28 yaş farkı ile birliktelik

Kiz resit ailenin yapacak biseyi yok.
Ancak kiz kendi sikayetci olursa zorla tutuluyorum..gibi o zaman polis birsey yapar

Kızın telefonu neden kapalı acaba?
Numarasını değiştirmiş olabilir mi?

Adam maksimum on seneye çöker
Kızın tam canlanıp, gezip tozmaya başlayacağı zaman.

Kızın psikolojisi iyi değil bence.
Babasıyla falan problemleri mi vardı acaba?

15-16 yaş zaten çocuk. Ailenin şikayetçi olma hakkı var. Ama 18 yasındaysa ailenin hiçbir hükmü yok. Bu yanlış .

28 yaş farkı ile evlilik de bence yanlış.
İşte onu anlatıyorum ben de. Yasalar 18 yaşı reşit kılmış ne yapabiliriz? Bence de küçük bir yaş. Ama yaş farkına yasayla müdahale etmek doğru değil. 40 yaşında 68 yaşında biriyle birlikte olmak istedim, yaş farkı çok olamazsın mı diyecekler? Evet 20-48 çok absürt ama dediğim gibi kız reşit. İsterse evlenebilir, şirket kurabilir, milletvekili bile olabilir.

Ben de şunu anlamıyorum; baskı altında ve zorla tutulan bir insan, nasıl şikayetçi olabilir bu durumda? Ancak ailesi v.b. kişiler onun adına şikayetçi olmalılar ki olayın ne olduğu anlaşılsın.

28 yıl yaş farkı ile birlikteliğe yasalarımız nasıl izin veriyor bilmiyorum. Bu kız evden kaçtığında ailesi polise gitmişti. Reşit birsey yapamayız demişlerdi. 18 'nden gün aldıysan reşitsin.
Yasalarımızda ciddi eksiklerin oldugunu bu örnekte ciddi ciddi gördüm.

İyi de yasa 18 yaşından sonra evlenebilir diye geçiyor kendi rızası varsa.
Yaş farkı için yasa hiç bir ülkede yoktur. İsteyen isteddiği kişi ile evlenebilir isterse aralarında 50 yaş olsun.
Kız geri dönmek istiyor mu mesele ne? Eğer kız memnunsa halinden kimse birşey yapamaz zaten.

Kız 20 yasında adam 48 yaşında . Nikahsız birliktelik yaşıyorlar.

İkisi de bekar. Adam daha önce evlenip boşanmış. 2o yasında kızı var. İstese nikah kıyar ama kıymamıs.

Adam ayrıca belalı bir tip . Bir çok sabıka kaydı var. Kızın ailesi kızın korkusundan yanında durduguna inanıyor ama kız seviyorum diyor . Belkide öyle inanmak istiyorlar bilmiyoruz.

Kızın telefonu kapalı açmıyor.

Bu noktada kızın ailesinın yasal olarak bir hakkı var mı ?
Maalesef 18 yaşından büyük olduğundan aile birşey yapamaz ama kız gerçekten o adamla kendi rızasıyla yaşıyorsa, onun aklına şaşayım:( babası yaşındaki adamla ne işi var gencecik kızın.

Kız 20 yasında adam 48 yaşında . Nikahsız birliktelik yaşıyorlar.

İkisi de bekar. Adam daha önce evlenip boşanmış. 2o yasında kızı var. İstese nikah kıyar ama kıymamıs.

Adam ayrıca belalı bir tip . Bir çok sabıka kaydı var. Kızın ailesi kızın korkusundan yanında durduguna inanıyor ama kız seviyorum diyor . Belkide öyle inanmak istiyorlar bilmiyoruz.

Kızın telefonu kapalı açmıyor.

Bu noktada kızın ailesinın yasal olarak bir hakkı var mı ?

yaş farkından daha büyük problemler var bence, kız 30-35 yaşında olsa neyse diyeceğim de, daha ergenlikten bile çıktığı şüpehli bir kızın 50 yaşında adamla ne işi var
umarım rızasıyla duruyordur bari, sanmıyorum ama aklını kaçırmış olması lazım

Adamın kızına ulaşsalar? Utanmaz ama kızıma ulaştılar diye endişe duyar. Yada kızı yardımcı olur.

20 yas resit sayilsada malesef hala olgunluktan cok uzak hayal dunyasindan adim atarak cikmamis bir bireyin yaşı.
Bir sure sonra iliskisinin anlamsızlığıni görür. Bunu yas farki icin soylemiyorum.okulu egitimi arkadas cevresi sayginligi olabilecekken kendini yalniz bir iliskiye hapsettigi icin.

