- 20 Ocak 2008
- 15.264
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi minnakkelebekim
-
Parkon seninle bazi konularda farklı düşünsekte dusunceni dile getirme şeklini beğeniyorum ve teşekkür ediyorum alaycı bir şekilde yazmadığın için.
Bakin ben zaten desteklemiyorum Erdoğan'ın ayrıştırıcı bir dil kullanmasini. Ve bir egitimcinin sırf sendikası farkli diye ordan oraya suruklenmesini.
Ama buraya gelipte 28 subata hiçbir şey soylemeyip şu anda da bunlar yapılıyor diyenlere de sinirleniyorum. Samimi gelmiyor.
Karşılıklı görüşlerimiz nickim.Akp seçmeninden doğru fikir alışverişi yapanildiğim nadir insanlardansın.Parkon seninle bazi konularda farklı düşünsekte dusunceni dile getirme şeklini beğeniyorum ve teşekkür ediyorum alaycı bir şekilde yazmadığın için.
Bakin ben zaten desteklemiyorum Erdoğan'ın ayrıştırıcı bir dil kullanmasini. Ve bir egitimcinin sırf sendikası farkli diye ordan oraya suruklenmesini.
Ama buraya gelipte 28 subata hiçbir şey soylemeyip şu anda da bunlar yapılıyor diyenlere de sinirleniyorum. Samimi gelmiyor.
bende okullarda ailenize söyleyin bu seçimlerde akpye değil, chpye oy versinler yoksa sizi dışlarız diye odalarda çocukların kafalarının karıştırıldığına, üstelik bu çocukların ailelerine baskı yaptıklarına şahit oldum. henüz orta okul çocukları üstelik. yani bu örneği şunun için verdim. tek taraflı olmuyor bunlar, malesef her iki taraf ta yapıyor.Karşılıklı görüşlerimiz nickim.Akp seçmeninden doğru fikir alışverişi yapanildiğim nadir insanlardansın.
28 şubat sürecinde bu yazılanların çoğunun yaşandığına şahit oldum malesef.Bir subay tanıdığımız evde namaz kılarken çocuklarına aerobik yapıyoruz dediklerini anlatmıştı. Çocuklar dışarda falan ağzından kaçırmasın diye , çok üzülmüştüm ben.
Ama bugünde insanların haklarının yendiğini görüyorum. 2 çocuğum var ve gelecekleri için endişe ediyorum. O eski dönemde yapılan fişlemeler okullara indi farkındamısın?
Geçen yıl okullara müfettişler gelip " Atatürk ' ü mü seviyorsun, Tayyip Erdoğan ı mı" sorusunu neden sordular sence? Bu soruyu da komşumun kızından dinledim. Çocuk inanamamıştı böyle bir soruya.
Karşılıklı görüşlerimiz nickim.Akp seçmeninden doğru fikir alışverişi yapanildiğim nadir insanlardansın.
28 şubat sürecinde bu yazılanların çoğunun yaşandığına şahit oldum malesef.Bir subay tanıdığımız evde namaz kılarken çocuklarına aerobik yapıyoruz dediklerini anlatmıştı. Çocuklar dışarda falan ağzından kaçırmasın diye , çok üzülmüştüm ben.
Ama bugünde insanların haklarının yendiğini görüyorum. 2 çocuğum var ve gelecekleri için endişe ediyorum. O eski dönemde yapılan fişlemeler okullara indi farkındamısın?
Geçen yıl okullara müfettişler gelip " Atatürk ' ü mü seviyorsun, Tayyip Erdoğan ı mı" sorusunu neden sordular sence? Bu soruyu da komşumun kızından dinledim. Çocuk inanamamıştı böyle bir soruya.
bende okullarda ailenize söyleyin bu seçimlerde akpye değil, chpye oy versinler yoksa sizi dışlarız diye odalarda çocukların kafalarının karıştırıldığına, üstelik bu çocukların ailelerine baskı yaptıklarına şahit oldum. henüz orta okul çocukları üstelik. yani bu örneği şunun için verdim. tek taraflı olmuyor bunlar, malesef her iki taraf ta yapıyor.
bende okullarda ailenize söyleyin bu seçimlerde akpye değil, chpye oy versinler yoksa sizi dışlarız diye odalarda çocukların kafalarının karıştırıldığına, üstelik bu çocukların ailelerine baskı yaptıklarına şahit oldum. henüz orta okul çocukları üstelik. yani bu örneği şunun için verdim. tek taraflı olmuyor bunlar, malesef her iki taraf ta yapıyor.
çanakkaleHangi sehir bu :)
çanakkale
öğretmen değilim, bi yakınım yaşadı öyle şahit oldum . hukuki süreç başlatıldı. sonuç ne olur bilemiyorum.Sahit olduysaniz ogretmen misiniz sanirim.Neden sesinizi cikartmadiniz ? Bu hele ki su donemde doguya surulmek icin bir sebep.
Bastan demek istedigim oydu zaten 28 subatta bizlerin ozgurlugu kisitlandi simdi ise karsi tarafin ozgurlugu kisitlaniyor hakki aliniyor yarin iktidar dusecek yine bi 28 subat sureci daha olmatacak mi nickimiki7
öğretmen değilim, bi yakınım yaşadı öyle şahit oldum . hukuki süreç başlatıldı. sonuç ne olur bilemiyorum.
öğretmen değilim, bi yakınım yaşadı öyle şahit oldum . hukuki süreç başlatıldı. sonuç ne olur bilemiyorum.
işte adı herneyse. yani şikayet ettiklerini göz yummadıklarını biliyorum, ama sonuçla ilgili bilgim olmadı.Canakkalede duyulmustur milli egitim camiasinda.Mart secimi muhtemelen ve coktan sonuclanmistir.Hukuki surec degil sorusturma baslatilmistir Ve coktan bitmistir.Merak ettim detaylari.Arkadasim gorev yapiyor orda sorayim ben.Ogrenmek istiyorum bu olayi.
işte adı herneyse. yani şikayet ettiklerini göz yummadıklarını biliyorum, ama sonuçla ilgili bilgim olmadı.
Eksiden yaptığınız alintilarda anlatilan o zamanın solcularindan bir farkiniz yok o zaman.Ben durumun gayette farkındayım siz hic merak etmeyin. Siz daha yeni farkina vardiniz bu durumun, sanki ilk defa bu dönemde oluyormuş gibi. Oysa eskiden beri süregelen duzendir bu. Degisse keske ama degismeyecegi gun gibi ortada. Başa kim gelirse gelsin durum böyle olacaktır.
Yani hiç kimsenin hic kimseden yok bir farkii :))
Eksiden yaptığınız alintilarda anlatilan o zamanın solcularindan bir farkiniz yok o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?