29 hafalık ikizlerimi kaybettim

selcen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
147
3
96
Ankara
6 kere tüpbebek yaptık. 3'ü tuttu 2 si düşükle sonuçlandı. Geçen ocak ayında son tüp bebeğimizi yaptırdık ikiz gebe kaldım. Herşey yolunda gidiyordu. 6 ağustos da 29 haftalık hamile iken rahatsızlandım. Tansyonum düştü nabzımı alamamışlar ve hastanaye kaldırmışlar. Rahmim yırtılmış iki bebeğimde karnımda öldü. Bebişlerimi kucağıma alamadım. Ama bu olanları hatırlamıyorum bile. Bu gibi olaylar başına gelenler varsa paylaşalım bende deneyimerimi paylaşma isterim tüp bebek konusunda 10 yıl uğraştık.

Çok geçmiş olsun hayatımm..ınşallah bir dahaki tedavin uğurla sonuçlanır ve bebelerini alırsın kucağına...

Çok geçmiş olsun. Yaşadığın kötü deneyimler son olsun. Bende bebeğimi kaybettim Allah kısmet ederse yakınca 2. denememi yapıcam. Allah hepimize yardımcı olsun.

canım çok geçmiş olsun çok zor allah sabır versin bende bebegimi kaybettim inş. en kısa sürede hamile kalır meleklerini sag salim kucagına alırsın

çok geçmiş olsunn.......inşşş bu yaşadıkların son olurrr vee diğer denemendee bebeklerini kucağına alırsın....

allah sabırlar versin..... şükür sanada bişey olmamış... bende şu an 27 haftadayım.. içim ürperdi doğrusu....rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.............

rabbim sabırlar nasip eğlesin canım inşallah tez zamnda tekrar hamiş kalırsın meleklerini kucağına alırsın canım inşallah

gecmis olsun canim.. Allah sabir versin.

En yakin zamanda tekrar hamile kalir ve bebegini kucagina alirsin insallah.

gecmis olsun canim ins bidahaki denemende tekrar hamile kalip bebegini sag salim kucagina alirsin
rabbim yuzumuzu guldursun amin

canım benim çok geçmiş olsun.ümidini hiç kaybetme. bir sonraki denemende bebişi kucağında seversin inşallah...

sevgili selcen....geçmiş olsun.......ALLAH sabırlar versin.......3 ü tuttu ve ikide düşüğüm var demişsin.....bu düşüklerin sebepleri sende araştırıldımı.....benimde 3 denemem var.ikisinde hamile kaldım ve hamileliklerimin başlangıcında bir sorun olmuyor ama sonradan bebekler düşüyor......3.cüde kimyasal gebelik oldu.......şimdi bunların sebeplerini araştırıyoruz.....dr.umla birlikte......

canım araştıtıdı. Genetik problem çıktı kanda pıhtılaşma çıktı. Eşimin sperm sayısı az olduğu için zataen tüp bebek yapabiliyoruz. Eşimdede genetik problem olduğu için PGT yapıldı ayrıştırıldı sağlam olanlar konuldu. hamile kaldıktan sonra hergün iğne oluyordum

Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler. Bu yolda allah hepimizin yerdımcısı olsun. Biraz rahatsız olduğum için iki gündür giremiyordum sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…