28 yaş farkı ile birliktelik

in_cim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
904
507
103
Kız 20 yasında adam 48 yaşında . Nikahsız birliktelik yaşıyorlar.

İkisi de bekar. Adam daha önce evlenip boşanmış. 2o yasında kızı var. İstese nikah kıyar ama kıymamıs.

Adam ayrıca belalı bir tip . Bir çok sabıka kaydı var. Kızın ailesi kızın korkusundan yanında durduguna inanıyor ama kız seviyorum diyor . Belkide öyle inanmak istiyorlar bilmiyoruz.

Kızın telefonu kapalı açmıyor.

Bu noktada kızın ailesinın yasal olarak bir hakkı var mı ?

Güncelleme :

17 yaşında ilişkileri başlamış. Yani kız reşit değilken ama somut bir delil yok. Bu noktada yasal bir hakkı var mı ailenin ?

Son düzenleme:

İkisi de bekar. Adam daha önce evlenip boşanmış. 2o yasında kızı var. İstese nikah kıyar ama kıymamıs.

Adam ayrıca belalı bir tip . Bir çok sabıka kaydı var. Kızın ailesi kızın korkusundan yanında durduguna inanıyor ama kız seviyorum diyor . Belkide öyle inanmak istiyorlar bilmiyoruz.

Kacirildi diye sikayet ederler polis kapiya gittiginde kiz kacirilmadim derse birsey yapamazlar.

yetıskın bır bırey olarak adamın yanında kalıyorsa aılesıjı yapacagı bırsey yok, egerkı zorla tutulma gıbı bırsey soz konusu ıse kızın kendısının koruma kararı aldırıp adamdan şikayetçi olması gerekir.

28 yıl yaş farkı ile birlikteliğe yasalarımız nasıl izin veriyor bilmiyorum. Bu kız evden kaçtığında ailesi polise gitmişti. Reşit birsey yapamayız demişlerdi. 18 'nden gün aldıysan reşitsin.
Yasalarımızda ciddi eksiklerin oldugunu bu örnekte ciddi ciddi gördüm.

Banada okurken adam tecavuz ettı de kız o yuzden zorla duruyor gıbı geldı.

Pek sanmam polise gitmediler mi
Varsa yapılacak bir sey polis zaten yönlendirir

20 yasinda bir kiz. Kiz kendi istegiyle kaliyor. Ailen bu durumda bisi yapamaz.

Banada okurken adam tecavuz ettı de kız o yuzden zorla duruyor gıbı geldı.

Bu da ihtimaller arasında ama maalesef kız bunu söylemedikçe yapılabilecek bir sey yok. Üstelik adam resmi bir kurumda saygın bir işi var. Ama bir sürü sabıkası var.

Seviyorum diyor baska birsey demiyor. Akli dengesi yok diyerek şikayet edilse ? Tamam kız 20 yasında ama ailesinden kimseyle görüşmüyor. Telefonu sürekli kapalı. :(

28 yıl yaş farkı ile birlikteliğe yasalarımız nasıl izin veriyor bilmiyorum. Bu kız evden kaçtığında ailesi polise gitmişti. Reşit birsey yapamayız demişlerdi. 18 'nden gün aldıysan reşitsin.
görmüyor musun gazetelerde sayfa sayfa 60 yaşındaki adamlar çocuğu yaşında kadınlarla eşlerini aldatıp bir de çocuk yapıyorlar. yasalar ona gelene kadar bir sürü şeyi düzeltmeli ama... o kıza üzüldüm. bence korkmuyordur işine geliyordur biraz da adamın parası varsa rahat yaşatıyorsa.

görmüyor musun gazetelerde sayfa sayfa 60 yaşındaki adamlar çocuğu yaşında kadınlarla eşlerini aldatıp bir de çocuk yapıyorlar. yasalar ona gelene kadar bir sürü şeyi düzeltmeli ama... o kıza üzüldüm. bence korkmuyordur işine geliyordur biraz da adamın parası varsa rahat yaşatıyorsa.
Aynen kesin zengin adam. Ben 33 yaşındayım 48 yaşında adam gelse ne istiyon ihtiyar derim. Kimse kimseyle mecbur kalmaz ben inanmıyorum. Kaçırılmadıysa ve zorla biyerde tutulmuyorsa. Birde o raddeye kadar nasil gelindi. Ne alaka o yaştaki adamla nasil sohbete geçildi yani

