pıtırcığım canım çok sağol darısı senin başına inş.:Saruboceq:yakından daha iyi inceledim,birbirinize çok yakışıosunuz,allah bi ömür mutlu mesut etsin,kırk bir kere maşallah canım:)
tşkr ederim canımŞenizBir yastıkta kocayın ve bir ömür mutluluklar....maşallah...
ve başınız sağolsun...
güzel dileklerin için çok tşkr ederim canım inş. allahım kimsenin ağız tadının bozulmasına izin vermesin Şenizcanım mutluluğunuz daim olsun çok yakışmışssınız.. Allah bir ömür boyu sizi nazardan saklasın mutluğunuz hiç bozulmasın çok güzel bir gelin olmuşsun... her şeyde bir hayır vardır canım ... böylesi hayırlı olanmış... maşallahh
pashminam canım benim çoook teşekkür ederimmopuyorumnanaktanSinay harikasın canım takıların çok uygun olmuş
allah bir ömür boyu mutluluk versin
bir ömür mutluluklar sinaycım çok ama çok tatlı olmuşsun allah nazarlardan saklasın
çok teşekkür ederim canımŞenizgelinliğiniz saçınız makyajınız çok güzelmiş..e tabi sizde öyle..
Allah mesud etsin ve başınız sağolsun...
oyy ağlattın beni buketim:gitme: Allahım sana nasip etsin inş. rüya gibi bir düğünü her zaman duacınım beklediğinin ötesinde bir düğünle gir dünya evine canımsın Şeniz:1hug:a.s.cnm kardesim
okadar talı bir gelin oldunki bakarken gözlerim doldu
çok mutlu ol inşallah cnm benimmm
amiiin çok tşkr ederima.s.
Ömür boyu mutluluklar diliyorum a.s.
Rabbim sizi tüm kötülüklerden korusun, nazarlardan saklasın
çok tşkr ederim canım Şenizcanım maşallah diyorum önce
çok güzel olmuşsun.çok yakışmışsınız.
başınız saolsun.sana katılıyorum herşey önce allah izin verirse allah nasip eylediyse demek gerekiyor.dünya hali herşey planladığımız gibi olmuyor.
umarım ömür boyu mutlu olursunuz.a.s.
baberkom canım benim o güzel dileklerinin bin katı sana dönsün tez zamanda kur yuvanı inş.cnm sinayım maşallah okadar cok güzel olmuşsunki barbie bebek gibi eşinle Allah bir ömür boyu ayırmasın işallah Allah nazarlardan korusun.Kayınpederinin tekrar mekanı cennet olsun işallah.:Saruboceq:
sinaycığım Başın sağolsun tekrardan cnm .Rabbim geride kalanlara can sağlığı versin inşallah. ..
Maşalallah çok güsel bi gelin olmuşsun. Allah gözlerindeki o sımsıcak gülümsemeyi hiç eksik etmesin.Eşinle bi ömür boyu aynı yastığı paylaşmanız dileğiyle . . ayrıca gelinliğin saçın makyajın hepsi mükemmel
çok sağol canımŞenizbaşınız sağolsun...
maşallah canım
çok yakışmışsınız birbirinize,bir ömür boyu mutluluk dilerim...
böcüğüm kuzum benim bugünlere sizlerle geldim ne mutlu banaŞeniz umarım sende tez zamanda HAYAL GİBİ BİR DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRERSİN:asigim: dualarım hep sizinle
masallah cnm arkdasımaaa prenses olmuş prensesss
teşekkür ederim canıımŞenizçok güzel bir gelin olmussun sşinay çokk hoşsunuz
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin bu arada...
o senin güzelliğin Esmacım canım arkadaşım benimŞenizSinaycıgım buuk hallerı dahada guzel masallahhhh
oyyyy oyyy valla ağlattınız beni canım arkadaşım sulfatım Allahım inş. sana bin katı güzelini yaşatsın umarım herşey gönlünce olur tez zamanda kavuşursun sendeCanım arkadaşım benim, o kadar güzel görünüyorsunuz ki insan gözlerini alamıyor.Zaten maşallah çok güzelsin. Gelinliğinle güzelliğin katlanmış. Saçın, makyajın, gelinliğin, takıların herşeyinle bir bütün olarak bayıldıııımmmmmm. Bir ömür hep gülün inş. Ayrıca kafanı eşinin omzuna koyduğun foto da harika olmuş
sağol hemşom darısı başınaŞenizcanım hemşom allah ömür boyu mutlu etsin
çok güzel bir gelin olmuşsun
maşallah
ŞenizŞenizŞenizmaşallahhhh sinaycımmm :1hug:
Masallah bundan sonra allah sizi kötülüklerden korusun. Cok mutlu olursunuz insallah. Ne zorluklar cektigini biliyorum..
Canim benim cok güzel olmusun gelinligin harika.. sac renginde süper dogal bir sarisin olmusun röfleler ne güzel yakismis.. allah nasip kismet eders benim sac rengim seninkilyle hemen hemen ayni olacak gibi.
Allah mesut bahtiyer etsin..bir yastikta kocarsiniz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?