28+6 haftalik gebeler...

eeee4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
1.123
1.826
83
36
Kızlar çok şükur 28+6 olduk benim bebis bu günlerde çok hareketli sizin nasilll merak ediyorum benimle aynı olan diğer anneleri. Normaldir değil mi hareketli olmasi.herseyi kafaya takıyor insan hamilelikkk zorrrrallahım bebislerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.amiinnn

hamile degilim ama emin ol sanslisin hareketli olmasi gayet super bir durum :) en azindan ben burdayim ve cok enerjikim anneee diyor

benimki de cok hareketli allah sukur ama bu aralar midem bulanmaya basladi ki ben baslangicta dahi hic bulanti yasamadim normal mi acaba???

benimki de cok hareketli allah sukur ama bu aralar midem bulanmaya basladi ki ben baslangicta dahi hic bulanti yasamadim normal mi acaba???
Oyy bilmiyorum ki ya.ben dün afedersiniz ishal oldum arkadaşım dikkat et erken doğum belirtisi olur dedi internetten araştırdım doğumdan önce oluyomus ishal tabi her durumda değil inşallah benimki normaldir erkenden gelmesin kuzum zamanını bekledim inşallah Allah yardımcımız olsun kızlar gerçekten zorrr ya hamilelik .

Sizce ishal neden olabilir ben komşuya gitmistim yediğim bisey dokundu diye düşünüyorum bir gün oldu geçti çünkü . Sizin bi bilginiz varmı

benimde bulanti ile ishal de vardi ama cok sukur gecti allahtan...geciciymis demek ki simdi nasilsin??

benimde bulanti ile ishal de vardi ama cok sukur gecti allahtan...geciciymis demek ki simdi nasilsin??
Şimdi iyiyim canım çok şükur dün iki serum taktılar bugünde var serum gidicem inşallah.ama ishalim geçti çok şükur garanti olsun diye gideyim diyorum.ayy artık eşim her tuvaletten sonra bakiyo bisey varmı diye utanıyorum

bizde çok hareketliyiz bi kız bebek bekliyorum kızım sağolsun gece tekmeleriyle uyanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…