275 cc memnuniyet

benim demek istediğim büyüklük algısı normal zamanda bir memeye baktığında büyük ya da küçük şeklinde algılamamız. bana c cup bile küçükmüş gibi gelebilir. size de b cup ideal en iyisi gibi gelebilir.
Ben anladim sizi. Ve diorimki c cupa kucuk diyenin algisinda bi sikinti olmali 😁 hani bi kadin orta boyludur ama ince ve bacak boyu uzundur, boyu daha uzunmus gb algilanir. Ama meme ya kucuktur ya idealdir yada buyuktur. Ben suan b cupum mesela benim gogsum kimse tarafindan buyuk algilanmadi, algilanma ihtimali yok cunku algidan bahsediyorsak hepimiz icin netlesmis dogru kabul edilen ideal bir olcu soz konusu. Ha kimi kucuk seviyorum der kimi buyuk der ama kucuk yada buyuk oldugunun farkindadir. Sonuc itibariyle benim fikrim benim 335 cc kimseye ve bana buyuk gelmiyorsa, bu boy kg da arkadasa 275 buyuk gelmycektir.

Bende 2 ay önce oldum 240 cc takıldı boyum 174 kilom 61, çok küçük oldu çok pişmanım sanırım biraz daha açık bilgilendirilmeye ihtiyacım varmış ve ben gerçekten bu konunun cahiliymişim:( sizce ne yapayım ?

Bende 2 ay önce oldum 240 cc takıldı boyum 174 kilom 61, çok küçük oldu çok pişmanım sanırım biraz daha açık bilgilendirilmeye ihtiyacım varmış ve ben gerçekten bu konunun cahiliymişim:( sizce ne yapayım ?
Benim 4 ay geçti ve büyüklüğünden cok memnunım şuan. İlk zamanlar büyük geldi ama indiler ve tam istediğim gibi oldular. Sizin boy ve kilonuza göre bayağı küçük takılmış.

Evet küçük oldu maalesef ve şimdi ben revizyon düşünüyorum ama bunu doktorla konuştum büyük istemedin sen senin kararındı gibi bir yerden konuştu ama ben bu konuda çok cahildim yeterince bilgilendirilmediğimi düşünüyorum .yani boy kilo mevcut meme dokun göğüs bölgen falan çok parametre var ve ben bunlardan habersizdim:( yani bu işte şimdi tek benim mi hatam yani doktorun uzmanlığı nerde kalıyor kafam çok karıştı

Evet küçük oldu maalesef ve şimdi ben revizyon düşünüyorum ama bunu doktorla konuştum büyük istemedin sen senin kararındı gibi bir yerden konuştu ama ben bu konuda çok cahildim yeterince bilgilendirilmediğimi düşünüyorum .yani boy kilo mevcut meme dokun göğüs bölgen falan çok parametre var ve ben bunlardan habersizdim:( yani bu işte şimdi tek benim mi hatam yani doktorun uzmanlığı nerde kalıyor kafam çok karışönces
Evet küçük oldu maalesef ve şimdi ben revizyon düşünüyorum ama bunu doktorla konuştum büyük istemedin sen senin kararındı gibi bir yerden konuştu ama ben bu konuda çok cahildim yeterince bilgilendirilmediğimi düşünüyorum .yani boy kilo mevcut meme dokun göğüs bölgen falan çok parametre var ve ben bunlardan habersizdim:( yani bu işte şimdi tek benim mi hatam yani doktorun uzmanlığı nerde kalıyor kafam çok karıştı
öncesinde araştırmamanız net ne istediğiniz konusunda sizi hataya düşürmüş olabilir. Doktora bırakırsanız doktorlar sizin istekleriniz doğrultusunda bir öneride bulunur. Benim doktorum kendisi karae vermedi boyutuna bana denettirerek karar verdirdi ve küçük mü büyük mü diye sordugumda ben yorum yapıp etkilemek istemem daha sonra memnuniyetsizlik yaşarsan etkilemiş olurım demişti. Belki sizin doktorunuz vucut yapınıza göre bunun çok küçük kalabileceğini vucudunuza uygun olan aralıgı söyleyebilirdi sadece. Peki siz ameliyat öncesi boyutlarla deneme yapmadınız mı

