Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
görmüyor musun gazetelerde sayfa sayfa 60 yaşındaki adamlar çocuğu yaşında kadınlarla eşlerini aldatıp bir de çocuk yapıyorlar. yasalar ona gelene kadar bir sürü şeyi düzeltmeli ama... o kıza üzüldüm. bence korkmuyordur işine geliyordur biraz da adamın parası varsa rahat yaşatıyorsa.
20 yasindayken 28 bile cok buyuk geliyordu, kaldi ki 48
Allah korusun, şaşırtmasın.. Yas farki degil tek sorun, leş bi durum var ortada..
18 yasinda veya ustundeyse anne-babanin karisamamasi oyle sacma ki.. Yani şu durumda aşırı sacma.. 18-20 yas nedir ya, cocuk benim gozumde.. Hele bir de boyle bi batagin icindeyse, nasil müdahale hakki olmaz..
Bu da ihtimaller arasında ama maalesef kız bunu söylemedikçe yapılabilecek bir sey yok. Üstelik adam resmi bir kurumda saygın bir işi var. Ama bir sürü sabıkası var.
Seviyorum diyor baska birsey demiyor. Akli dengesi yok diyerek şikayet edilse ? Tamam kız 20 yasında ama ailesinden kimseyle görüşmüyor. Telefonu sürekli kapalı.
Üzgünüm ama kız reşit. Sadece ve sadece kız şikayet ederse yasal işlem başlatılır. Çünkü REŞİT. Bu arada merak ettim dede mi diyo amca mi ? Ve maalesef 17 yaşından beri kızı kandiran bu sapık adi köpek kızı cinsel anlamda kullanıyor. Bu kesin ve net. Belkide hatta kız uyuşturucu ya bağımlı bile olabilir. Ailesine aciklayamayacagi şeyler yaşamış olabilir. Tehdit ile bu ilişkinin devamına mecbur kalmış olabilir. Şerefsiz pislik. Adi köpek. Namussuzzzzz..
Hadi diyelim bunlar benim uydurduğum şeyler. Diyelim adam kızı ola ki seviyor. E be o.çocugu. ..
Ben cok sinir oldum ya. Bacim yapacak birsey yok maalesef.
Üzgünüm ama kız reşit. Sadece ve sadece kız şikayet ederse yasal işlem başlatılır. Çünkü REŞİT. Bu arada merak ettim dede mi diyo amca mi ? Ve maalesef 17 yaşından beri kızı kandiran bu sapık adi köpek kızı cinsel anlamda kullanıyor. Bu kesin ve net. Belkide hatta kız uyuşturucu ya bağımlı bile olabilir. Ailesine aciklayamayacagi şeyler yaşamış olabilir. Tehdit ile bu ilişkinin devamına mecbur kalmış olabilir. Şerefsiz pislik. Adi köpek. Namussuzzzzz..
Hadi diyelim bunlar benim uydurduğum şeyler. Diyelim adam kızı ola ki seviyor. E be o.çocugu. ..
Ben cok sinir oldum ya. Bacim yapacak birsey yok maalesef.
Duygularıma tercuman olmussunuz ama yasalar önünde maalesef ailenin eli kolu baglı. İlk evden gittiğinde polis aramadı bile. Reşit , bulsak bile söyleyemeyiz dedi. Düşünün 40 gün boyunca haber alamadığınız yasalarımızca reşit bir çocugunuz var ama gözünüzde çocuk.
Adam bekar o net. Ama muhtemelen bu kızla da evlenmeyecek. Mal mülk sebebi ile.
Bu arada kızımızda meslek sahibi. Bu sapık adam ise gerçekten tehdit , adam yaralama vb nedenlerden ötürü sabıkalı. Ve gerçekten özel bir kurumda saygın bir işi var.Daha önce kamudaymıs şimdi özelde. Muhtemelen bu nedenlerle atıldı zaten .
Ellerinin kollarının bağlı olması ne acı ! 18 'den gün aldıysan REŞİT'sin ... AMa aslında çocuksun...
Bu olmamalı yaa. Hadi bu kız zaten aptal yada bağımlı veya tehdit ediliyor. Ama o.cocugu adamın kendi kızları da var , bu nasıl vicdansızlık. Aklım almıyor.