- Konu Sahibi Minicik Minnak
-
Doktor daha test yapmana gerek yok dedi iki hafta sonra çağırdı gelişmeye bakmak içinÇok iyi seninki daha iyi benim baharda yaptığım denemede 10. gün 40 idi ve ikizdi canım.
İki günde iki kat arttığından gerek görmemiştir.Hayirli olsun.Doktor daha test yapmana gerek yok dedi iki hafta sonra çağırdı gelişmeye bakmak için
Selam canim sen bı daha test yaptın mı yapacak mısın doktorun ne dedi görüştün muİki günde iki kat arttığından gerek görmemiştir.Hayirli olsun.
Selam doktorum Çarşamba testi tekrarla iki hafta sonra gel dedi.Selam canim sen bı daha test yaptın mı yapacak mısın doktorun ne dedi görüştün mu
kaçıncı gunlerde kaç hcg sonucların varSelam doktorum Çarşamba testi tekrarla iki hafta sonra gel dedi.
9. Gün 53kaçıncı gunlerde kaç hcg sonucların var
güzel çıkmış9. Gün 53
Sağol 2 hafta da sonra gidecemkızlar hayırlı olsun kese gormeye gittinizmi
Benm iki sonucum var diye bı daha yaptirma dedi herhalde. Hadi bakalım iki hafta beklemedeyiz yani9. Gün 53
Tüp bebekte hafta nasıl hesaplanıyor canımgüzel çıkmış
benim 10c gunu 93
12c gunu 283
5 haftalıkken kese goruldu.
Kalp için beklemedeyiz
Normal gebelik gibi. Son adetin ilk günü.Tüp bebekte hafta nasıl hesaplanıyor canım
goruldu
Evet iki günde iki kat artınca gerek görmüyorlar doktorlar ben de ikinciyi yapıp Çarşamba günü iki hafta sonra gidecem aslında salı günü yabacaktim ama ignem Çarşamba günü ikisini bir yap dedi.Benm iki sonucum var diye bı daha yaptirma dedi herhalde. Hadi bakalım iki hafta beklemedeyiz yani
O zaman ben 3+5 günlük oluyorumNormal gebelik gibi. Son adetin ilk günü.
Selam cnam yine test yaptın mı kaç ciktine durumdasin belirtin var mıEvet iki günde iki kat artınca gerek görmüyorlar doktorlar ben de ikinciyi yapıp Çarşamba günü iki hafta sonra gidecem aslında salı günü yabacaktim ama ignem Çarşamba günü ikisini bir yap dedi.
Benim doktor transfer oldugun tarih 2ci hafta olarak hesaplayıp ilerle dediTüp bebekte hafta nasıl hesaplanıyor canım
Bnde 30 kasim29 Kasım günü transfer olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?