29 Eylül 2011 transfer yapılanlar varmı?

kızlar 29 eylül transfer yapılanlar belirtilerimizi birlikte takip edelim

merhaba
öncelikle hayırlısı olsun.
benimde 26 eylül de gerçekleşti transferim.
bu 3. denemem. dondurulmuş 2 adet 6. gün embriyosu kondu.
belirti aramaktan kaç gündür yoruldum.
senin embriyoların nasıl ve kaçıncı denemem.

benim yumurtalar toplandığı gün dahil 4.gün transfersi 2tane 1.kaliteye yakın kondu kalan 5 tane donduruldu. benim iki tüpümde dış gebeliklerden alındı şimdi tüplerim yok malesef.
çok şiddetli ayaklarım yanıyor ilk 2 gece uyuyamadım bile.ayaklarıma buz torbalarını sürdümde öyle uyudum.hala devam ediyor şimdi gündüzde yanıyor.göğüslerim şişiyor karnım sertleşiyor.kasık bölgem iştah bazen değişiyor anlamadım gitti...
sende neler var....

kızlar slm benimde 30 eylülde transfer yapıldı test tarihim 12 ekim 1 tane blast hayırlısı inşallah dua edelim birbirimize

kızlar slm benimde 30 eylülde transfer yapıldı test tarihim 12 ekim 1 tane blast hayırlısı inşallah dua edelim birbirimize

hepimize hayırlı olsun inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırız...
sende varmı belirti....belirti olmasını takip ederken bayılacaz yaaa...

merhaba hanımlar
bazı belirtiler var ama bunlar kullandığım estrofem ve crinone jel in etkisi mi değil mi anlamadım.
örneğin göğüslerim şişti ve acıyor.arada beyaz akıntım geliyor.
sanki kasıklarımda dolgunluk var.
benim beklediğim şey kasıklarda pıtpıt diye belirti olması.
öyle olan varsa kesin hamilesiniz.
benim ilk denememde böyle olmuştu çünki ve hamileydim.
neyse hiç belirtisi olmayanda var b
benim test günüm 11 ekim bakalım ne kadar dayanıcam erken test yapmadan.

26 eylulde transferım oldu bugun hcg me baktırdım 4.98 cıktı cok dusuk daha oncekı denemem de transferın 7 gunu 50 cıvarındaydıı moralmen coktum

benimde transfer tarihim 30 eylül 11 ekim test günüm hayırlısı bakalım rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
yalnız benim bu tedavim ikinci bebek için, diğeride tüp bebekle oldu.

merhaba,benim 2.denemem 22 eylülde tek embriyo transferi yapıldı.6 ekim test tarihim normalde ama ben yarın yani 12.günümde kan testi yaptırıcam bakalım hayırlısı.bu transferden de ümidim yok nedense,belirtilerim tipik adet belirtileri.transferim yapıldığı gündern beri kasıklarımda sancı var,birde transferimin 5.günü yapılan ovitrellenin etkisiyle göğüslerim şiş ve hassaslaşmıştı,ama bugün normale döndü onlarda.inşallah sizlerden güzel haberler alırız.

bende beyaz akıntı karmakarışık çünkü alttan progestan kulllanıyorum 200mg 2 adet günde 4 tane ondan anlayamıyorum..estrofemdende günde 3 tane alıyorum göğüsler şişti uçlarının renginde değişiklik başladı ve göğüs dipleri acıyor ..ayrıca 2 gündür aşırı uyku hali çöktü başımı kaldırmadan tekrar uyuyorum..birde hassaslık var düngece hıçkıra hıçkıra ağlıyordum..
26 eylulde transferım oldu bugun hcg me baktırdım 4.98 cıktı cok dusuk daha oncekı denemem de transferın 7 gunu 50 cıvarındaydıı moralmen coktum
canım üzülme kesin sonuç 12 .günde belli olacak daha yeni tutunmuş olabilir bu değerde hamilesin demek 2 gün sonra 2 katı olması gerekir.önceki deneme daha iyi imiş ona ne oldu?
benimde transfer tarihim 30 eylül 11 ekim test günüm hayırlısı bakalım rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
yalnız benim bu tedavim ikinci bebek için, diğeride tüp bebekle oldu.
ay ne güzel bir tüp 2.tüp inşallah bizimde tutarda 2.ciye yine yaptırırız benim tüplerim yok mecbur tüp bebek yaptırmam gerekiyor.benim test günüm 10 ekim sabahı hadi hayırlısı..birde sende avantaj var belirtileri daha önce yaşadın şimdi nasıl ne durumdasın...
ilk sen teste gidiyorsun inşallah hayırlısı olacak benim 2 embiryo ama 4.denemem yarın kan testinde kesin çıkarmış 12.gün net dediler banada güzel haberler bekliyoruz......

