29 haftalık bebeğimin kalbi durdu :( bana destek olun lütfen :(

üzülme ne olur. Allah en hayırlısını bilendir. bu dünyadayız çünkü herkesin bi sınavı var. ölen bebekler annenelerini almadan girmiceklermiş cennete. ölen bebekler annenelerini beklerlermiş cennetin kapısında. Allah şefaat edilen kullarından eylesin belkide senin şefaat edilme sebebin bu olacak. Allah yar ve yardımcın olsun.

ne çok konuşması nede güzel anlattın nede güzel içimi ferahlattın bi bilsen rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah..herseyin hayrlısı olsun çok tşk ederm yazdkların ve desteğin için

en buyuk destekcınız hz muhammed sallahu aleyhı vesselem olsun ınsallah. Bızlerde nasıp olsun sanada tekrar nasıp olsun ınsallah rabbım bızı evlatsızlıkla ve onun acısıyla yasatmasın bır daha

Canım ya gerçekten çok üzüldüm. Ama Allahtan olması gereken buymuş demek ki. Herşeyin hayırlısı buymuş demek ki. Daha kötüsü de olabilirdi. Bebeğini sağ doğurup koklayıp emzirip ona alıştıktıktan sonra ellerinde de kaybedebilirdin. Bu dünya böyle işte. Sen kesinlikle kendini suçlama, hafif eşya kaldırmak falan filan bunlardan hiç bir şey olmaz. Bu olması gerekenmiş. Olacak olduktan sonra ayakların havada 9 ay yatsan da olur. Keza ben, 3 aylık bebeğimi düşürdüm sonra 1 dış gebelik yaşadım. Şu anda yüce Rabbimin izniyle yeniden hamileyim. Hiçbir sebep yokken deprem oldu bir kaç gün önce. Depremden korkumdan kasıklarıma ağrı girdi ve kanamam geldi. Şimdi yatıyorum kalkmıyorum hiç bekliyorum sadece bekliyorum, tek yapabileceğim bu ve tabiki dua etmek. Elimden başka ne gelir. Yattığım yerden deprem geldi ve gebeliğim riske girdi. Allah büyüktür herşeyde vardır bir hayır. Olacak olduktan sonra hiç doktor yüzü görmeden bebeklerini doğuran insanlar var. Allah kimseye kaldırmayacağı derdi vermezmiş. Sen güçlü bir kadınsın bunun üstesinden gelebilirsin. Allah herkese daha güzel günler nasip etsin...

Canım benm.başın sağolsun allahım sabır versin yeniden hamile kalırsın inş.allahım yar ve yardımcın olsun

tşk ederm yazdkların ve duaların için rabbim sanada bebeğini hayrlısıyla kucagına sağ salim almayı nasip etsin inşallah

Bi anne için çok acı bi olay bu yaaaaaaaa Allah sabır versin ben 7 haftalık bebeğimi kaybettim kendime gelemedim ki senin içinde resmen canlanmış. Allah sabır versin canım yaaaa

bende 3 gun once 29.haftada bebegimi kaybettim...formlarda yaziyordum bende cift rahim vardi o sebep hep yattim ignelerle durdum,ilaclar aldim,abd lere testler yolladim,turkiyenin en iyi prof. gittim ama pazar gunu hareketsizlesti hastaneye gittik rahim kasmis kendini ,bebekte buyumus yer bulamamis ve kalbi durdu,p.tesi sabah ameliyatla aldilar,bebegime rahmetli babamin ismini verecektim,onun mezarina defnettik ayakucuna,dedesine torun yapip yanina yolladim...ya sabir cekmekten baska bisey yapamiyorum,bu aciyi yasiyan herkese allah sabir versin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…