28 aylık ziplayamiyor

İki seçenek var ya arkadaslarıyla iyi geçinir ya da geçinemez konuşamıyor diye ya iyice içine kapanır özgüvenini yitirir ya da iyi olur çok büyük risk bence Allah yardım etsin inşallah konuşur
O risk için alistira alistira anlata anlata yardımcı olucam. Şimdi resimleri gosterdim kresteki aktiviteleri sende gitmek istermisin dedim heyecanlandi istiyom dedi:)

Şimdilik heyecanlanıyor ama oraya gidince nolur bilmem inşallah sever ve yararini görürüz çok isterim

Zarari dehil yarari oluyor sosyallestikce ozguveni gelir

Ben perde yıkayacaktım perde biraz zorla çıktı haliyle kollarımı zorladım çocuğa bi şey olmuşmudur

Ben perde yıkayacaktım perde biraz zorla çıktı haliyle kollarımı zorladım çocuğa bi şey olmuşmudur
Perde kirden batsada bidaha sen cikarip takma bence. Ben hamileligimi gec ogrendim ve ogrenmeden once agir seyler kaldirdim ilac kullandim birsey olmadi

Normalde etmiyorum bir şey olmaz inşallah ağırlık yönde sıkıntı Yok kendimi koruyom evin işini de pek yapmıyom o perdeyi nasıl çıkardım bi ilham geldi

Normalde etmiyorum bir şey olmaz inşallah ağırlık yönde sıkıntı Yok kendimi koruyom evin işini de pek yapmıyom o perdeyi nasıl çıkardım bi ilham geldi
hamleden hamileye fark var.ben 8 aylıkken perde Astim çıkarım. hali sirkeledim ısparta halısı bilirsiniz ağırlığını onu yek başıma kaldırdım felan ve erken doğum riski vardı hiç bişey olmadı. Rabbim korusun bebeklerinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…