7 hafatlık 4 gunlukken dusukle sonuclandı bu ıkıncı kez dondurulmus embrıyoyla ıns degerım yukselır bır umıt beklıyorum

7 hafatlık 4 gunlukken dusukle sonuclandı bu ıkıncı kez dondurulmus embrıyoyla ıns degerım yukselır bır umıt beklıyorum

Insallah yukselirde kurtulursun...ben cok feci kabiz oldum yak yanginlarim bitti ilk gunlere nisbeten daha rahatim bu seferde uyku basladi gunun yarisi uyuyarak geciyor...bu gun 5. Gun bitti gittikce azaliyor...

merhaba arkadaşlar
bugün 7. günüm btiyor.
ben günde 5 tane estrofem ve 2 adet crinone jel ,1 coraspin ve 1 elevit içiyorum.
sanki 2 gündür nefesim kesiliyor ve iştahım azaldı.
en sevdiğim yemekleri bile.canım çekmiyor.
test gününe kadar yazalım hissettiklerimizi ve sonuçlarımızı.
allah hepimizin kollarını bebeklerimizle doldursun inş. amin

Benim 5. Gun bitiyor gunde 3 estrofem 4 tane 200 mg progestan alttan ve coraspin 1 folibol 1 kullaniyorum..
Yemek cok yemezdim simdik agzim bos durmuyor dese yeridir...ayak yanginlarin cok canimi yakmisti oda bu gun bitti...
Nefesim benimde kesiliyor konusurken nefes nefese kaliyorum.
Yazdikca paylastikca daha kolay geciyor zaman..birde son 2 gundur uykum fazlalasti..

arkaşdaşlar transfer sonrası 10.gün değerim bhcg değerim 230
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

arkaşdaşlar transfer sonrası 10.gün değerim bhcg değerim 230
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Ohhhh masallah melegin gelmis cok heyecanlandim..darisi basimiza ben 8. Gundeyim idrar yaptim negatif ama moral bozmadan pzt yi bekliyorum
Ayak yanmalarim hala devam ediyor...

Bu nefes kesilmesi bendede oluyor heralde yatmaktan diyorum konusunca nefes nefese kaliyorum...istahim benim daha once yoktu simdi habire yiyorum...
Insallah bebislerim tutunmustur
Artik gelsinler dayanamiyorum...
Hickira hickira aglayasim haykirasim var ...cektigimiz bu rezillik artik bitsinnnn

,
canım benim bende ağladım elim ayağım kesildi
ilk önce iş yerinde oda arkadaşıma sarıldım ve ağladım.
canım 8. gün idrarda çıkmaz.
9. günden itibaren kana karışıyormuş bhcg bu nedenle kanda çıkar
ben 11. gün yaptırdım kanda.
ayrıca bak benimde çok ateşim var hala.transferin 7. günü başlıklı linke tıkla orada diğer arkadaşlarlada yazıştık. sende katıl.
olacak inşaalah sende ağlayacaksın bebeğin tutunca.

canım senin adina coook sevindim , benim ilk denemem tutmadi maalesef ama boyle senin gibi tutanlari duydukca oyle seviniyorum ki anlatamam, darisi isteyen herkese insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…