28 ŞUBAT DEMEK... N. Bengisu Karaca

O zaman bu baslikla koca koca capslere gerek yok kimsenin kimseden farki yoksa.Degil mi? Kendi agzinizla.soyluyorsunuz yok birbirimizden farkimiz diye.Konu kilit bence :)

Size bir şey soyleyim benim şu anda çalıştığım yerde bahsettiginiz sendikadan en fazla solcu arkadaşlar faydalaniyor
Bunlar mangalda kul bırakmayan insanlar konustuklari zman adalet adalet diye.

Senelerdir köyde çalışırım hic torpil yaptirip merkeze gelmeyi dusunmemisimdir ama daha iki ay önce hukumete nefret kusan iki arkadaş sendikaya ve ak parti teskilatina giderek merkeze geldiler.

Tabi ben şookk

Bastan sendikasiz olsam tmm beş yıl once uye olmustum simdi o sendikadan ayrilanlara paralelci gozuyle bakiliyor bilmem anlatabildimmi

konu nereye gelmiş yahu? bugün iktidarın yaptığı yanlışlar (yanlış/doğru kişiye göre değişir) 28 şubatta yaşananları haklımı kılar?

Tam bir humuket yanlisi profili :) Ya bizden ol ya da tarafini belli etme.

Bunu solcular da çok güzel basariyor emin ol. Adam gidipp yandaş sendika dedigi sendikadan ve nefret ettiği partinin teşkilatından işini yaptırıyor. Chelzy sen beni birak siz de kendi aaranızda cok fazla celisiyorsunuz.

Sen her defasında sari sendika diye bas bas bagiran adama yakistiriyor musun o sendikanin torpilini kullanarak işini yaptirmasini? Bence asil çelişki bu.

Chelzy egitimcisin galiba sen de

Evet.Egitimciyim ben de.

Eeee anlatt daha neler yaptilar ak parti teskilatina girdiler de :) Senin agzindan dinlemek daha hos bunlari.Sonra nolduu ? :) Hukumetin sendikasiyla nerelere geldiler bunlar ?

konu nereye gelmiş yahu? bugün iktidarın yaptığı yanlışlar (yanlış/doğru kişiye göre değişir) 28 şubatta yaşananları haklımı kılar?
28 Şubat'ta yaşananlar T.C tarihinin bir kara lekesidir, peki 28 Şubat'ta yapılan haksızlıklar bugün yapılanları meşru mu kılar?

28 Şubat'ta yaşananlar T.C tarihinin bir kara lekesidir, peki 28 Şubat'ta yapılan haksızlıklar bugün yapılanları meşru mu kılar?
kesinlike kılmaz, okuduğum kadarıyla burda herkes kendi payınca düşünmüş. mesela biri başörtüsü yüzünden çok sıkıntı yaşamış şimdi rahat rahat takabiliyor örtüsünü. bundan bahsediliyor. yani bu hükümet bunu serbest bıraktı diye herşeyi doğru yapıyor anlamına nasıl gelmiyorsa, yaptığı yanlışlar doğruları götürmemeli. biraz gerçekçi bakmalı. eğrisiyle doğrusuyla değerlendirilmeli. o yaptıysa kesin yanlış yapmıştır algısından kurtulmalıyız. tabi bu şahsi fikrim.

ikisi bor degilmis parkon.
Hukumetin dilinde herseyle hak yenmiyorla basladik solcularin akp ye girip yukselmesine geldik.Bakalim 3 5 mesaj sonra neler cikacak.

Parkon seninle bazi konularda farklı düşünsekte dusunceni dile getirme şeklini beğeniyorum ve teşekkür ediyorum alaycı bir şekilde yazmadığın için.

Bakin ben zaten desteklemiyorum Erdoğan'ın ayrıştırıcı bir dil kullanmasini. Ve bir egitimcinin sırf sendikası farkli diye ordan oraya suruklenmesini.

Ama buraya gelipte 28 subata hiçbir şey soylemeyip şu anda da bunlar yapılıyor diyenlere de sinirleniyorum. Samimi gelmiyor.

ikisi bor degilmis parkon.
Hukumetin dilinde herseyle hak yenmiyorla basladik solcularin akp ye girip yukselmesine geldik.Bakalim 3 5 mesaj sonra neler cikacak.
Hak yenmiyormuymuş?
Sadece eğitimde yenilen haklar ve yapılan yanlış uygulamaların getirdiği haksızlıkları ben bir Veli olarak şurada sayfalarca yazarım ama neyse..

Bu iktidar 2002 de tek başına iktidar oldugunda basortusu yasagini kaldirabilirdi neden on yil beklendi

Bazi seyleri birden degistiremezsin. Once zemini saglam atman gerek. Ve ben gecen sürede zeminin saglamlastirildigini düşünüyorum.

Askerin siyaset uzerindeki etkisini azaltmasi gibi...

Hak yenmiyormuymuş?
Sadece eğitimde yenilen haklar ve yapılan yanlış uygulamaların getirdiği haksızlıkları ben bir Veli olarak şurada sayfalarca yazarım ama neyse..

Hak yenmiyor demedim ben maalesef her dönemde kisisine göre davranma olmuştur. Ve bu düzende kim başa gelirse gelsin değişmez.

Ama 28 şubatta bu haksizliklarin her alanda kat be kat daha fazlası yapıldı diyorum. Hala da dusuncemin arkasindayim. Ve düşüncem değişmeyecek bu konuda.

Hele şükür beni anlayan biri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…