Bebek Beslenmesi 28 aylik bebegim.bakarmisinz lutfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Melegimizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
250
243
103
33
Merhaba anneler birsey sormak istiyorum.kizim 28 aylik ve yemegini ben yediriyorum kendi basina yemek istiyor ama ben etrafi batirir diye pek izin vermiyorum.siz cocuklariniza ne zamn kendi baslarina catal kasik kullanmalarina izin verdinz.

Benimkiler 6. Aydan beri kendileri yiyor, o yuzden bir sey diyemeyecegim ama 1,5-2 yasindan itibaren veriyor sanirim anneler

İki yeğenim de bir yaş civarında kendi başlarına yiyordu döke saça. Hiçbirinin annesi de dökmelerini dert etmiyor. Bırakın öğrensin, bu süreçte elbette ortalık batacak, ne bekliyordunuz?

Merhaba anneler birsey sormak istiyorum.kizim 28 aylik ve yemegini ben yediriyorum kendi basina yemek istiyor ama ben etrafi batirir diye pek izin vermiyorum.siz cocuklariniza ne zamn kendi baslarina catal kasik kullanmalarina izin verdinz.
Etrafın. Kirlenmesi gerçekten bu kadar önemli mi?
28 aylık bir bebek kendi yemeli artık.
Bırakın kendini geliştirsin.
Etraf temizlenir ama çocuğunuz bir daha 28 aylık olmayacak

Etrafın. Kirlenmesi gerçekten bu kadar önemli mi?
28 aylık bir bebek kendi yemeli artık.
Bırakın kendini geliştirsin.
Etraf temizlenir ama çocuğunuz bir daha 28 aylık olmayacak
Tabiki doke saca yiyecekler ben dadece kendi kendine yemk yeme zamani ne zamandir onu soruyorum.cok doktugu icinde acaba daha zamani degil mi diye sormk istedim

Bizim evin halini görseniz kendinizi kesersiniz siz :D 28 ayda coktan kendi kendine yer hale gelmesi lazimdi. Ona göre küçük catallar kaşıklar almalisiniz. El hakimiyeti geliştikçe boyutları buyutursunuz. Haşlanmış patatesi kofteyi falan da mi siz tutup veriyorsunuz? Eger öyleyse birakin önüne kendi alip gerekirse eliyle yiyecek. Siz yaninda durup gözlem yapacaksiniz sadece. Corba vs icin komple beden önlükleri var onlardan alin yere de bir carsaf örtü vs serin. Doke saça bulastira ede ogrenecek.

Back
X