28 haftalık gebelik bel ve sırt ağrısı normalmi

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
kzlar sabahtan beri bel kemigim ve sırtm agrıyor dun mutfakta yarım saat iş yaptım sadece ondan olablrmi ? Yada bu haftalardan sınea bel agrısı baslarmı ? Siz nasılsınız

Uzun süre hareketsiz ayakta durduğunuzda ağrıyabilir. Bir de bu aralar havalar soğumaya başladı. Ben de gece ilk yattığımda terliyorum sonra üşümüşüm sanırım, sabahtan beri sırtım ağrıyor biraz. Terleyip soğumamaya çalışın. Ev işi yaparken dinlenerek yapın artık. Bebek ağırlaştıkça insanın beline baskı oluyor sanki. Ben uzun süre oturursam veya sabit şekilde ayakta 10 dk dursam belime ağrı giriyor. Yürümek ve uzanmak iyi geliyor.

kzlar sabahtan beri bel kemigim ve sırtm agrıyor dun mutfakta yarım saat iş yaptım sadece ondan olablrmi ? Yada bu haftalardan sınea bel agrısı baslarmı ? Siz nasılsınız

Özellikle 3 gün önce ağlayarak yattığımı bilirim.
Öldüm agrıdan muthiş bir zonklama oldu.
Sızısı cabası.
ama Ayakta çok durdum ve yorulmuştum .
TETİKLEDİĞİNİ düşünüyorum.
Geçmiş olsun...

ayakta durunca tamam da oturunca da bebeğin kafası kaburgama bakıyo nefes alamıyorum ne olacak böyle iş yerinde yatacak halim de yok

Allah iyiliğini versin neresi güzel bunun iki gün aynı değil hergün başka bi icat çıkarıyo sıpa şimdi de yanıyorum
yani annelik işte zor ara ara bendede oluyor.
Hatta en kötüsü bu şeker yüklemesi yaptıktan sonra öğlene kadar susuz kaldım
Ve idrar yollarım yanıyor en nefret ettiğim şey
Mecbur antibiyotik başlattı doktorum ve fitil
Rabbim kolaylık versin tüm gebelere...

amin benim midem çok kötü banada mide koruyucu başladı doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…