28 yılda tanıyamamışım

olgbanu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2024
29
7
1
herkese merhaba. 53 yaşında 28 yıllık evliyim. geçen sene ekim ayında 20 yaşındaki kızım evlendi. eşim çok ama çok çırpındı. 20 yaşında evlenmesini istemedi. aldı karşına günlerce konuştu nasihatler verdi ama nafile. hani derler ya kız isteyince babanın dili bağlanır.

neyse konumuza gelelim. isteme, yüzük takma, nişan aşamalarında eşim gayet normal davranıyordu. düğün gününe yaklaştıkça, içine kapanmaya, bizlerle daha az vakit geçirmeye ve konuşmaya başladı. düğün günü salonda birden hıçkırarak ağlamaya başladı. çok ama çok şaşırttı beni ve dolayısıyla akrabalarım falan şok olduk. onu hiç böyle görmemiştim. gayet ciddi bir insandır. eve geldik falan, ara ara balkona çıkıp ağladığına şahit oldum. hiç üzerine gitmedim. onu kendisiyle baş başa bıraktım.

bu erkekler neden böyle, neden duygularını saklıyorlar. bunun gibi şeyler yaşayan var mıdır acaba ???
neden bu kadar kontrollü davranmak zorunda hissederler kendilerini

herkese merhaba. 53 yaşında 28 yıllık evliyim. geçen sene ekim ayında 20 yaşındaki kızım evlendi. eşim çok ama çok çırpındı. 20 yaşında evlenmesini istemedi. aldı karşına günlerce konuştu nasihatler verdi ama nafile. hani derler ya kız isteyince babanın dili bağlanır.

neyse konumuza gelelim. isteme, yüzük takma, nişan aşamalarında eşim gayet normal davranıyordu. düğün gününe yaklaştıkça, içine kapanmaya, bizlerle daha az vakit geçirmeye ve konuşmaya başladı. düğün günü salonda birden hıçkırarak ağlamaya başladı. çok ama çok şaşırttı beni ve dolayısıyla akrabalarım falan şok olduk. onu hiç böyle görmemiştim. gayet ciddi bir insandır. eve geldik falan, ara ara balkona çıkıp ağladığına şahit oldum. hiç üzerine gitmedim. onu kendisiyle baş başa bıraktım.

bu erkekler neden böyle, neden duygularını saklıyorlar. bunun gibi şeyler yaşayan var mıdır acaba ???
20 yaşında kızı evlenmiş adamın, verdiği tepki çok normal.

Konuyu bir yerlerde olay çıkacak diye bekleyerek okudum. Adam sırf 20 yaşında evlenmesini istemediği kızı dinlemeyip evlendiği için ağladı diye mi 28 yılda tanıyamamışım dediniz? Yani üzülmüş işte normal değil mi?

Duygusunu saklamamış bence ya. Bilakis yaşamış etrafı önemsemeden. Herkesin sorunlarla baş etme yöntemi de dile getiriş tarzı da farklı bana göre. Kimi çok konuşur kimi susar.Kimi ağlar kimi güler. Zaman tanıyın bence.

Ama bu kadar ağlaması durgunlaşması kızınızın evlenmesi mi,kızınızın evlenmesini istememesi mi?20 yaşında evlendi diyeyse de çok haklı buldum.

ne güzel. kıymet vemiş kızına . benim babamda çok ağlamıştı. zor susturmuşlardı. her adımımda ayrı ağladı . tanışmada ayrı isteme söz nişan düğün her adımda daha da fazla ağladı . ama benim yaşım normaldi . sadece gözünde hala küçücüktüm . evden ayrılacak olmam üzmüştü onu . ah canım babam . üniversiteye giderkende evde saklanıp bir köşeye ağlamıştı . vedalaşmak için babamı aramıştık kıyı bucak . kızınız çok şanslı bence . bende çok şanslıydım .

canlar ben biraz eksik anlattım herhalde.
eşim merhametli, iyi bir insandır. ama asla duygularını açık etmez. sert mizaçlıdır. onu düğün salonunda bir anda öyle duygu patlaması yaşatması bizi şaşırttı. yani 28 yılda ben tanıyamamışım demek istedim

ee normal değil mi 20 yaşındaki kızı evlenmiş. normal değil mi. anormal olan ne anlamadım. siz çok soğuksunuz sanırım. başlıkta öyle bir atılmış ki başka bişey sandım.

canlar ben biraz eksik anlattım herhalde.
eşim merhametli, iyi bir insandır. ama asla duygularını açık etmez. sert mizaçlıdır. onu düğün salonunda bir anda öyle duygu patlaması yaşatması bizi şaşırttı. yani 28 yılda ben tanıyamamışım demek istedim
Yurdum erkeği erkekler ağlamaz diye büyütülmüş. Bir çoğumuzun dedesi çocuğunu sevip öpmemiş, babası duygularını belli etmemiş. Çok normal değil mi? Benim amcam da kızının düğününde ağlamıştı ki karşı olduğu bir evlilik bile değildi. Kız babaları için bu evlilik mevzu ekstra zor oluyor. Ben babamı hiç ağlarken görmedim mesela 65 yaşında, ama annesini, babasını, kardeşini kaybettiğinde gizli gizli ağlamış annem söylemişti. Onlar da insan, sadece toplumsal rollerinden çıkamıyorlar.

Başlığı okuyunca dedim büyük bir skandal geliyor.adamcağız duygulanmiş😁

ee normal değil mi 20 yaşındaki kızı evlenmiş. normal değil mi. anormal olan ne anlamadım. siz çok soğuksunuz sanırım. başlıkta öyle bir atılmış ki başka bişey sandım.
evet ben biraz tepkisizdim bu konuda. sonuçta kendi hayatı. 1 yıl gizledim babasından. ona çok nasihatler verdim.
Ben ollsam ben de oturup ağlarım... çocuğum önündeki kocaman hayatı, eğitimini, belki yapacağı kariyerini, gezmesini her şeyini çöpe atıp 20 yaşıdna KV görümce muhabbeti yapacak evet oturup ağlarım çöpe attığı hayata
ah ah
babası az söylemedi ona. kızım ilk önce hayatı bir öğren. gez toz. senden bir şey mi istedik dedi ama dinletemedi. inşallah haklarında hayırlı olur nediyelim

Başlığa bak yarabbim bu mu sorun adamın tepkisi az bile 20 yaşında kız 20 sizinde adamla birlikte dövünüyor olmanız lazımdı bence sizde bir anormallik var.

Ben herhangi bir sorun görmedim.Ben 30 yaşında evlendim babam salonda ağladı.Kaç yaşına gelirsek gelelim baba için kolay bir durum değil

Back
X