29-31.haftalarda bebeği baş aşağı duranlar

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
30 haftalık hamileyim, bebişim baş aşağı duruyormuş, göbeğim birazcık düştü sanki. Ama çok tatlı birşey böyle olduğunu bilmek.Midem çokr ahat bugünlerde,demek ki ondanmış. Aranızda böyle olan var mı? Doğuma dek böyle mi kalır? Doktor bir problem yok gayet normal dedi ama hep mi böyle durur sormayı unuttum doğrusu.

benim 30 nisanda yan duruyordu canım bende dönmesini istiyorum valla artık dogum pozisyonunu alsın senin kalır ögle merak etme bas asagıda durması iyi normal dogum yaparsın korkma

Ama doktor kilosu biraz fazla dedi, 1500 gr şu an.Maşallah tabi ama 3,5 üzerine çıkabilir kilosu,bu da sezeryan ihtimali oluşturur dedi.Kesin sezeryan demiyorum ama olasılık artar dedi.:KK43:

Ama doktor kilosu biraz fazla dedi, 1500 gr şu an.Maşallah tabi ama 3,5 üzerine çıkabilir kilosu,bu da sezeryan ihtimali oluşturur dedi.Kesin sezeryan demiyorum ama olasılık artar dedi.:KK43:

canimin ici 3850gr ile normal dunyaya geldim.
kaynim 3985 ile gelmis esimin ve onun dogum belgelerinde gordum :)
neredeyse 4 kilo normal dogurmus kaynanam.
takma kafana sen birtanem.
hakkimizda neyse hayirlisi o olur insallah bende normal dusunuyorum ama bakalim kismet diyelim

Ama işte eskiden sezeryan da bu kadar yaygın değilmiş.Kilom pek yok,belki o sebeple problem yaşamam.Görücez bakalım:)

Ben 1.60'ım şu andaki kilom 69 :) Kilom hamilelik dönemine göre görüntü olarak iyi bakalım,yoksa tabiki vermek gerekecek doğumdan sonra :)Ama önce sağlık versin Rabbim. Umarım 10 ay sonra normal doğum yaptık diye yazarız :)

Ben 1.60'ım şu andaki kilom 69 :) Kilom hamilelik dönemine göre görüntü olarak iyi bakalım,yoksa tabiki vermek gerekecek doğumdan sonra :)Ama önce sağlık versin Rabbim. Umarım 10 ay sonra normal doğum yaptık diye yazarız :)

insallah canim bu arada bebisin dondugunu anladin mi yani hareketlerinde bir degisiklik sezdinmi yoksa ultrasondami gordun dondugunu

Aslında emin değildim ama şüpheleniyordum.Çünkü son 2 haftadır falan hem aşağı hem de yukarıya vuruyordu,yukarılara da 2 taraflı vuruyordu.Demekki ayakları yukarda olduğu içinmiş,ayrıca baş aşağı olmadan önce midem çabuk tıkanır şişerdi yemek yiyince.Şimdi bağırsaklarım rahatladı ve midem şişmiyor.Mide kısmım da daha sert,poposu ayakları vs bu tarafta çünkü.

1-2 gündür de yakınımdakiler ve eşim karnımın hafif aşağı düştüğünü farkettiklerini söyledi,karnımın şekli değişmiş.Bu hali sevdim ben :)

Aslında emin değildim ama şüpheleniyordum.Çünkü son 2 haftadır falan hem aşağı hem de yukarıya vuruyordu,yukarılara da 2 taraflı vuruyordu.Demekki ayakları yukarda olduğu içinmiş,ayrıca baş aşağı olmadan önce midem çabuk tıkanır şişerdi yemek yiyince.Şimdi bağırsaklarım rahatladı ve midem şişmiyor.Mide kısmım da daha sert,poposu ayakları vs bu tarafta çünkü.

1-2 gündür de yakınımdakiler ve eşim karnımın hafif aşağı düştüğünü farkettiklerini söyledi,karnımın şekli değişmiş.Bu hali sevdim ben :)

ay benim kizim da ne zaman doncek acaba 29 haftamiza giriyorum yarin. insallah benim kizimda doner de normal yapariz :)

Doktor dönmüş olmasıyla normal doğum ihtimalini arttırdığını vs demedi. Yani bir bağ kurmadı.Sadece normal mi dedm,normal dedi dönmesine.Tekrar pozisyon değiştirir mi bilmem.Değiştirenler olmuş.Bu civcivlerin ne yapacağı belli değil :)Emanetleri Allah'a.

Doktor dönmüş olmasıyla normal doğum ihtimalini arttırdığını vs demedi. Yani bir bağ kurmadı.Sadece normal mi dedm,normal dedi dönmesine.Tekrar pozisyon değiştirir mi bilmem.Değiştirenler olmuş.Bu civcivlerin ne yapacağı belli değil :)Emanetleri Allah'a.

valla herkez donerse normal diyordu ya ondan diyorum.
insallah degistirmez evet yaramazlarin napacagi belli olmuyor :)
ben son 3 gundur yururken asagida hissediyorum sanki bilemedim ondan sordum hissettinmi die

X