28 haftalık hamişler

Baradiel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
144
2
96
39
İzmir
merhaba kızlar bende 28h 3 günlük hamileyim hastane çantaı vs ne zman hazırlamaya başlıycaksınız..neler hissediosunuz ben çok korkuyorum sanırım normal dogum olcak gerçi son ana kadar degişio ama..en azından burda birbirmizi destekler nasıl hazırlıklar yapacagımzı konuşurz..

allah hapimize acısız dogumlar versin hepimizin bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etisn inşallah (AMİN)

:CüvCüv:

amiiiiiiiiiiiiin.
canım bende 29+2 günlük hamileyim.çantamı falan hazırlamadım henüz.hatta beşiği falan aldık ama kurmadık bile.gerçi ben biraz ağırdan alıyorum galiba

bende 26+4 günlük hamileyim canım
inanır mısın hiç hazırlığımız yok daha bütün alacaklarımın planını yaptım eylülde başlayacağım inş.
benim birde 1 yaşında oğlum var onda tecrübe kazandığım için ilk doğumumdaki gibi korkmuyorum

ya dogum yapanlar bana öle bir anlatıyorki bende bilmek istiyorum aslında gerçegi şimdi bana deseki çok kolay filan belkide hazırlıksız olcam baya acılı bir durummuş ben normal dogum düşünüyorum kızlar ama çok korkuyorum geçen hastaneye gittim 2 bayan sancı odasında nasıl çıglık atıyordu oda tuzu biberi oldu resmen mafoldumben

bana ebem 15 ekimde hazırlamaya başla çantanı dedi ama baya bi alınıcak var ne olur olmaz die 30.haftada almaya başlıycam..,

agrılarınız ne durumda kızlar?

ben 28+6 yım şuanda..ben normal doğum istiyorum umarım bi problem olmazsa..canım korkma hiç..ben aklıma getirmiyorum doğumu,milyonlarca kadın nasıl doğurmuş,birgün alt tarafı o sancıları yaşayacaksın sonrasında aklına bile gelmiyomuş herkes öyle söylüyo..
çantamı hazırlamadım ama alışverişin bikısmını yaptım,beşiği ve yatak takımları kaldı..onları da 2 haftaya kadar tamamlamayı planlıyorum inşallah çünkü ağırlaşıyo insan,sen de başla tamamlamaya bence..
sağlıkla doğuralım inşallah:)

evet bencede ben kendimi çok hantal hissediyorum şimdi böle 8 .ve 9.ay varda daha şimdiden yapıp kafam rahat bir şekilde oturmak istiyorum...evet korkmıycam zaten birkee yaşanıcak bişe birde saçma sapan şeyler giro aklıma y ölürsem filan die dogumda öyle bir tehlikem yok ama herşeyi düşünüyorum bebegim için en iisi neyse onu yapmaya hazırım allah hepmize yardım etsin bi anda dogralım inşallah bebeişlerimizi kucagımıza alalım:) az kaldı dimi ama

opuyorumnanaktan

bende 28+1 haftalık hamileyim bende normal doğum istiyorum ama bazen korku basıo içimi
benden tavsiye arkadaşlar kimsenin doğum hikayesini dinlemeyin herkes bir hamilelik yaşamadığı gibi bir doğumda yaşamaz bazı insanlar varki özellikle korkutmak için bire bin katıyolar tıpki ilk gece gibi evlencek kızlara anlatılmadık hikaye bırakmazlar kabusa çevirirler sonra doğum içinde aynısını yaparlar ben artık dinlamiyorum kimseyi çünkü gerçekten psikolojimi bozuyorlar sadece sürekli dua edip Allahıma sığınıyorum

evet çok haklısın bu konuda evlenmeden öncedende baya gözümu korkutmuşlardı ama okadarda bişe yok..evet tek ıgınıp yardım isteyebilecegimiz allah allahımın izniyle kızlar dogrucaz bebeçlerimizi..

onu okdar çok merak ediyorumki yüzünü gözlerini kokusunu süper bir duygu anne olmak bence dünyanın en güzeli en güsel şeyi..allah hepmizin bebeklerini korusun..

:Saruboceq:

amin canım Allah hepimize sağlıkla bebişlere kavuşmayı nasip etsin naptınız kızlar hazırlıklar nasıl

ben daha başlayamadım odası bitti hemen hemen ama hastahane çantasını hazırlamya başlıycam eylülün sonuna dogru kızlar bu arada yzın hamli eolan 20 gün önce dogrurmuş dogrumu acaba günler uzun ya o yüzden?birde ben hurma yiyorum erken doguma filan neden olailir yazmış arkadaşlar bence bir zararı yok..bu arada ben pemezi çok tüketiyorum çok iyi geliyor hem benim için hemde bebegim için günde 2 kaşık yetiyor tavsiye ederim sen neler yaptın brcsrkn?

