- Konu Sahibi pambukmelek8788
oohh maşalah daha ne olsuunnnfotocular nekadardan baslıyor cnm dış mekanmı stdyomu ?
benim stüdyo olacak,ama kendi dış bahçeleri de var.hem kapalı hem de açık mekan yani. Fiyatı 1000 TL.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oohh maşalah daha ne olsuunnnfotocular nekadardan baslıyor cnm dış mekanmı stdyomu ?
benim stüdyo olacak,ama kendi dış bahçeleri de var.hem kapalı hem de açık mekan yani. Fiyatı 1000 TL.
ah ah şu fiyatlara bak yaa :) bir gelinlik fiyatı valla battık![]()
haklisin valla. Bir düğün 60.000 TL den asagiya yapilmiyormus bunu ogrendim :)
bi gün için gelinlk çok pahalı diil mi kız![]()
Ben de bugun itibari ile tüüüüm kına malzemelerimi almış bulunmaktayım :) Bindallı-kına tepsisi/sepeti falaaan filaaan :)
Balayı da tamam
Düğün salon-ları tamam
Fotografçı tamam
Kuaförlere karar verdim sadece randevu icin gidicem-o da tamam sayılır
Gelinlik modelini begendim ama denemek icin birseylere gitmem lazım..
Eeee cok bişey kalmamış sanki ya :)
valla ben kendimi hızlı gidiyo sanıyordum canım sana yetişmek mümkün değil![]()
Kızlar nasipse bende 29.06.2013 gelini olucam düğün yerini tuttuk sözleşmemizi imzaladık. çeyiz telaşındayım. İzmir den Ankara ya gelin gidicem daha ev yok mobilya yok eşya yok ortada yavaş yavaş halledices fiyatlar modeller konusunda ki bilgilerimizi paylaşalım birbirimize destek olalım derim![]()
canım bende ankaradayım :) biz eşyaları hallettik hemen hemen salon-yemek-yatakodası- 8500 tl felan. beyaz eşyalar fırın-buzdolabı ( buzluk altta)-çamaşır(9kg) bulaşık ( 6 programlı) renkler gri 5.500 felan tuttu çeyizlikler desen onların hangi birini sayıyım:) tenceresi tavası bardağı çanağı bornozu vs:) onlarıda bitirdik gibi birşey:) nekadar tuttu bilmem ama toplasan yine 8 10.000 tutuyor:) balayımız daha belli değil oda 1000 tl anca ımm baskaa gelinliğimide 800 900e felan halledicem konuştuk ama modeli bu hafta belirlicez:)
siz neleri yaptınız neler kaldı :) alşverişleri nereden yapıcaksınız iizmirdenmi ankardanmı
canım bende ankaradayım :) biz eşyaları hallettik hemen hemen salon-yemek-yatakodası- 8500 tl felan. beyaz eşyalar fırın-buzdolabı ( buzluk altta)-çamaşır(9kg) bulaşık ( 6 programlı) renkler gri 5.500 felan tuttu çeyizlikler desen onların hangi birini sayıyım:) tenceresi tavası bardağı çanağı bornozu vs:) onlarıda bitirdik gibi birşey:) nekadar tuttu bilmem ama toplasan yine 8 10.000 tutuyor:) balayımız daha belli değil oda 1000 tl anca ımm baskaa gelinliğimide 800 900e felan halledicem konuştuk ama modeli bu hafta belirlicez:)
siz neleri yaptınız neler kaldı :) alşverişleri nereden yapıcaksınız iizmirdenmi ankardanmı
29.06.2013
hem cok guzel bir gun, hem de cok mesakatli :)
nasil olucak diye o kadar telaslaniyorum ki kendime bile sasiyorum. Oysa cok sogukkanliyimdir.
Yaa arkadaslar stres azaltan onerileriniz var mi :)))
melekayla cım biz daha eşya alamadık ankara dan alıcas beyaz eşya mobilya vs.. Gelinlik ve kına malzemelerini izmirden alıcas çünkü tek düğün olacak o da izmir de.
Siz mobilya ve beyaz eşyaları nereden aldınız ve hangi marka beyaz eşya canım?
Nişanlımın ailesinin süreklialışveriş yaptığı bir mobilyacı varmış erdemler mobilya diye oradan bakıcas mobilyalarımıza. Beyaz eşyalar da arçelik olacak onlarıda ankara dan alcas. Eğer iyatta uygun yerler varsa bizde sizin aldığınız yerden alalım canım. şimdilik uygun fiyatlı alcas memur olduğumuz için çok yer değiştitiriz düşüncesiyle uygun fiyatlı ve küçük boyutu mobilyalar seçices gibi görünüyor da bakalım hayırlısı artık
Ocak ayı içinde eşyaları alcaktık ankara ya gelicektik annemin hastane ve ameliyat olma durumları oldu aksilik oldu gelemedim :2:
Gelinlikte dikim olacak modeli belli değil izmir de sordum 1500 tl gibi söylediler fiyatı bana çok geldi. Ama ankara da da yaptırabilirim illa izmir den alınıcak yapılacak diye kuralım yok
Davetiye nikah şekeri vs yaptınızmı canım kaç adet ve ne kadar tuttu?
çeyizlerden de banyom ve küçük elektronik eşyalarım kaldı canım çok şükür yavaş yavaş hallediliyor hepsi. Izmir den ankara ya gidecekler :) bir ara resimleri çekip forum a koycam canım.
Işimiz çok zor valla allah evlenecek herkesin yardımcısı olsun![]()
canım yataşta çok guzel şeyler var çok beğenıyorum yataşı![]()
öncelikle annene ççooook gçmiş olsun( erdemler mobilyaya bizde baktık ama bulamadık pek birşey birkaç şey beğendk oda pahalı gldi :) ayyıldız mobilydn aldık biz cnm beyaz eşyalarda siemesnten aldık. Gelinlik pahalı evet 1500e aslında değil ama işte insan sıkışıoo bide gelinliğe ... Okadr para yazık
ankaradan bakarsn uygun fiyata olmassa benm gittiğim yerle konusursun burda yazmayımda msj atarım sormak istediğinde... Nikahta biz 20 felan yaptrcaz çünkü az kişi çağrcaz:) düğüne gelsinler nikahta okadr kşie gerek yok :) yani biz öyle düşünüyoruz enazından :) davetiyeyide en uygun fiyattan almaya çalşcaz birkaç tndk var şubat oratalrında felan bastrırız sezona girmeden:) haber veririm onunda fiyat ve yerini:)
sağol canım benim
Tavsiyelerine uyacam gelinliğede bakarım canım olmazsa senin baktığın yere diktiririm malum herşey çok pahalı en uygun fiyata kaçnak gerekiyor. Istediğimiz herşeyide alabiliriz ama sonradan sıkıntıyı çekcek olan biz olacağımız için temkinli davranıyoruz![]()
kesinlikle öyle şimdilik uygun şeyler alırız zamanı gelince daha iyisini alırız önemli olan bir arada mutlu olabilmek :) tabi en kötüsünü alıp başa bela almamak gerek orta halli şeylere kaçmak en makulü :) daha bunun balayısı var düğünden sonra el öpme gezileri olucak ev gelir giderleri olucak ohooo :))) allahım hepimizin yardımcısı olsun :)
eşyalrım bunlar benm yalnız yemek odası sandalyelerim koltukla aynı renk olucak :) koltuk rengimde pembeye yakın birşeyler istiyorum:)