ben daha başlayamadım odası bitti hemen hemen ama hastahane çantasını hazırlamya başlıycam eylülün sonuna dogru kızlar bu arada yzın hamli eolan 20 gün önce dogrurmuş dogrumu acaba günler uzun ya o yüzden?birde ben hurma yiyorum erken doguma filan neden olailir yazmış arkadaşlar bence bir zararı yok..bu arada ben pemezi çok tüketiyorum çok iyi geliyor hem benim için hemde bebegim için günde 2 kaşık yetiyor tavsiye ederim sen neler yaptın brcsrkn?
:CüvCüv:
dimi:)ya şu internet zaten bitirdi bizi annelerimizin zamanında ne internet nede başka bişe bişe varmış sanırım bişeyleri çok fazla bilmek ii degil bende doktor herşey ii desede bebege bişe olurmu dogumd abişe olurmu yada bana bişe olurmu diye düşünüyorum aklımataklan şeyler içinde ineternete bakıyorum aklımda olmayan bişeyi bile aklıma sokuo şu internet valla o yüzden kalbini allaha bagla bak göreceksin herşey güzel olcak bunu hissetigim için sana söylüyorum inan bana bebegine kavuşucaksın allahın izniyle bütün hamiş anneler bebeklerinine kavuşur saglıcakla ( AMİN).. zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?