28 haftalık gebeyim karnımın alt tarafında agrım oluyo yürümemi zorlaştırıyo bunu yaş

aysun41

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
117
0
16
35
Kocaeli
27 haftalık hamileyim karnımın göbeğimin ytam al tarafında solunda ağrım oluyo yürürken daha artıyo bu normalmi arkadaşlar tedirginim.

normal bende de oldu :34: kotuleserek devam etti

yatarken bişe yok fakat biraz yürüyünce başlıyo ve artıyo doktora sorum normal dio ama böle acı çekerek mi yürüyüş yapıcam ben bu mu normali anlamadımm ki

Bende de 22. haftada başladı sabah uyandıgımda yuruyemıyodum tarif edilir gibi değildi. doktorum normal dedi. magnezyum içeren toz verdi ve hergün bir muz yememi onerdi şükür kurtuldum o iğrenç kramptan . magnezyum ve potasyum eksikliğinden kaynaklanabılıyormuş bu denli şiddetli olması :34:

aybenımde 1 2 haftadır aynısı karnımda oluyo kramp gıbı acaba sezaryen dikişim mi kasıyo dıye bıle düşündüm inanın.. gecede bacaklarıma kramp gırıyo meger magnezyum eksıklıgındenmiş.....

mrb benimde karnım sertleşiodu doktorum amniyo sıvımın fazla oldugunu söyledi magnezyum verdi sizdede böyle bişi olan varmı canım sıkıldı yaa

merhaba
benimde karnım fazla şekilde sertleşiyor. amniyo sıvım %85 olduğundan öyleymiş. çok fazla suyu da sevmiyor doktorlar ne yazık ki. bana su kontrolü verdi. Allah şifa versin herkese inşallah. bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

merhaba
benimde karnım fazla şekilde sertleşiyor. amniyo sıvım %85 olduğundan öyleymiş. çok fazla suyu da sevmiyor doktorlar ne yazık ki. bana su kontrolü verdi. Allah şifa versin herkese inşallah. bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

su kontrolü nasıl bişey acaba bana öyle birşey demedi

27. haftamda karnım taş gibi olmaya başlamıştı. erken doğumdan şüphelenmiştim ama onun dışında bi belirti yoktu. doktorum ultrasonda baktı. bebeklerin eşi genelde sırt kısmımıza yapışırmış. bazen de göbek kısmına. benımki göbek kısmına yapışık. önde yani. doğum kanalını kapatmıyo allahtan. bebeğe de bi zararı olmazmış. normal yada sezeryanla doğum yapmamı da engellemezmiş. sadece ben daha zor taşırmışım büyüdükçe bebek. gerçekten de öyle. biraz fazla yürüyüm karnımın altı kasılmaya başlıyo. ağırlık orda olduğundan. çok yorulmamamı ve dinlenmelerimi sol yanıma yatarak yapmamı önerdi. yani fırsat buldukça sol yanına yatarak dinlenin oturarak değil. ayrıca kalsiyum ve magnezyum verdi. onları da içmeye başlayınca yumuşadı o sertlik.

aynen bana da sol yanıma yatmamı söylemişti doktor 20 haftalıkken n ozamanlar böle şikayetim yok bebek büyüdükçe bu şikayetim arıyo dediğiniz doğru olabilir ve benimde böle olabilir peki bunu doktoıra nası sormalıyım yani yürüdükçe ağrım mı oluyo diyeyim yoksa eşi göbegimemi yapışık mı diye sorayım bilemedim tşk ederim aydınlattınız için

ben karnımda çok fazla sertleşme olduğunu söylediğim zaman ultrasonla baktı ve söyledi. normalde hem devlet hemde özel doktora gidiyorum ikisi de böyle bişeyden bahsetmemişti. olmazsa nette böyle bişey okuduğunuzu aynısı sizdede söz konusu mu diye sorarsınız. ama dedim ya bebeği yada doğum şeklini etkileyen bişi değil. anormal bi durum da değil. şansımıza diyelim :) ilerki zamanlarda belimizde çok ağrı yapacağı kesin. toplamda 7 kg almış olmama rağmen sırt ağrılarım başladı maalesef. ama napalım iyi olsunlarda sıkıcaz dişimizi.

27 haftalık gebeyim ileri derece de kabızlık sorunu yaşıyorum neler yaptımsa olmuyor acı çekiyorum .kayısılar yiyirum kompostosunu yapıyorum bol bol yoğurt yiyorum ayrıca günde 2 kez kabızlık şurubu dupbalac içiyorum .günde 2 kez
yoğurdun içinde üzüm çekirdeği toz halinde yiyorum fakat ot tarzı bitki çatları gebeliğim tehlikeli olduğu için yasak içemiyorum
içim taş gibi söylemesi ayıp makatım taş gibi balon gibi şişiyo artık .doktor lama verdi ancak onunla boşalabiliyorum
onunla bile top top yapabiliyorum kabuzlukla uğraşan varmı .yardım edin bilgi verin daha başka neler yapayım

27 haftalık gebeyim ileri derece de kabızlık sorunu yaşıyorum neler yaptımsa olmuyor acı çekiyorum .kayısılar yiyirum kompostosunu yapıyorum bol bol yoğurt yiyorum ayrıca günde 2 kez kabızlık şurubu dupbalac içiyorum .günde 2 kez
yoğurdun içinde üzüm çekirdeği toz halinde yiyorum fakat ot tarzı bitki çatları gebeliğim tehlikeli olduğu için yasak içemiyorum
içim taş gibi söylemesi ayıp makatım taş gibi balon gibi şişiyo artık .doktor lama verdi ancak onunla boşalabiliyorum
onunla bile top top yapabiliyorum kabuzlukla uğraşan varmı .yardım edin bilgi verin daha başka neler yapayım

Son düzenleme:
içim taş gibi söylemesi ayıp makatım taş gibi balon gibi şişiyo artık .doktor lama verdi ancak onunla boşalabiliyorm
onunla bile top top yapabiliyorum kabuzlukla uğraşan varmı .yardım edin bilgi verin daha başka neler yapayım neler yemeliyim kabak çorbası yaptım onu8 içiyorum 2 gündür ama maalesef sizlerden yardım istiyorum ayın28 de randevum var doktorumla konuştum bu konuyu arada bu olur diyor normalmiş ama acılı durum

Back
X