Canım sabırla goruk helva olmuş beklerken... benim oğlum bile doğalı 75 gün oldu... rabbim sabırını veriyor ki bekliyoruz... yoksa çıldırmamak içten değil... Zaman insana neler getirip neler götürüyor... bunlarda geçicek... bunlara da şükür... çok daha kötüleri var... biraz sabıra ve zamana ihtiyacımız var... allahın izniyle kızın ameliyat yorgunluğunu atsın, onu gördüğünde sende rahatlayacaksın, endişelerin bitecek... herşey güzel olacak allahın izniyle... yeterki bizler güçlü olalım...
arkadaşlar yavrum bugün ameliyat oldu çok zor bir gündü anlatamam, duygularım karmakarışık.onun ameliyathaneye gidişi çıkışı anlatamam.yavrum eninde sonunda atlattı çok şükür.1 yaşına kadar bağırsağı dışarda kalıcakmış.çok kötü durumdaymış bağırsak..inşlh iltihap oluşmaz ve enfeksiyon kapmaz yeniden.dua edin lütfen artık sıkıntılar bitsin.yavrum ağrı hissetmesin, canı yanmasın,canı yanmıyordur inşlh.ameliyattan çıktıktan sonra yoğun bakımda yavrumu göstermediler enfeksiyon kapar diye.gerçi sıkıntılı görseydim kötü olurdum.inşallah ii bakarlar yavruma. dua edin kızıma çabucak toparlansın yavrum,başka bir hastanede yatıyor kuzum.
canım ameliyata girmiş bebişin. çok geçmiş olsun. artık iyi olacak inşallah. beslenmeye de başlarsa bi de sütünü alırsa korkma artık zaten. Allah yardımcınız olsun
Gecmis olsun arkadasim insaallah yavrun iyilesirde evinize döner.
gecmiş olsun arkadasım allah melegine şifalar versin yeni mi doğdu[
teşekkür ederim.2 aylık.yani 2 aydır hasretim yavruma.
Efsanecim bebişin nasıl oldu... güzel gelişmeleri bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?