Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben hiç belirti aramadım açıkçası ben her iki ihtimale kendimi hazırlamaya çalıştım hayal kırıklığı yaşamamak adına evde de hiç test yapmadım sanki transfer değilde küçük bir işlem yapılmış gibi davranmaya çalıştım transferin ertesi günü yatarak dinledim diğer günler yormadan ağır kaldırmadan dikkat ederek rutin hayatıma devam ettim
Merhaba benim de 2 gün arayla kan verdim artış gösterdi 17 Eylül Çarşamba kese için gidicem ama inşallah gözükür kese süre içerisinde acaba iyi mi bir sıkıntı var mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Merhaba benim de 2 gün arayla kan verdim artış gösterdi 17 Eylül Çarşamba kese için gidicem ama inşallah gözükür kese süre içerisinde acaba iyi mi bir sıkıntı var mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum