28 haftalık hamişler

bend eyanı duygular içideyim canım ama şu zmanlarda kendimi çok agrılaşmış hissediyorum 31 haftadayım yani daha bunun 9haftası var sanırım sonlara dogru dogurmayı çok istiycem çünkü gerçekten agırlaştıgımı hissediyorum ne olursa olsun nasıl bir acı olursa olsun normal dogum yapmak istiyorum aslına bakarasanız bebegim için hangisi saglıklı olacaksa henüz bilmiyoruz belkide sezaryan olcaz allah herkezin kalbine göre versin hepimizin bebegi saglıklı olsun dogsunlar da öpelim sevelim :)

ben çok özledim bebegimi eminim tüm anneler de öyle :CüvCüv:

canım ben büyük ihtimalle sezeryan olacağım Allahım hepimiz için hakkımızda hayırlısını nasiplesin hem yavrularımız hemde bizler için
bende korkuyorum bazende aman dişimi çketiriyim der gibi gidip doğurasım geliyor:)

Hastane çantanızı 7 aylıkken yavaş yavaşhazırlamaya başlayın ne olur ne olmaz, hoş ben 8 aylıkken hazırladım ama...

merhaba benımde ılk dogumum olacak allahın iznityle ve bende senın yazdıgın gıbı aynen çok korkuyorum, kokrmamak elde degıl hıc bılmedıgımız bır durum ama en nıhayateınde agrı bu ne kadar kötü olabılır dıye kendıme moral vermeye calısıyorum :) saglıklı bır sekılde yasamımızı surdureceksek ben razıyım saatlerce agrı cekmeye .. regl agrılarından da alısıgım zaten... allah hepımıze kolaylık versın...

kizlar bende 28 haftalik hamileyim bugun yavas yavas hastane hazirliklarina baslayim dedim daha erken mi bilmiyorum ama cantami hazirlamaya basladim ne olur ne olmaz korkuya gelince bende sizin gibi cok korkuyorum ama ins. hepimiz bebislerimizi hayirlisiyla saglikla kucagimiza aliriz

bende tam 28 haftalıgım
ne zaman hazırlıga baslım
gercı hastane cıkısımı yıkadım ıkı adet takımı war yıkadım
battanıyesını yıkadım
baska bıseyı yok su an ıcın

selam kızlar ben 27+5 günlük hamileyim.karnım hala göbek deliğimin hizasında. daha yukarı çıkması gerekir mi acaba? bilgi verirseniz sevinirim

ben de bugun 27+6 haftaligim kizlar henuz hic bir sey almadim herkes erken diyor ben son ay artik gebelik iznine ayrildigimda butun alisverisimi bi kac gunde bitiricem galiba :hulya:
elif yukarida asagida durmasi degisebiliyor sanirim.kimisi asagida duruyo kimi bebek yukari da benim ki bazen gogsumun altina kadar cikiyor bazen de gobek deligimin cok altina iniyor

Merhaba hanımlar bende 27 hafta 4 gunum cok stresliyim erken dogum yapacam diye suan hipnoz terapisine gidiyorum stres icin korkularim cok

Merhaba kızlar ben 28 haftalığım ama çok korkuyorum doğumda ölürsem falan diye
Canim oyle dusunme stres yapma bende senin gibiydim ya olursem bebegim annesiz buyurse diyodum sonra noldu ben stres yapa yapa bebegimin kalp atislari iki kere dutma noktasina geldi bebegimi acil sezeryanla aldilar stres yapma tadini cikar ben 37 hafta boyunca yataktaydim cok zor gunler gecirdim sen oyle yapma kendine bide bebegini zarar vereceksin

Ayy sizede çok üzüldüm yakın zamanda annemi kaybettim ölüm korkum oyuzden çok olsa gerek dün gittim kontrole hersey yolundaymıs

selam kızlar bugün tam 28 haftalık olduk biz de ama ben de korkuyorum baya korkular sardı resmen inşallah her şey düzgün gider de bebişimi tam zamanında sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım...

selam kızlar bugün tam 28 haftalık olduk biz de ama ben de korkuyorum baya korkular sardı resmen inşallah her şey düzgün gider de bebişimi tam zamanında sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım...
Stres yapmayın valla stres çok insanı bunlama koyuyor ben stres yapa yapa en sonunda bebeğimin kalbi iki defa durdu sezeryala acil aldılar hem kendinize hem bebeğinize zarar verirsiniz

Stres yapmayın valla stres çok insanı bunlama koyuyor ben stres yapa yapa en sonunda bebeğimin kalbi iki defa durdu sezeryala acil aldılar hem kendinize hem bebeğinize zarar verirsiniz
şimdi daha iyiyim sanki canım öle yapmaya çalışıyorum çok geçmiş olsun sana da ALLAH Bİ DAHA ACILARINI GÖSTERMESİN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…