Aynen kesin zengin adam. Ben 33 yaşındayım 48 yaşında adam gelse ne istiyon ihtiyar derim. Kimse kimseyle mecbur kalmaz ben inanmıyorum. Kaçırılmadıysa ve zorla biyerde tutulmuyorsa. Birde o raddeye kadar nasil gelindi. Ne alaka o yaştaki adamla nasil sohbete geçildi yani
evet bu seviyorum lafı zaten komik geliyor.
48 yaşında yolda çöpçü görse seviyorum deyip ailesini de terk edecek kadar kör kütük aşık olacak mıydı?
bu adamla ne ara bu kadar yakınlaştılar adam durup dururken yoldan kaçırmadı heralde kızı?
ama ailesi ne olursa olsun kurtarmaya çalışıyordur onları da anlıyorum kızım olsa seviyorum da dese para için de onunla olsa , ondan kurtarmak için her yolu denerim ömrümü veririm şimdi düşündüm de.

evet bu seviyorum lafı zaten komik geliyor.
48 yaşında yolda çöpçü görse seviyorum deyip ailesini de terk edecek kadar kör kütük aşık olacak mıydı?
bu adamla ne ara bu kadar yakınlaştılar adam durup dururken yoldan kaçırmadı heralde kızı?
ama ailesi ne olursa olsun kurtarmaya çalışıyordur onları da anlıyorum kızım olsa seviyorum da dese para için de onunla olsa , ondan kurtarmak için her yolu denerim ömrümü veririm şimdi düşündüm de.
Ayy Allah göstermesin asla musade etmem bende. 10 yaş olsa düşünülebilir karakterlere olgunluklara gore ama adam hicmi utanmıyor ya. Hadi o utanmıyorsa bu kiz o herifte ne buldu. Mide bulandırıcı :kusmuk: müge anliya çıkardım valla

bence kız halinden memnun. yoksa niye dursun ve seviyorum desin. 20 yaş gayet aklı başında bir yaş dicem ama nikahsız yaşamayı kabul ettiğine göre aklı başında değil. bari nikahlansalarmış.

Yok artık, birlikte olacağımız kişiyle aramızdaki yaş farkını da mı yasalar belirlesin? Ha reşit olma yaşı 25 olsun derseniz onu anlarım. Ama çocuk gelin diye bir gerçek var bu ülkede ve bazı kesimlerce hiç de anormal karşılanmıyor. Hani aradaki yaş farkına gelene kadar 15 16 yaşında evlenmeyi engellesinler. Dedikleri gibi kız reşit yapacak bir şey yok.

Yok artık, birlikte olacağımız kişiyle aramızdaki yaş farkını da mı yasalar belirlesin? Ha reşit olma yaşı 25 olsun derseniz onu anlarım. Ama çocuk gelin diye bir gerçek var bu ülkede ve bazı kesimlerce hiç de anormal karşılanmıyor. Hani aradaki yaş farkına gelene kadar 15 16 yaşında evlenmeyi engellesinler. Dedikleri gibi kız reşit yapacak bir şey yok.

15-16 yaş zaten çocuk. Ailenin şikayetçi olma hakkı var. Ama 18 yasındaysa ailenin hiçbir hükmü yok. Bu yanlış .

28 yaş farkı ile evlilik de bence yanlış.

Bu da ihtimaller arasında ama maalesef kız bunu söylemedikçe yapılabilecek bir sey yok. Üstelik adam resmi bir kurumda saygın bir işi var. Ama bir sürü sabıkası var.

Seviyorum diyor baska birsey demiyor. Akli dengesi yok diyerek şikayet edilse ? Tamam kız 20 yasında ama ailesinden kimseyle görüşmüyor. Telefonu sürekli kapalı. :KK43:
Bu kadar sabıkayla nasıl resmî bir kurumda saygın pozisyonda oluyor ya. Yasalar önce buna el atsın

Yapacak pek birşey yok çünkü kız reşit olmuş kendi isteğiyle adamın yanında ve kiminle isterse yaşamakta özgür yanii polis gittiğinde kendi isteğimle buradayım derse polis birşey yapamaz sizi neyiniz oluyor bu olayla bu kadar ilgilisiniz?

Back
X