Doğuma Hazırlık 29. Hafta hamileleri kaç kilo aldık

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulcee16

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2020
19
20
8
38
Merhaba kızlar. Mesaj tarihleri çok eski. Yeni hamiler olarak konu başlığı açtım. 29. Hafta kaç kilo aldınız? Ben 9.5 kilo aldım biraz fazla mı oldu ne! 30 hafta olup 3-4 kilo alanlar yorum yazmasın biz o kadar fit olamıyoruz

24.haftam henüz hiç kilo almadım.Sadece göbeğim çıktı

20. Haftam 6 kilo aldım… gözyaşım pıtttt

Bende 29 hafta 10 kilo aldım 52 ile basladım dün sağlık ocagında tartıldım 62 olmusum ama almak istiyordum zatwn zayıftım yanaklarım bile tam dolmadı bile doğumdan sonra vermemeye gayret edeceğim

Hamile kaldığımda şu an ki kilom arasında 4 kg fazlam var.
Ancak ilk aylar ciddi bir kilo kaybım oldu 7 kg verdim.
Sonra yemek yiybilmeye ilk başladığım andan itibaren normal kiloma geldim.
Yani totalde 11 kilo mu aldım 4 kilo mu orayı çok bilemiyorum
Hala bulantılarım devam eden birisi olarak karbonhidrat harici çok bir şey yiyemiyorum.
Son bir ayda da 2 kg almışım.

57-58 ile hamile kaldım (170 boy)
25. Haftaya kdr sadece 3 kg almıştım. Sonra kayınvalideme gttik. Orada 3 kg daha almıstım dondugumde, onlar cok karbonhidrat agırlıklı besleniyor zayıfsın diye yedırdı de yedırdı.
Suan 32 bitmek üzere dun tartıldım 2 kg vermişim. 64 üm suan. Yani dogumuma 2 ay var 6 kg almışım tahminimce 2 kg daha alır doguma giderim (bebişim 1830 gram suan)

ben kiloya hic takmadan buldugumu yedım o bulantı zamanında hatta kussamda kusma sonrası hemen agzıma kuruyemis ekmek meyve falan attım. Hic dikkat etmedim. Bulantılarım gecer gecmez abur cubur cips falanda yedım. Ama besin vitamin degeri yüksek olarak aşırı bir meyve tüketimim oldu, balık ve kırmızı eti
İhmal etmedim, tatlı ve ekmekden istem dışı uzak kaldım(tatlıyı midem almadı reflü yaptığından) tatlıyı simdi dondurma yada sütlü seyler olarak yiyorum.
yani o gün zararlı yada kalorili bisi yediysem aksama yogurtla gecistirdim
Sonuc bebegim cok saglıklı kılosu cok iyi
Degerlerimiz suyumuz cok iyi (cok su içiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…