canım ya gerçekten çok üzüldüm. Ama allahtan olması gereken buymuş demek ki. Herşeyin hayırlısı buymuş demek ki. Daha kötüsü de olabilirdi. Bebeğini sağ doğurup koklayıp emzirip ona alıştıktıktan sonra ellerinde de kaybedebilirdin. Bu dünya böyle işte. Sen kesinlikle kendini suçlama, hafif eşya kaldırmak falan filan bunlardan hiç bir şey olmaz. Bu olması gerekenmiş. Olacak olduktan sonra ayakların havada 9 ay yatsan da olur. Keza ben, 3 aylık bebeğimi düşürdüm sonra 1 dış gebelik yaşadım. şu anda yüce rabbimin izniyle yeniden hamileyim. Hiçbir sebep yokken deprem oldu bir kaç gün önce. Depremden korkumdan kasıklarıma ağrı girdi ve kanamam geldi. şimdi yatıyorum kalkmıyorum hiç bekliyorum sadece bekliyorum, tek yapabileceğim bu ve tabiki dua etmek. Elimden başka ne gelir. Yattığım yerden deprem geldi ve gebeliğim riske girdi. Allah büyüktür herşeyde vardır bir hayır. Olacak olduktan sonra hiç doktor yüzü görmeden bebeklerini doğuran insanlar var. Allah kimseye kaldırmayacağı derdi vermezmiş. Sen güçlü bir kadınsın bunun üstesinden gelebilirsin. Allah herkese daha güzel günler nasip etsin...