merhaba bende 28+3 günlük hamileyim.bende doğumdan çok korkuyorum hep düşünüyorum nasıl olcak diye bilmiyorum. bide ilk doğum nasıl bişey zormu kolay mı o kadar soru varki kafamda allahım kolay doğumlar nasip etsin hepimize birbirimize destek olalim ilk doğumu olan arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuzmafoldumben
merhaba bende 28+3 günlük hamileyim.bende doğumdan çok korkuyorum hep düşünüyorum nasıl olcak diye bilmiyorum. bide ilk doğum nasıl bişey zormu kolay mı o kadar soru varki kafamda allahım kolay doğumlar nasip etsin hepimize birbirimize destek olalim ilk doğumu olan arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuzmafoldumben
Canim oyle dusunme stres yapma bende senin gibiydim ya olursem bebegim annesiz buyurse diyodum sonra noldu ben stres yapa yapa bebegimin kalp atislari iki kere dutma noktasina geldi bebegimi acil sezeryanla aldilar stres yapma tadini cikar ben 37 hafta boyunca yataktaydim cok zor gunler gecirdim sen oyle yapma kendine bide bebegini zarar vereceksinMerhaba kızlar ben 28 haftalığım ama çok korkuyorum doğumda ölürsem falan diye
Ayy sizede çok üzüldüm yakın zamanda annemi kaybettim ölüm korkum oyuzden çok olsa gerek dün gittim kontrole hersey yolundaymısCanim oyle dusunme stres yapma bende senin gibiydim ya olursem bebegim annesiz buyurse diyodum sonra noldu ben stres yapa yapa bebegimin kalp atislari iki kere dutma noktasina geldi bebegimi acil sezeryanla aldilar stres yapma tadini cikar ben 37 hafta boyunca yataktaydim cok zor gunler gecirdim sen oyle yapma kendine bide bebegini zarar vereceksin
Stres yapmayın valla stres çok insanı bunlama koyuyor ben stres yapa yapa en sonunda bebeğimin kalbi iki defa durdu sezeryala acil aldılar hem kendinize hem bebeğinize zarar verirsinizselam kızlar bugün tam 28 haftalık olduk biz de ama ben de korkuyorum baya korkular sardı resmen inşallah her şey düzgün gider de bebişimi tam zamanında sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım...
şimdi daha iyiyim sanki canım öle yapmaya çalışıyorum çok geçmiş olsun sana da ALLAH Bİ DAHA ACILARINI GÖSTERMESİN İNŞALLAHStres yapmayın valla stres çok insanı bunlama koyuyor ben stres yapa yapa en sonunda bebeğimin kalbi iki defa durdu sezeryala acil aldılar hem kendinize hem bebeğinize zarar verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?