arkadaşlar ben 29 haftalık hamileyim ve 3 gündür bebeğimin hareketlerini kasıklarıma yakın bir bölgede hissediyorum 3 gün önce ayaklarını kalbimin tam altında dışardan bile görebiliyordum aranızda benim gibi bebeği dönen varmı yada bu ayda normal mi.
tatlım bende de tam tersi oldu,kızım hep karnımın alt tarafında hareket ediyodu,1 haftadır ayakları yukarda kafası aşşada ve hareketleri çok azaldı,1 hafta öncesine kadar hareketlerinden uyuyamıyodum o kadar hareketliydi şimdi çok nadir hareket ediyo niye anlamadım
tatlım bende de tam tersi oldu,kızım hep karnımın alt tarafında hareket ediyodu,1 haftadır ayakları yukarda kafası aşşada ve hareketleri çok azaldı,1 hafta öncesine kadar hareketlerinden uyuyamıyodum o kadar hareketliydi şimdi çok nadir hareket ediyo niye anlamadım
zaman ilerledikçe insan panikatak oluyo resmen:))) niye hareket etmiyo ,niye şöyle niye böyle:))) dediğin gibi kafalarına göre takılıyolar heralde,aman sağlıklı doğsunlarda gerisi hiç önemli değil
doktor bebek büyüdükçe alanıı daralıyor ve daha az hareket edebilr demişti bana. Aslında hareket ediyor ama sen hepsini hisstemiyorsun dedi. Bu aylarda alanı kısıtlandığından normal bir durummuş.