28. haftadayım ama benim sancılarım var..

biricik61

http://biricikbirtek.blog
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
588
8
68
İstanbul
belimden kasıklarıma doğru ağrılar iniyor.yürümekde zorluk cekiyorum belim sanki beni tasımıyor adım atamıycak gibi oluyorum.acaba erken doğum sinyalleri olabilirmi..

belimden kasıklarıma doğru ağrılar iniyor.yürümekde zorluk cekiyorum belim sanki beni tasımıyor adım atamıycak gibi oluyorum.acaba erken doğum sinyalleri olabilirmi..

Arada bnmde oluyor cok siddetli deil ama , yururken rahatsiz ediyor zatan bu haftalarda normalmis yalanci dogum agrisiymis ben dr a soyledigimde yemek yedigin gibi yurume dedi

zon zamanlarda bana da olurdu canım,bacaklarım kasılırdı,yürürken doğurucam sanardım bişey olmadı nihayetinde,doktoruna bir sor istersen

zon zamanlarda bana da olurdu canım,bacaklarım kasılırdı,yürürken doğurucam sanardım bişey olmadı nihayetinde,doktoruna bir sor istersen

doktoro sorcam sormasınada ben ne zaman hastane kapısından girsem beynim duruyor.hastane sendromu mu korkusumu ne varmıs bende.ben doktorun suratına bakakalıyorum.doktor bana soru soruyo ben cvp bile veremiyorum.dilim tutuluyor sanki elim ayagım boşalıyor birden felç oluyorum sanki. eşim yanımda olmasa doktor ne derdim var bilemiyor eşim anlatıyor benim yerime...bu ay benimle hastaneye gelebilecekmi bilemiyorum..

nedense banada olurdu,sorucağım herşeyi unuturdum üstüne üstlük sölediklerinide kapıdan çıkar çıkmaz unuturdum,hastaneye giderken sıralardım şunları sorucam diye odada hiçbişey gelmezdi aklıma,durup düşünürdüm boş boşen iyisi bir kağıda yazın

bende de ara ara ağrılar oluyor canım..bir kaç gündür..ama öyle şiddetli değil..acaba bu haftalarda herkes de mi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…