Yaptık ben 250 cc taktım deneme için aa iiiymiş dedim aslında 250 cc bile takmamış bari o olsaymış da ama kas altına girince o sütyende göründüğü gibi görünmüyormuş yani değişiyor bu konuda doktorun aydınlatması gerekirdi.. kendimi çok suçladım yeterince araştırmadım çok eksik bilgiyle girdim bu işe diye ama bence yaşayıp dibine kadar görüp hata yapıp öğreniyorsun bazı şeyleri.. yaşamadan anlayamazdım belkide.. doktorda beğenmedi Buarada her gittiğimde olumsuzdu.

Yaptık ben 250 cc taktım deneme için aa iiiymiş dedim aslında 250 cc bile takmamış bari o olsaymış da ama kas altına girince o sütyende göründüğü gibi görünmüyormuş yani değişiyor bu konuda doktorun aydınlatması gerekirdi.. kendimi çok suçladım yeterince araştırmadım çok eksik bilgiyle girdim bu işe diye ama bence yaşayıp dibine kadar görüp hata yapıp öğreniyorsun bazı şeyleri.. yaşamadan anlayamazdım belkide.. doktorda beğenmedi Buarada

O boyut konulmuş artık keşkeler pek işe yarama aşıdı memnuniyetsizseniz revizyon düşünebilirsiniz. Sadece bunu yapmadan önce iyi düşünün tekrar aynı acıları çekmeye değer mi. Değer ben böyle istemiyorum derseniz yaptırın

Genelde cok minyon degilseniz yada cok iri bir yapiniz yoksa kendi meme dokusu olmayan yada cok az olan biri icin, dogal bir boyut istiyorum dediginizde dr un onericegi 300-375 araligidir. Bunu kastettim. Yani sizin boy kilo meme dokunuz hakkinda fikrim yok fakat 275 in asiri buyuk gorunmesi ihtimali yok gb.
Boy 165 kg 50 335 cc var ve asla buyuk degil. Merak etmeyin 275 gayet tatli durur.
Kızlar bende ameliyat olacağım eylül gibi ama küçük istemiyorum minyonum ama cc şer herkeste değişiyor sanki rica etsem özel den resim paylaşırmısınız kaç cc takıldı hangi marka daha önce kaç bedendiniz

Anladımm. Boyum 162 kilomda 62 ama büyük geliyor
Kızlar bende ameliyat olacağım eylül gibi ama küçük istemiyorum minyonum ama cc şer herkeste değişiyor sanki rica etsem özel den resim paylaşırmısınız kaç cc takıldı hangi marka daha önce kaç bedendiniz

Kızlar 275 cc meme protezi ameliyatı oldum 15 gün oldu. Gözüme aşırı büyük görünüyor. Bu boyutlarda meme estetiği olan var mı sonuçtan memnun musunuz?
Geçmiş olsunKızlar bende ameliyat olacağım eylül gibi ama küçük istemiyorum minyonum ama cc şer herkeste değişiyor sanki rica etsem özel den resim paylaşırmısınız kaç cc takıldı hangi marka daha önce kaç bedendiniz

Geçmiş olsunKızlar bende ameliyat olacağım eylül gibi ama küçük istemiyorum minyonum ama cc şer herkeste değişiyor sanki rica etsem özel den resim paylaşırmısınız kaç cc takıldı hangi marka daha önce kaç bedendiniz
275 cc mentor takıldı. İlk zamanlar ödemden dolayı büyük geliyordu ama şuan indiler ve tam istediğim gibi oldu

275 cc mentor takıldı. İlk zamanlar ödemden dolayı büyük geliyordu ama şuan indiler ve tam istediğim gibi oldu
1.61 57 kilo ve küçük benimkiler 350 cc büyük mü olur sonradan küçülüyormuş yaptırmış ken tam olsun evde hangi doktora oldunuz resim paylaştım yapar msnz özelden

