Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilgisi olan varsa lwtfen paylaşsın.Bir kez girdim ultrasona kız dedi doktor tanimadigim bi doktordu ozel klinikte.Acaba yabnilma payi varmidir?Başkasına da gidemem.
Cevaplarınızı bekliyorum lütfen
Bilgisi olan varsa lwtfen paylaşsın.Bir kez girdim ultrasona kız dedi doktor tanimadigim bi doktordu ozel klinikte.Acaba yabnilma payi varmidir?Başkasına da gidemem.
Cevaplarınızı bekliyorum lütfen
kesin doğrudur canım,benim ikizlerin erkek olduğunu 12+3 günlükke bilmişti doktor.hatta geçen hafta yine kontrolüm vardı biri kız olabilir mi diye çok baktı tekrar ama ikside erkekmiş kesin.sende hiç yanılma payı olamaz.
Canım öğrenmişsin nihayet kuzunun cinsiyetini.ıyice baktınmı minişine ekranda.Ölçümlerini falan yaptımı doktor?Tahliller falan yapıldımı?Başı nerde duruyor bebeğinin? Bu arada genelde o haftalarda yanılma olmaz canım hakkında hayırlısı olsun.Ama yinede her şey Rabbimden son anda bile değişebiliyor her şey.Yeterki Rabbim 'ol' desin.Kızına güzel bir kardeş daha geliyor ne güzel.Sağlıklı olsun da yavrun boşver cinsiyetini.Demekki sizin için en hayırlısı bu imiş.Rabbim yüreğine göre versin güzel yürekli arkadaşım kızında senin gibi güzel olsun inş.