- 31 Mart 2015
- 62
- 25
- 3
- 40
- Konu Sahibi FundaNewNose_85
-
Tarih alınca Zaman'ın geçmesi zor oluyor iyi bilirim FundaNewNoseArkadaşlar sonunda ameliyat tarihimi aldım,sevinçten uçuyorum ama şimdide sorunum zamanın geçmemesi Gel 28 Temmuz gel.......
doktorum ameliyat için 3 hastane seçeneği sundu, bende Liv hospitalde karar kıldım ama hastaneyi hiç bilmiyorum.Orada ameliyat olan, giden gören varsa paylaşabilirmi lütfen...
Gerçi şu konuda netim, nasılsa dr um uygun gördüyse iyidir ama bir de tecrübe duymak istiyor ya insan
Saol canım benim yazdıkların beni rahatlattı ama tabii Zamanın geçmesi için yapacak birşey yok.Tarih alınca Zaman'ın geçmesi zor oluyor iyi bilirim FundaNewNoseÖncelikle hayırlı ve uğurlu olsun.Doktorumuz süper Allah'ın izniyle sanada harika bir burun yapacağından eminim.bence rahat ol ve Salih Emre hoca önerdiyse iyidir zaten hastane.sonuçta herhangi bir yerde yapmıyor ben Nişantaşı hastanesinde oldum memnundum Liv de çok iyi bir hastane diye biliyorum.dr a güven ve gerisini ona bırak bence
Benim 8 aya yaklaştı canım,çok şükür süper Herşey..yeni hallerimi özelden mesaj attım sana bakabilirsin.yatıp Kalkıp Salih Emre Bey'e dua ediyorum ve Allah'a şükrediyorum beni onlarla karşılaştırdığı içinSaol canım benim yazdıkların beni rahatlattı ama tabii Zamanın geçmesi için yapacak birşey yok.
Söylediğin doğru,salih emre bey'e güvenim çok üst sınırda, o nedenle içim rahat.zaten istanbulda onlarca özel hastane varken 3 hastaneyi seçip bize öenrmesinde vardır bir hikmet:)
Senin nasıl durumlar,burnunun şekli ne durumda.memnun musun herşeyden?
Çok sağolBenim 8 aya yaklaştı canım,çok şükür süper Herşey..yeni hallerimi özelden mesaj attım sana bakabilirsin.yatıp Kalkıp Salih Emre Bey'e dua ediyorum ve Allah'a şükrediyorum beni onlarla karşılaştırdığı için
Çok sağol canım beğenin içinÇok sağolselenquasar , fotograflar için teşekkürler..O nasıl bir burun anlayışıdır, bayıldım hayran oldum,nazarım değmesin maaşallah yaaa....Benimde seninki gibi olur inşallah...Özelden bana adını yazarsan salih emre hocaya senin adını öyle burun istediğimi söylüycem:)Çok sağol tekrar ve hayırlı olsun yeni burnun...Bende artık ameliyat olup fotograf paylaşmak istiyorummmm....
Tamam canımcım sağol,yarın randevum var yine:)bir kaç soru hazırladım doktorcuğuma:))vallahi adam beni ameliyat etmekten vazgeçmez inşallah, bezdirdim ki hem nasıl:)Neyse yarın eski fotografını da göreceğim için çok heyecanlanıyorum.Birde benim burnum seninki gibi olabilirmi diye soracağım,bakalım:)Yazarım sana şimdilik bye:)Çok sağol canım beğenin içinBen de bayılıyorum yeni burnuma ve yeni görüntüme,çok şüküretraftan herkes de çok beğeniyor ve beğenildikçe de haliyle mutlu olup Dr Bey'e teşekkür ediyorum adımı yazıyorum mesaj olarakherkese başka burun olur muhtemelen ama benim eski fotolarımıda görürsün Salih Emre beyin bilgisayarında Izin verdim başka hastalara gösterebilirsiniz diye
Bugün muayene için gidecektiniz ne oldu tasarimi begendiniz mi acaba bir de fiyat olarak ne dedi bende 24 ünde gideceğimben de yarın salih emre bey e muayene olacağım inşallah içime siner kızlar bu yaz ameliyat olmayı düşünüyorum
canım ben eski üyeyim ama çpok girmediğim için öğrenememişim biri bana mesaj yazdıgında anlamıyorumBugün muayene için gidecektiniz ne oldu tasarimi begendiniz mi acaba bir de fiyat olarak ne dedi bende 24 ünde gideceğim
canım ben eski üyeyim ama çpok girmediğim için öğrenememişim biri bana mesaj yazdıgında anlamıyorum
Salih emre ürengen'e gittim ama içime sinmeyen bir şeyler oldu. eşiyle beraber çalışıyor eşi çok tatlı ama o sonucta hemşire. doktor bey yorgundu biraz çok ilgilenmedi biraz soğuktu bilemiyorum belki karakteri öyledir.
21 inde bekir sivri ve abdülkadir göksel e gideceğim artık kararımı vericem sıkıldım bu doktor arama işinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?