29 haftalik hamileyim lutfen yardimci olurmusunuz 2 gundur kalbim tekliyo sanki ...

Tubisk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
95
18
88
35
Benim gibi olan varmi bu neden olabilir daha once gitmistm doktora holter takildi bi sorun yoktu ama bu baska bisy sanki yasayan varmi

Doktorunuza bir danışsanıza. Buradan çözüm beklemeyin. Yorumlar sizin kafanızı daha da çok karıştıracaktır.
Her şey olabilir, hamilelikten kaynaklanıyor veya kalpte bir rahatsızlıktan kaynaklanıyor olabilir. Yada belkide hiç bir şey ifade etmiyordur.
Evinize yakında bir hastaneye gidip en azından EKG çektirebilirsiniz. Böylece bebeğinizi de tehlikeye atmamış olursunuz.
Korkulu rüya görmektense uyanık kalmak iyidir.

Demirle ilgili bir sıkıntı olabilir mi?

Çok huzursuzsanız kendi doktorunuza kontrole gidin, o yönlendirsin.

oncelikle lutfeen dr a gorunun. tansiyonunuz nasil bu esnada?
ben de yasiyorum. teklemeden ziyade carpinti nefes darligi seklinde ama benim ki psikolojik. 26 haftalik hamileyim bende.
dr a da gittim.
lutfen ihmal.etmeyin. en yakin hastaneye kalp damar bolumune gidin.
gecmis olsun

Benim gibi olan varmi bu neden olabilir daha once gitmistm doktora holter takildi bi sorun yoktu ama bu baska bisy sanki yasayan varmi
öncelikle konuyu gebelik bölüme taşı. çünkü orada senin gibi binlerce hamiş var. Mune Mune sana daha cok yardımcı olurlar.
ama gebelikte bir dönemden sonra nabız artabilir. cocuk dönme hareketi yaptgında tansiyonun düşebilir veya cıkabilir. sıkışıklık nefes darlıgı çekebilirsin.
bunları agır yaşayan veya cok hafif fark etmeden atlatanlarda var.
yada gebelikte panik atak olan gebişler var. bu gebelikten degil bilinç altı ve düşüncelerin ile ilgili. sonrada titreme, terleme gözlerde kararma baş dönemsi ve en cok görülende nabız atışları.
cok küçük bir artışı bile fark edip (kendini dinledigin için ) düşndükce cogaltabilecegin bir kalp artışına sebep verebilirsin.
en güzeli saglıklısı nedir? dersen : doktoruna başvurmak.

Back
X