pamuk58 Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2010 8.587 48 158 30 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi pamuk58 #141 Htc3509 .!.: Bugün hastalandım demek ki strestenmiş Bakalım inşallah Mayıs ayı bize uğurlu gelir dua edelim birbirimize Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım ben mayis ta denemicem malesef Haziran da denicem oda olmassa ağustos:) hayirlisi ama senin guzel sonuçlarıni bekliyorum
Htc3509 .!.: Bugün hastalandım demek ki strestenmiş Bakalım inşallah Mayıs ayı bize uğurlu gelir dua edelim birbirimize Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım ben mayis ta denemicem malesef Haziran da denicem oda olmassa ağustos:) hayirlisi ama senin guzel sonuçlarıni bekliyorum
H Htc3509 Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2018 94 74 18 34 30 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi pamuk58 #142 Benim de bu aylar olsa süper olacak doğum izni açısından bakalım nasipte ne varsa o olacak Allâh'ın izniyle... Güzel haberlerimizi duyarız inşallah
Benim de bu aylar olsa süper olacak doğum izni açısından bakalım nasipte ne varsa o olacak Allâh'ın izniyle... Güzel haberlerimizi duyarız inşallah
A atmosfer39 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2018 113 77 98 36 30 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi pamuk58 #143 Be Htc3509 .!.: Bugün hastalandım demek ki strestenmiş Bakalım inşallah Mayıs ayı bize uğurlu gelir dua edelim birbirimize Genişletmek için tıkla... Bende hastalandım bugün peki adet olmadan 3-4 gün önce olan birliktelikte hamilelik olasılığı nedir acaba ?
Be Htc3509 .!.: Bugün hastalandım demek ki strestenmiş Bakalım inşallah Mayıs ayı bize uğurlu gelir dua edelim birbirimize Genişletmek için tıkla... Bende hastalandım bugün peki adet olmadan 3-4 gün önce olan birliktelikte hamilelik olasılığı nedir acaba ?
H Htc3509 Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2018 94 74 18 34 30 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi pamuk58 #144 atmosfer39 .!.: Be Bende hastalandım bugün peki adet olmadan 3-4 gün önce olan birliktelikte hamilelik olasılığı nedir acaba ? Genişletmek için tıkla... Bence zor gibi canım çünkü adet olmadan 14 gün önce yumurtlamış oluyoruz ama kimisi ayda iki kere yumurtlaya biliyor diyorlar öyle bir şey olursa olabilir sanırım bir de üstüne görme dedikleri var o nasıl oluyor bununla mı ilgili bilmiyorum
atmosfer39 .!.: Be Bende hastalandım bugün peki adet olmadan 3-4 gün önce olan birliktelikte hamilelik olasılığı nedir acaba ? Genişletmek için tıkla... Bence zor gibi canım çünkü adet olmadan 14 gün önce yumurtlamış oluyoruz ama kimisi ayda iki kere yumurtlaya biliyor diyorlar öyle bir şey olursa olabilir sanırım bir de üstüne görme dedikleri var o nasıl oluyor bununla mı ilgili bilmiyorum