- 27 Kasım 2019
- 54
- 73
- 38
- Konu Sahibi Minicik Minnak
29 Kasım günü transfer olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel inşaallah sonuclarimiz iyi olur benim 4. Transfer senin ilk mi
İnşaallah artar canım çok sevindim. Her şey gönlünce olsun. 7 gün için 22 çok iyi. Ben de pazar akşam kanda baktiracagim.Merhaba canm bende hiç belirti yok
Ben bugün kan verdim 22 çıktı sonucum
Bakalım artacak mı deger
Bugün basım çok ağrıdı bense regl migreni var hep tutar her ay aynı zmaanda dedm herhalde yine regl olcam onun icin yaptırdım bu sabah ve sonuç böyle. Çok düşük bir değer aslında ama ptesi tekrar yaptiracagim ins artmış olurİnşaallah artar canım çok sevindim. Her şey gönlünce olsun. 7 gün için 22 çok iyi. Ben de pazar akşam kanda baktiracagim.
Senin de inşallah her şey gönlünce olur canımİnşaallah artar canım çok sevindim. Her şey gönlünce olsun. 7 gün için 22 çok iyi. Ben de pazar akşam kanda baktiracagim.
Başka 29.11 transfer olan var mı acep.29.11 benim transferim
Sen naptın canim yaptırdın miBaşka 29.11 transfer olan var mı acep.
Hayırlı olsun cnam yakınız acaba iyi mi sonuclarimjz yaEvet yaptırdım 53.3 çıktı canım
Çok iyi seninki daha iyi benim baharda yaptığım denemede 10. gün 40 idi ve ikizdi canım.Hayırlı olsun cnam yakınız acaba iyi mi sonuclarimjz ya![]()