1.61 57 kilo ve küçük benimkiler 350 cc büyük mü olur sonradan küçülüyormuş yaptırmış ken tam olsun evde hangi doktora oldunuz resim paylaştım yapar msnz özelden
Yani hiç memeniz yoksa dümdüz ise büyük olmaz. Sizin büyüklük algınıza bağlı. Ne kadar büyük istiyorsunuz . Doğal olsun isterseniz 350 cc yi geçmeyin derim

Yani hiç memeniz yoksa dümdüz ise büyük olmaz. Sizin büyüklük algınıza bağlı. Ne kadar büyük istiyorsunuz . Doğal olsun isterseniz 350 cc yi geçmeyin derim
Dokum fena değil doğaldan da kasıt nedir aslında yaptırılan tüm memeler dik durduğu için güzel ve estetik aslında amaçta bu
Dikleştirme yapıldı mı size

Dokum fena değil doğaldan da kasıt nedir aslında yaptırılan tüm memeler dik durduğu için güzel ve estetik aslında amaçta bu
Dikleştirme yapıldı mı size
Hayır. Dikleştirme işlemi sarkık memelere yapılır. Benim öyle bi problemim yoktu ki. Bence memelerin dik durması estetik değil bana göre zaten inmesi gerekiyor öyle dimdik durmuyor yaptırdıktan birkaç ay sonra iniyorlar . Bir meme boyutu ne kadar küçük olursa o kadar doğal durur. Emin olun sizin dimdik kocaman gördüğünüz memeler asla doğal durmıyor. Ama kişinin beklentisine bağlı kimisi öyle dursun istiyor

Hayır. Dikleştirme işlemi sarkık memelere yapılır. Benim öyle bi problemim yoktu ki. Bence memelerin dik durması estetik değil bana göre zaten inmesi gerekiyor öyle dimdik durmuyor yaptırdıktan birkaç ay sonra iniyorlar . Bir meme boyutu ne kadar küçük olursa o kadar doğal durur. Emin olun sizin dimdik kocaman gördüğünüz memeler asla doğal durmıyor. Ama kişinin beklentisine bağlı kimisi öyle dursun istiyor
Genelde bebek emzirenlerde çocuğu olanlar için söylüyorum dikleştirme yapabiliyorlar ki doktorlar şunu söylüyor hiçbir meme ameliyat sonrası gibi dik kalmaz inmesi vücuda adapte olup inmesi beklenir
Büyüklüğe gelince de kime göre neye göre aslında omuz göğüs kafesi üst yapısal ölçülere göre değişir hatta marka cc leri de farklıdır
Sonuç olarak meme büyütme ameliyatı olanlar emzirmeden dolayı sarkığı yoksa dikleştirme olmadan amaç memeyi büyütmek oluyor ve vücütla belli bir zaman sonrasında ödem sonrasında kalıp halinden çıkarak bütünleşmesi bir parçası olması beklenir

merhaba ben de ameliyat olmak istiyorum eylül ayında tarihim var fakat olmamak arasında da gidip geliyorum sonradan oluşabilecek sağlık sorunlarından dolayı bana da doktorum 275 cc dedi göğüs kafesim darmış üstü çok yapay durur muş siz memnun musunuz boyum 1.61’e 61 dokuz aylık da bir bebeğim var yanımda sadece bir ay refakatçi kalacak bir ay sonrasında zorlanır mıyım acaba bebeğime bakmakta

merhaba ben de ameliyat olmak istiyorum eylül ayında tarihim var fakat olmamak arasında da gidip geliyorum sonradan oluşabilecek sağlık sorunlarından dolayı bana da doktorum 275 cc dedi göğüs kafesim darmış üstü çok yapay durur muş siz memnun musunuz boyum 1.61’e 61 dokuz aylık da bir bebeğim var yanımda sadece bir ay refakatçi kalacak bir ay sonrasında zorlanır mıyım acaba bebeğime bakmakta
Merhaba boy ve kilomuz neredeyse aynı ben memnunum boyutundan cok büyük değil çok küçük de değil. İyileşme süreci biraz uzun sürebiliyor ağırlık kaldırmak üç ay yasaktı bana . O yüzden doktorunuza danışmanız daha iyi olur bebeğimi kaldırmamda sorun olur mu diye.Size bir süre verecektir mutlaka

Back
X