Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte onu anlatıyorum ben de. Yasalar 18 yaşı reşit kılmış ne yapabiliriz? Bence de küçük bir yaş. Ama yaş farkına yasayla müdahale etmek doğru değil. 40 yaşında 68 yaşında biriyle birlikte olmak istedim, yaş farkı çok olamazsın mı diyecekler? Evet 20-48 çok absürt ama dediğim gibi kız reşit. İsterse evlenebilir, şirket kurabilir, milletvekili bile olabilir.15-16 yaş zaten çocuk. Ailenin şikayetçi olma hakkı var. Ama 18 yasındaysa ailenin hiçbir hükmü yok. Bu yanlış .
28 yaş farkı ile evlilik de bence yanlış.
Adamın kızı zorla yanında tutma hakkı var mı?Bu noktada kızın ailesinın yasal olarak bir hakkı var mı ?
28 yıl yaş farkı ile birlikteliğe yasalarımız nasıl izin veriyor bilmiyorum. Bu kız evden kaçtığında ailesi polise gitmişti. Reşit birsey yapamayız demişlerdi. 18 'nden gün aldıysan reşitsin.
Yasalarımızda ciddi eksiklerin oldugunu bu örnekte ciddi ciddi gördüm.
Maalesef 18 yaşından büyük olduğundan aile birşey yapamaz ama kız gerçekten o adamla kendi rızasıyla yaşıyorsa, onun aklına şaşayımKız 20 yasında adam 48 yaşında . Nikahsız birliktelik yaşıyorlar.
İkisi de bekar. Adam daha önce evlenip boşanmış. 2o yasında kızı var. İstese nikah kıyar ama kıymamıs.
Adam ayrıca belalı bir tip . Bir çok sabıka kaydı var. Kızın ailesi kızın korkusundan yanında durduguna inanıyor ama kız seviyorum diyor . Belkide öyle inanmak istiyorlar bilmiyoruz.
Kızın telefonu kapalı açmıyor.
Bu noktada kızın ailesinın yasal olarak bir hakkı var mı ?
Kız 20 yasında adam 48 yaşında . Nikahsız birliktelik yaşıyorlar.
İkisi de bekar. Adam daha önce evlenip boşanmış. 2o yasında kızı var. İstese nikah kıyar ama kıymamıs.
Adam ayrıca belalı bir tip . Bir çok sabıka kaydı var. Kızın ailesi kızın korkusundan yanında durduguna inanıyor ama kız seviyorum diyor . Belkide öyle inanmak istiyorlar bilmiyoruz.
Kızın telefonu kapalı açmıyor.
Bu noktada kızın ailesinın yasal olarak bir hakkı var mı ?
Bu kiz öyle birdenbire gitmedi herhalde o herife.Mutlaka önceden görüşüldü vs..benim takildigim nokta ailesi hic mi farketmedi?Bu kadar kopuklarmiydi?Yada baskici bir ailesi mi var kizin?
Ailesinden kurtulmak icin kacan bir sürü kiz var.Birde asik olduklarini saniyorlar yazik..
Ne kadar suredir kiz bu adamin evinde?
Ailesi polise başvuru yaptimi hic?
Kizin psikolojisi iyi değil seviyorum dedigine bakmayin aslinda baski altinda deseler belki polis kapıya dayanir?
O zaman ailenin ne yapip edip kizla konusmasi gerek.Eger kiz sevdigi icin degilde mecbur hissediyorsa zaten geri gelmek ister.Ama seviyorum derse yapacak birsey yok.Kendisi pisman olup döner inşallah..İki aydır evde yokmuş kız. Gittiğinden sonrada ben şurdayım dememiş zaten. 2 ay Sonra evlendim demiş o kadar . Araştırıldıgında resmi birsey yok. İmam nikahı kıymıslar kız öyle diyormus ve çok seviyrmus. Onun için yaş farkının önemi yokmuş.
2 ay önce ailesi kayıp başvurusunda bulundugunda polis reşit oldugu için bulsak bile zorla size getiremeyiz demişler.
48 yasındakı adamla da sanırım 2 senedir tanısıyorlar. İlk tanıştıklarında henüz 18 'e basmamış
Adamın zorla yada isteyerek bu kızla beraber oldugunu ve kızın mecbur kaldıgını düşünüyorum açıkcası.![]()