinda cok farkli boyutta durabilir. Bu kilo gogus kafesi genisligi ve profili, var olan meme dokusuyla ilgili. 275 cc genel olarak dogal boyut dedigimiz olcunun altinda fakat sizde durusunu bilemeyiz. Dr gogus kafesinizin kaldiramicagi bi boyut kullansaydi dikisleriniz coktan atmisti. Oyuzden bence rahat olun uygun cc tercih etmistir cunku vikac deneme protezi kullanip ona gore karar veriyorlar operasyon sirasinda. Daha 2 hafta olmus. Suan sakin yanilip moralinizi bozmayin. Benim 2 haftaki durusuyla 2 ayki gorunus arasinda cok ciddi fark var. Daha odemler bile gtmemistir. Once odem aticaksiniz. Bununla birlikte kaslar gevsiycek. Kas gevsedikce protez kendini salip dogallasicak. Kendimden ornek verirsem, once inek memesi gibiydi, sonra birden kuculup tikiz tikiz bi goruntusu oldu. Kisa bi sure sonra da tombullasti ve yayvanlasti. Suan icerisi harap halde oyle dusunun. Mudahale edilen kaslar ve dokular iyilestikce boyut da sekil de cok degisiyor. 6 ay beklemenize gerek yok ama kendinize en az 2 ay verin.
275 cc dogal dediğimiz ölçünün altında derken neyi kastettiniz acaba tam anlayamadımEvet her boyut her vucütta aynı büyüklükte durmuyor. Bekleyeceğim inşallah gözümde alışır biraz da inmiş olur teşekkür ederim
Genelde cok minyon degilseniz yada cok iri bir yapiniz yoksa kendi meme dokusu olmayan yada cok az olan biri icin, dogal bir boyut istiyorum dediginizde dr un onericegi 300-375 araligidir. Bunu kastettim. Yani sizin boy kilo meme dokunuz hakkinda fikrim yok fakat 275 in asiri buyuk gorunmesi ihtimali yok gb.275 cc dogal dediğimiz ölçünün altında derken neyi kastettiniz acaba tam anlayamadım
Anladımm. Boyum 162 kilomda 62 ama büyük geliyorGenelde cok minyon degilseniz yada cok iri bir yapiniz yoksa kendi meme dokusu olmayan yada cok az olan biri icin, dogal bir boyut istiyorum dediginizde dr un onericegi 300-375 araligidir. Bunu kastettim. Yani sizin boy kilo meme dokunuz hakkinda fikrim yok fakat 275 in asiri buyuk gorunmesi ihtimali yok gb.
Boy 165 kg 50 335 cc var ve asla buyuk degil. Merak etmeyin 275 gayet tatli durur.Anladımm. Boyum 162 kilomda 62 ama büyük geliyor
Büyük algısı da etkiliyor ya. Mesela c-d cup için büyük diyen birisiyle b cup gayet büyük diyen birisi arasında düşünce farkı olur.Boy 165 kg 50 335 cc var ve asla buyuk degil. Merak etmeyin 275 gayet tatli durur.
Haklisin fakat matematige dokulmus seyler pek algiya acik degil. Yani b cup denilen olcunun b cup olmasinin sebebi varBüyük algısı da etkiliyor ya. Mesela c-d cup için büyük diyen birisiyle b cup gayet büyük diyen birisi arasında düşünce farkı olur.
benim demek istediğim büyüklük algısı normal zamanda bir memeye baktığında büyük ya da küçük şeklinde algılamamız. bana c cup bile küçükmüş gibi gelebilir. size de b cup ideal en iyisi gibi gelebilir.Haklisin fakat matematige dokulmus seyler pek algiya acik degil. Yani b cup denilen olcunun b cup olmasinin sebebi varoperasyon oncesi ornek gorsellerdeyada deneme protezleriyle netlesiyor o durum. Hasta kendini iyi ifade ederse tabiki.