- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi cicegimm_44
-
O risk için alistira alistira anlata anlata yardımcı olucam. Şimdi resimleri gosterdim kresteki aktiviteleri sende gitmek istermisin dedim heyecanlandi istiyom dedi:)İki seçenek var ya arkadaslarıyla iyi geçinir ya da geçinemez konuşamıyor diye ya iyice içine kapanır özgüvenini yitirir ya da iyi olur çok büyük risk bence Allah yardım etsin inşallah konuşur
Einsteinda da otizmden suphe etmisler benzetmeyi begendim :)Bencede doktorda bişeyi Yok diyorsa öyledir.Bende duymuştum geç konuşan çoçuklar zeki olurmuş mesala :Einstein:)
:)size bir şey sorabilir miyim ama bu konuyla alakası Yok streslendim siz Bayadır hamilesiniz bilirsinizEinsteinda da otizmden suphe etmisler benzetmeyi begendim :)
Zarari dehil yarari oluyor sosyallestikce ozguveni gelirBenim kızım 3 yaşında 200e yakın kelimesi var ama tam olarak konuşma cümle kurma yok. 3 yaşında çocukların 1200 kelime dagarciga sahip olması lazım ama halime çok şükür. Ben hep kızıma konusmasi için uğraşıyorum. Bi çok kelimeyi öğrettim hep ugrastim hala daha uğraşıyorum. Keşke konuşsa günlük rutinimizi anlasa... sorular sorsa çok istiyorum. Ama halime çok şükür sagligi iyi zekası iyi çat pat kendini ifade ediyor. Bazen söylenilen seyleri anlayamiyor mesela biz bir yere gidecegimizden bahsediyoruz gelmek isteyip gelmek istemediğini ifade etmiyor üzülüyorum. 1 ay sonra 3 yasina girecek babasıyla konustuk yarım günlüğüne krese vermeyi düşünüyorum. Ama alısabilir mi faydası olur mu? Ya zararı olursa düşünmekten kafayı yicem
Buyrun sorun tabi:)size bir şey sorabilir miyim ama bu konuyla alakası Yok streslendim siz Bayadır hamilesiniz bilirsiniz
Işte alistirma sureci nasıl olur bakalım umarım alışır ne diyimZarari dehil yarari oluyor sosyallestikce ozguveni gelir
Benim yigenimde konusmuyor dil okuluna ve krese gidiyor yarari oluyor ama yigenim arkadas edinmiyor o ayri konuIşte alistirma sureci nasıl olur bakalım umarım alışır ne diyim
Kac yaşında? Küçük cocuklarin hemen arkadaş edinmesi beklenemez ki zamanla ancaBenim yigenimde konusmuyor dil okuluna ve krese gidiyor yarari oluyor ama yigenim arkadas edinmiyor o ayri konu
4 yasinda da aile kalabalik yasiti 3 tane cocuk var abisi 5 yasinda abiyle bile oynamiyorKac yaşında? Küçük cocuklarin hemen arkadaş edinmesi beklenemez ki zamanla anca
Perde kirden batsada bidaha sen cikarip takma bence. Ben hamileligimi gec ogrendim ve ogrenmeden once agir seyler kaldirdim ilac kullandim birsey olmadiBen perde yıkayacaktım perde biraz zorla çıktı haliyle kollarımı zorladım çocuğa bi şey olmuşmudur
hamleden hamileye fark var.ben 8 aylıkken perde Astim çıkarım. hali sirkeledim ısparta halısı bilirsiniz ağırlığını onu yek başıma kaldırdım felan ve erken doğum riski vardı hiç bişey olmadı. Rabbim korusun bebeklerinizi :)Normalde etmiyorum bir şey olmaz inşallah ağırlık yönde sıkıntı Yok kendimi koruyom evin işini de pek yapmıyom o perdeyi nasıl çıkardım bi ilham geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?