:CüvCüv:

selam kızlar bende 28+1 im.ben eşyalarını falan aldım hepsini değil ama hemen hemen tamam.çantayıda hazırlayım diorum.çalışıorm da erken doğum (allah korusun) durumuna karşı.doğumuda düşündükçe geriliorm.karnımdan hiç çıkmıcak gibi geliodu ama o da rahatsız luoki son zamanlarda kımıldamadığı zmn yok.

canım ben beşiğini aldım zaten çok bişey almadım çünkü herkes getirio babaannesi benim babaannem falan herkes bişeyler örüyo :) doğumda da hediye getiren çok oluo ilk etapta lazım olabilecekleri alıoruım anlıcağın
zaten geçen günkü kontrolde doktorum bebeğimin kafa yapısının 2 hafta ileride olduğunu ve kafasının içinde küçük kitleler ( kistik genişleme)olduğunu söyledi. çok önemli birşey değil ama biz genede emin olalım die üniversiteye sevk etti oradaki drlarda kafa içi yapının normal olduğunu takip edilmesi gereken bişey olduğunu, kafa içi yapının simetrik olduğunu sadece arkaya doğru çok hafif bir genişleme olduğunu söyledi tekrar doktoruma gittiğimde oda çok önemli bişey değil doğumda bunlar yok olabilir dedi. ama kafayı zorlamamak için sezeryan olacaksın dedi
bir dahaki kontrolüm ne zaman dediğimde 1 ay sonra dedi doktorum panik biraz bu sebeple çok önemli bişey olsa kontrolü 1 ay ertelemez diye düşünüyorum ama genede sizle paylaşmak istedim dörtlü test sonucumda spinabifida riski1:2000 çıkmıştı sizce çok önemli birşey olabilirmi hidrosafaliye çevirirmi çok telaşlanıyorum
gerçi mail attığım bi doktorda çok bişey çıkıcağını sanmıorum ama dedi genede telaş yapıorum bunla ilgili forumda açtım sağolsun daha kimse yazmadı
o yüzden daha çok şey almak istemiorum bitek kartal yuvasından hastane çıkışını alıcaz Allah nasip ederse

tatlım allahın izniyle hiç bir şey olmaz içini rahat tut zaten doktorlar önemli bir şey degil demişler bile yani kötü bişe olsa hemen derlerdi mudahale etmemiz lazım filan diye ama ne güzel şansılsınki doktorlar iiye yormuş bence hiç birşey olmıycak allahın izniyle saglıcakla alcaksın kucagına..daha agır sorunlar var inan bana o yüzden bunu kafana takıp hem kendini hemde bebegini strese sokma bak görceksin herşey çok güzel olcak hamileligin tadı çıkar zaten az zamanımız kaldı uymadan geçiricegimiz günler bizi beklio :1hug:

baradiel canım teşekkür ederim sağlıklı doğsun kuzularda ben uykusuzluğa rağzıyım:)
drlar öyle söyledi ama ben interneti karıştırınca uuuffff bi dünya problem buldum. eğer o genişleme devam ederse sorun yaratabilir gibi gelio bana bakalım Allahıma dua ediyorum şuan elimden başka bişey gelmiyor

dimi:)ya şu internet zaten bitirdi bizi annelerimizin zamanında ne internet nede başka bişe bişe varmış sanırım bişeyleri çok fazla bilmek ii degil bende doktor herşey ii desede bebege bişe olurmu dogumd abişe olurmu yada bana bişe olurmu diye düşünüyorum aklımataklan şeyler içinde ineternete bakıyorum aklımda olmayan bişeyi bile aklıma sokuo şu internet valla o yüzden kalbini allaha bagla bak göreceksin herşey güzel olcak bunu hissetigim için sana söylüyorum inan bana bebegine kavuşucaksın allahın izniyle bütün hamiş anneler bebeklerinine kavuşur saglıcakla ( AMıN).. zemuszemus

Günaydııın, ben de 27+2 günlük hamileyim , giyim , biberon türü küçük şeylerini aldım, ama bi sürü alınması gereken şeyleri var , gördükçe alıyorum, şimdi tırnak makası, ateş ölçer, küvet falan alıcam, ondan sonra büyükler kalıyor, karyolasını bayramdan sonra ekim ayı gibi alıcaz odasını da o zaman yapıcaz, gerçi aylardır düşünüyorum, oda yapsak da şimdi kullanılmayacak ama heves işte, çantamı da henüz hazırlamadım, ilk önce bi çanta almam lazım çünkü onu da araştırıyorum hâlâ büyük ihtimalle izmirden kemeraltından alıcam çantayı bayramda :)

maşşalah kızlar hazırlıklar devam desenize doguma kadar al ala bitmiyor hayırlı dogumlar nasip etsin rabiim ne güzel bir duygu annelik rabbim herkese nasip etsin

keşke bende izmirde olabilseydim çok fazla altarnetif var özellikle kemer altı süper bi yer bende çantayı hazırlamaya başlıycam ne olur olmaz :ecrin_bebek:

canım kesinlikle bilmemek en iyisiymiş bişeyleri eskiden tarlada doğum yapar çalışmaya devam edermiş kadınlar bizmi çok nazlı olduk ne :)
Allaha dua etmekten başka bişey yapmıorum ne verirse Allahım hayırlısını verecek die gönlmü tutuyorum İnşallah canım tüm anneler sağlıkla kavuşur bebişlerine (AMİN)

merhaba bende 28+3 günlük hamileyim.bende doğumdan çok korkuyorum hep düşünüyorum nasıl olcak diye bilmiyorum. bide ilk doğum nasıl bişey zormu kolay mı o kadar soru varki kafamda allahım kolay doğumlar nasip etsin hepimize birbirimize destek olalim ilk doğumu olan arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuzmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…