28. haftada cati muayenesi olmak :(

annesininminikprensesi

genc anne
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
1.213
811
Bu konuyu buraya actim tam karar veremedim.
Dun gece 11 gibi esimle birlikte olduk ve bittiğinde sok geçirdim kanamam vardi daha önce olmamisti. İnternetten baktik hemen . Esim sakinlestirdi beni ama yinede çok korktum. Orta şiddetli bir kanamaydi. Ve sabaha kadar bekledik.Kanama azalmisti ama yinede geliyordu . Sabah doktorumuz aradim gel dedi. Bizde gittik . 28. haftamda cati muayenesi yapti doktor.
Bebegin akciğerleri iiçin ilaç verdi iğne filanda yapildi. Benim durumu yasiyan veya bunlari yasayip erken dogum yapan var mi çok korkuyorum cunku

Allah kolaylık versin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.. Ben yaşamadım ama eşimle beraber olmayı kesmiştim buna çok dikkat gösterdim belli olmuyor çünkü hamilelik o ilacı bir arkadaşım kullanmıştı ama sonrasında erken doğum yapmadı her ihtimale karşı kullan bence..

Sakin olun; stresten uzak olun erken doğumu düşünmeyin

Çalışıyorsanız rapor versin doktor evde dinlenin

Mümkünse internetten erken doğum vs yazılarından uzak olun sizi dinlendirecek eğlendirecek TV programı film gibi hafif şeyler ile oyalanın

Allah kolaylık versin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.. Ben yaşamadım ama eşimle beraber olmayı kesmiştim buna çok dikkat gösterdim belli olmuyor çünkü hamilelik o ilacı bir arkadaşım kullanmıştı ama sonrasında erken doğum yapmadı her ihtimale karşı kullan bence..
Ben de kullandim ama doğumu çok şükür zamanı gelince oldu Korkma bu sadece tedbir amacli

dinlenin bol bol ... ben hamilelğimde eşimi hiç yaklaştırmamıştım yanıma yani sarıldık uyuduk ama asla cinsellik yaşamak istemedim hep korktum dr onay vermesine rağmen ayyyy ne olur ne olmaz diye hep dedim olmaz Adamcağızda razı oldu ne yapsın :KK66:))))))

ilk hamileligimde benimde kanamlarim olmustu..bir kac defa hemde...omrumden omur gidiyordu...doktor hic bir sebep bulamida neyseki sukur...sakin ol stres yapma...rahim genisledigi icinde kanama olurmus...iliski konusunda biraz daha dikkatli ol istersen...biz iki hamileligimdede 9 ay rafa kaldirmistik...belki pimpirikliligimizden ama oyle...

geçmiş olsun ..Allahın izni ile bir şey olmaz ciğer geliştirici iğnesi de yapılmış yavrunun.olaki erken gelecek buna engel olamazsınız şu an o yüzden sakin kalın.

X