Premature Bebekler 28 haftalık kızım için,

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
çok çok teşekkür ederim..bundan sonrada zor bir süreç bekliyor bizi ama başedicez inşlh.kızımın ağrısı olmasında.tamamen iyileşir inşlh,1 yaşına geldiğinde herşey tamamen bitecek Allahımın izniyle.

Canım sabırla goruk helva olmuş beklerken... benim oğlum bile doğalı 75 gün oldu... rabbim sabırını veriyor ki bekliyoruz... yoksa çıldırmamak içten değil... Zaman insana neler getirip neler götürüyor... bunlarda geçicek... bunlara da şükür... çok daha kötüleri var... biraz sabıra ve zamana ihtiyacımız var... allahın izniyle kızın ameliyat yorgunluğunu atsın, onu gördüğünde sende rahatlayacaksın, endişelerin bitecek... herşey güzel olacak allahın izniyle... yeterki bizler güçlü olalım...

evet Allahım sabrını veriyor.Kızım ilk amleyata girdiğinde çıldırcakmışım gibi geldi bayılıcaktım sanki sonra toparlandım ve kendi kendime dedimki bu derdi Allah verdi sabredicem, kendimi bırakırsam isyan etmiş olurum.çok şükür yavrum çıktı ordan.şimdi Allahımın izniyle iyileşmeyi bekliyoruz

canım gözün aydın ameliyattan sağ salim çıkmışya geriside gelicek inşallah bebişin kilo alıp toparlandıkça daha bi iy olucak vardı bi tanıdığımız aynı uzun bisüre diışarad kalmış bağırsak oda taaa 22-23 yıl önce şuan kendisi bilgisayar öğretmeni şimdi herşey daha ilerlemiş hiç sorun olmaz tabiki bakım zor aama olucak inşallah belki çabuk kilo alır toparlanırsa daha 1 yıldan daha kısa sürer inşallah hele eve gelsin eminim gözün gibi bakarsın ona sütünü aman sakın ihmal etme varsa çünkü bağırsak için anne sütü çok önemli buol bol ye iç ve sütünü artır şimdidenn yakında oda toparlar inşallah tekrar gözün aydın olsun

gecmis olsun canim kizinin ameliyatinin basariyla gecmesine cok sevindim...cok zor seni cok iyi anliyorum...korkma ameliyatin etkisini üzerinden atip toparlaninca bagirsagi hic acimicak ,, ona bir zarari olmicak ..bende cok korkmustum ama yaralari iyilesince kizimin bezini bile ben degistirdim ,, sende yapicaksin insallah...gökce 2,5 ay sonra ikinci ameliyatini oldu ,,, cok sivi kaybettigi icin beslenemiyodu ve kilo alamiyodu ... 1 sene sonra olmasi cok iyi bebisin iyice büyücek ,, güclencek ikinci ameliyat cok daha kolay olcak inan...ben kizimi ameliyattan hemen sonra gördüm ve bütün gün yani basinda oturdum ama cok zor bir anne icin göstermedikleri daha iyi ben hala unutamiyorum...kizin kendini toparlasin öyle gör sende daha az etkilenirsin....ben kizim ameliyattayken bagira cagira aglamistim esimin kollarinda yanimizda kimse bile yoktu kapida ikimiz aglaya aglaya bekledik rabbim kimseyi yanliz etmesin,, suan bile hatirlayinca agliyorum....rabbim yavrularimiza güc kuvvet versin insallah onlari korusun ... bizlerde sabir versin ,, güclü ol canim bebisinin sana ihtiyaci var...

Geçmiş olsun canım ameliyatın iyi geçmesine sevindim artık daha iyi olacak merak etme :).Dualarım sizinle...

teşekkür ederim herkese unutmadınız beni ,geçmiş olsun dileklerinizi sundunuz.umarım daha iyi olur ..sadece kafama takılan birşey var.yavrumun azda olsa dışkılaması gerekiyor ama hala yapmamış.bağırsağın çalıştığını görücekler böylelikle.o kafama çok takıldı ,bu yüzden başka şeyler daha çıkmasından korkuyorum.dualarınızı esirgemeyin.allahım benim bebeğimin ve bütün yavruların yardımcısı olsun..

rabbım yardımcın ols canım ıns daha ıyı olucak annesı ........sen guclu ol rabbım kolaylık vers sıze

ınşallah kısa zamanda ıyıleşir ve hastaneden çıkar evınıze donersınız..
allah şifa versın kuzuna..ınşallah kızım artık çok ıyı yazısını okuruz burda canım..

selam arkadaşalr sizlere biraz olsun moral verebilmek için geldim.bundan tam 11 ay önce kızım 30 haftalık 1 kilo olarak dünyaya geldi.ben gebelik zehirlenmesi vede help sendromu geçirdiğim için.3 gün yogun bakımda olmak üzere toplamda 37 gün hastanede yattı.kedi yavrusu kadrdı resmen çok korkuyordum kızıma bişe olacak diye sabahlara kadar uyumuyor dua ediyordum yavrum için.hastane kapılarında bekliyordum 2 saate bir içeri alacaklar diye.
1700 gram çıkardık hastaneden gören ölür bu bebek çok küçük yaşamaz dedi ama benim kzım direndi şuan 11 aylık 8 kilo çok yaramaz afacan bişe oldu
darısıda sizlerin başına inşallh.
allah herkesin yavrusu sağlıklı sıhhatli bir şekilde bağışlasın inşallhh.

çok teşekkür ederim arkadaşlar.henüz beslenmeye başlamadı.inşlh beslenir,başka birşeyde hayırlısıyla çıkmazsa toparlanır bitanecik yavrum,canım kızım o benim.Allahım herkese şifa versin...

canım ameliyata girmiş bebişin. çok geçmiş olsun. artık iyi olacak inşallah. beslenmeye de başlarsa bi de sütünü alırsa korkma artık zaten. Allah yardımcınız olsun

canım ameliyata girmiş bebişin. çok geçmiş olsun. artık iyi olacak inşallah. beslenmeye de başlarsa bi de sütünü alırsa korkma artık zaten. Allah yardımcınız olsun

sidelya teşekkür ederim canım benim.inşlh bi beslenmeye başlasa başka birşeyde çıkmazsa inşlh iyi olacak kızım.

Gecmis olsun arkadasim insaallah yavrun iyilesirde evinize döner.

çok büyük geçmiş olsun
rabbim şifa versin meleğine zor bi süreç inş. Allah'ın izniyle atlatırsınız

Efsanecim bebişin nasıl oldu... güzel gelişmeleri bekliyoruz...

canım beslenmesini bekliyoruz.Allahım inşlh yardım eder başka bir sıkıntı yaşamayız.inşlh beslenebilir ve kakasını yapması çok önemli.bağırsakların çalıştığını görücez böylelikle.amaliyatın yorgunluğuda var canımda.bu günleride atlatıcaz inşlh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…