- 20 Ocak 2008
- 15.264
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi minnakkelebekim
-
Ben durumun gayette farkındayım siz hic merak etmeyin. Siz daha yeni farkina vardiniz bu durumun, sanki ilk defa bu dönemde oluyormuş gibi. Oysa eskiden beri süregelen duzendir bu. Degisse keske ama degismeyecegi gun gibi ortada. Başa kim gelirse gelsin durum böyle olacaktır.
Yani hiç kimsenin hic kimseden yok bir farkii :))
Cik baska sendikaya uye ol.Hic bekleme.Nasil yetkili sendika olduklarini biliyoruz bunlarin biz..Yalan dolanla tehditle uye ediyorlar...Baska sendikaya gec.Illa cemaatin sendikasi diye yafta yapistirmazlar.Turk egitim sen e git ,gel istersen egitim -iş'e :) Ikna odalari yok ama cikarsan olacaklardan sorumlu degiliz baskisi yetiyor degil mi?
Ne alakası var. Benim bir sürü sendikasiz arkadaşım var. Yaftlanmadan mutlu mesut yaşıyorlar :)
Tam bir humuket yanlisi profili :) Ya bizden ol ya da tarafini belli etme.
konu nereye gelmiş yahu? bugün iktidarın yaptığı yanlışlar (yanlış/doğru kişiye göre değişir) 28 şubatta yaşananları haklımı kılar?
Chelzy egitimcisin galiba sen de
Size bir şey soyleyim benim şu anda çalıştığım yerde bahsettiginiz sendikadan en fazla solcu arkadaşlar faydalaniyor
Bunlar mangalda kul bırakmayan insanlar konustuklari zman adalet adalet diye.
Senelerdir köyde çalışırım hic torpil yaptirip merkeze gelmeyi dusunmemisimdir ama daha iki ay önce hukumete nefret kusan iki arkadaş sendikaya ve ak parti teskilatina giderek merkeze geldiler.
Tabi ben şookk
28 Şubat'ta yaşananlar T.C tarihinin bir kara lekesidir, peki 28 Şubat'ta yapılan haksızlıklar bugün yapılanları meşru mu kılar?konu nereye gelmiş yahu? bugün iktidarın yaptığı yanlışlar (yanlış/doğru kişiye göre değişir) 28 şubatta yaşananları haklımı kılar?
kesinlike kılmaz, okuduğum kadarıyla burda herkes kendi payınca düşünmüş. mesela biri başörtüsü yüzünden çok sıkıntı yaşamış şimdi rahat rahat takabiliyor örtüsünü. bundan bahsediliyor. yani bu hükümet bunu serbest bıraktı diye herşeyi doğru yapıyor anlamına nasıl gelmiyorsa, yaptığı yanlışlar doğruları götürmemeli. biraz gerçekçi bakmalı. eğrisiyle doğrusuyla değerlendirilmeli. o yaptıysa kesin yanlış yapmıştır algısından kurtulmalıyız. tabi bu şahsi fikrim.28 Şubat'ta yaşananlar T.C tarihinin bir kara lekesidir, peki 28 Şubat'ta yapılan haksızlıklar bugün yapılanları meşru mu kılar?
28 Şubat'ta yaşananlar T.C tarihinin bir kara lekesidir, peki 28 Şubat'ta yapılan haksızlıklar bugün yapılanları meşru mu kılar?
28 Şubat'ta yaşananlar T.C tarihinin bir kara lekesidir, peki 28 Şubat'ta yapılan haksızlıklar bugün yapılanları meşru mu kılar?
Hak yenmiyormuymuş?ikisi bor degilmis parkon.
Hukumetin dilinde herseyle hak yenmiyorla basladik solcularin akp ye girip yukselmesine geldik.Bakalim 3 5 mesaj sonra neler cikacak.
Bu iktidar 2002 de tek başına iktidar oldugunda basortusu yasagini kaldirabilirdi neden on yil beklendi
Olabilir :)Bazi seyleri birden degistiremezsin. Once zemini saglam atman gerek. Ve ben gecen sürede zeminin saglamlastirildigini düşünüyorum.
Askerin siyaset uzerindeki etkisini azaltmasi gibi...
Hak yenmiyormuymuş?
Sadece eğitimde yenilen haklar ve yapılan yanlış uygulamaların getirdiği haksızlıkları ben bir Veli olarak şurada sayfalarca yazarım ama neyse..
kesinlike kılmaz, okuduğum kadarıyla burda herkes kendi payınca düşünmüş. mesela biri başörtüsü yüzünden çok sıkıntı yaşamış şimdi rahat rahat takabiliyor örtüsünü. bundan bahsediliyor. yani bu hükümet bunu serbest bıraktı diye herşeyi doğru yapıyor anlamına nasıl gelmiyorsa, yaptığı yanlışlar doğruları götürmemeli. biraz gerçekçi bakmalı. eğrisiyle doğrusuyla değerlendirilmeli. o yaptıysa kesin yanlış yapmıştır algısından kurtulmalıyız. tabi bu şahsi fikrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?