Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim karnim tas gibi sertlesiyor ve bazende vajinamda sislik oluyor doktora bugun sordum normal dedi.![]()
mrb benimde karnım sertleşiodu doktorum amniyo sıvımın fazla oldugunu söyledi magnezyum verdi sizdede böyle bişi olan varmı canım sıkıldı yaa
merhaba
benimde karnım fazla şekilde sertleşiyor. amniyo sıvım %85 olduğundan öyleymiş. çok fazla suyu da sevmiyor doktorlar ne yazık ki. bana su kontrolü verdi. Allah şifa versin herkese inşallah. bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
su kontrolü nasıl bişey acaba bana öyle birşey demedi
27 haftalık gebeyim ileri derece de kabızlık sorunu yaşıyorum neler yaptımsa olmuyor acı çekiyorum .kayısılar yiyirum kompostosunu yapıyorum bol bol yoğurt yiyorum ayrıca günde 2 kez kabızlık şurubu dupbalac içiyorum .günde 2 kez
yoğurdun içinde üzüm çekirdeği toz halinde yiyorum fakat ot tarzı bitki çatları gebeliğim tehlikeli olduğu için yasak içemiyorum
içim taş gibi söylemesi ayıp makatım taş gibi balon gibi şişiyo artık .doktor lama verdi ancak onunla boşalabiliyorum
onunla bile top top yapabiliyorum kabuzlukla uğraşan varmı .yardım edin bilgi verin daha başka neler yapayım