Bu kiz öyle birdenbire gitmedi herhalde o herife.Mutlaka önceden görüşüldü vs..benim takildigim nokta ailesi hic mi farketmedi?Bu kadar kopuklarmiydi?Yada baskici bir ailesi mi var kizin?
Ailesinden kurtulmak icin kacan bir sürü kiz var.Birde asik olduklarini saniyorlar yazik..
Ne kadar suredir kiz bu adamin evinde?
Ailesi polise başvuru yaptimi hic?
Kizin psikolojisi iyi değil seviyorum dedigine bakmayin aslinda baski altinda deseler belki polis kapıya dayanir?

14 yas farkini gordumde 28 yas:KK17:

Iki tarafta resit olduktan sonra aradakki 50 yas dahi olsa gonul rizasiyla birlikte maalesef yapilacak bir sey yok.

Olan durum tasvip edilemez evet, ama kanun bu noktada nasil bir yasak getirebilir ki? Insanlar 18'den sonra ozgur... Kiz icin uzucu, ama bunun oncesi muhakkak vardir.

Son düzenleme:
Bu kiz öyle birdenbire gitmedi herhalde o herife.Mutlaka önceden görüşüldü vs..benim takildigim nokta ailesi hic mi farketmedi?Bu kadar kopuklarmiydi?Yada baskici bir ailesi mi var kizin?
Ailesinden kurtulmak icin kacan bir sürü kiz var.Birde asik olduklarini saniyorlar yazik..
Ne kadar suredir kiz bu adamin evinde?
Ailesi polise başvuru yaptimi hic?
Kizin psikolojisi iyi değil seviyorum dedigine bakmayin aslinda baski altinda deseler belki polis kapıya dayanir?

İki aydır evde yokmuş kız. Gittiğinden sonrada ben şurdayım dememiş zaten. 2 ay Sonra evlendim demiş o kadar . Araştırıldıgında resmi birsey yok. İmam nikahı kıymıslar kız öyle diyormus ve çok seviyrmus. Onun için yaş farkının önemi yokmuş.
2 ay önce ailesi kayıp başvurusunda bulundugunda polis reşit oldugu için bulsak bile zorla size getiremeyiz demişler.
48 yasındakı adamla da sanırım 2 senedir tanısıyorlar. İlk tanıştıklarında henüz 18 'e basmamış

Adamın zorla yada isteyerek bu kızla beraber oldugunu ve kızın mecbur kaldıgını düşünüyorum açıkcası. :(

İki aydır evde yokmuş kız. Gittiğinden sonrada ben şurdayım dememiş zaten. 2 ay Sonra evlendim demiş o kadar . Araştırıldıgında resmi birsey yok. İmam nikahı kıymıslar kız öyle diyormus ve çok seviyrmus. Onun için yaş farkının önemi yokmuş.
2 ay önce ailesi kayıp başvurusunda bulundugunda polis reşit oldugu için bulsak bile zorla size getiremeyiz demişler.
48 yasındakı adamla da sanırım 2 senedir tanısıyorlar. İlk tanıştıklarında henüz 18 'e basmamış

Adamın zorla yada isteyerek bu kızla beraber oldugunu ve kızın mecbur kaldıgını düşünüyorum açıkcası. :KK43:
O zaman ailenin ne yapip edip kizla konusmasi gerek.Eger kiz sevdigi icin degilde mecbur hissediyorsa zaten geri gelmek ister.Ama seviyorum derse yapacak birsey yok.Kendisi pisman olup döner inşallah..

Hükümet milletvekili olma yaşını düşüreceğine reşit olma yaşını 21 yapmalı. 17-21 yaş aralığında yapmadığım salaklık kalmamıştır herhalde. Hoş salak her yaşta salaktır ama :)

Konu sahibi bahsettiğiniz genç kadın değer verdiğiniz biriyse siz düşün peşine. Kız halinden memnunsa (ilerde pişman olacağına neredeyse eminim) yasaların yapabileceği pek bir şey yok maalesef. Belki siz ikna edebilirsiniz.

17 yaşında ilişkileri başlamış. Yani kız reşit değilken ama somut bir delil yok. Bu noktada yasal bir hakkı var mı ailenin ?

aile şikayetçi oldugu kadar kızda aynı şeyi yapmalı ama belalı biri ile önce oturup konuşmakta fayda var.
evladı zarar görmemesi adına biraz biraz içlerine girmeliler.
birde adam daha önce evlenip ayrılmış istese eski eşine yapardı ama yapmamış
demek ki adamım sabıkasına degil kızın aklına bakmak lazım
Allah evladın akıllı hayrlı olanını versin

Back
X