29 mayıs hastanesi hale hanıma giden varmı?

ecrin1001

BIR KIZI BIR OGLU VaRMIS
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
10.386
15
208
Diğer
29 mayıs diyanet vakfı hastanesi lebriz hale aktün e gden varmı kızlar yarın acil?randevu aldım..

ben bir kere gittim ufak tefek bir bayan, zayıf.
Arkadaşımın doktoruydu ve doğumunu da o yaptı, kendisi memnun.
ama ben kendisine ısınamadığım için ona gitmiyorum.

ben de ona gittim.diğer doktorumdan memnun olmadığım için.tatlı bi bayan.ilgili.benim hoşuma gitti hem hastane hem de doktor.ayrıca hastanenin imkanları oldukça iyi gördüğüm kadarıyla.

ben gitmedim haLE hanıma.ama orda görev yapmış bir hemşire ile tanılştım şuanki dr lar için çömez yani iyi demedi iyi olan tüm dr lar amerikan medical alman büyük hastanelere gitmiş.

doktorla diyalogum çok iyi.çok ilgili.hastane de hoşuma gitti benim.sade ve temiz bir hastaneye benziyo.daha önce nisa hastanesine gittim.orası da çok iyi bi hastane,konusunda uzmanlaşmış.ama doktorum çok ilgili gelmedi bana bilemiyorum.

ben gittim kendisinden çok memnun kaldım.gebe olduğumu öğrenmiştim öncesinde medical park fatihe gidiyordum Ayşegül sofuoğluna boş gebeliimi fark edip bana 2 hafta sonrasında söylemişti.Kısaca ondan memnun kalmayıp Hale hanıma gittim.Kendisi ilgilenip teşhisi koydu ve kürtajımı yaptı ben çok memnun kaldım bana gayet ilgili ve yakın davrandı ve şuan kontrollerime gidiyorum gayet ilgili

ben gittim kendisinden çok memnun kaldım.gebe olduğumu öğrenmiştim öncesinde medical park fatihe gidiyordum Ayşegül sofuoğluna boş gebeliimi fark edip bana 2 hafta sonrasında söylemişti.Kısaca ondan memnun kalmayıp Hale hanıma gittim.Kendisi ilgilenip teşhisi koydu ve kürtajımı yaptı ben çok memnun kaldım bana gayet ilgili ve yakın davrandı ve şuan kontrollerime gidiyorum gayet ilgili

Meraba canım çok merak ediyorum bu hastanenin doğum fiyatları hakkında bilgin var mı?Çünkü başka rahatsızlıktan gittim çok ilgililer.Vede yaza hamile kalmayı planlıyorum sürekli gidebileceğim ve doğum yapabileceğim hastane araştırıyorum.Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

bende merak ediyorum ama orda görev yağmış bir hemşire ile konuşmuştum şimdi dr lar biraz acemi ii olanlar gitti demişti...bilgi bekliyorum bende..

arkadaşlar ben hale hanımdan önce fatih medikal park ayşegül hanıma gidiyordum.başka başlıkta açıkladığım için uzun uzun yazmayacağım kendisinden memnun kalmayıp hale hanıma gittim.Kürtaj yaptırdım boş gebelikten dolayı çok ilgiliydi korkuyordum taki anesteziyi alana kadar elimi tutup beni sakinleştirmeye çalıştı çünkü üzüldüğümü gördü ve çok ilgilendi.doğumlara kendi geliyor opr.dr. bence çok ilgili ve bilgili geldi ben kendisine gitmeden önce netten araştırmıştım.Özgeçmişi iyi geldi çalıştığı hastaneler falan ve tüp bebek üzerine araştırmaları varmış.Fiyatları hakkında pek bilgim yok ama ben kürtaj için genel anestezşyle 470 falan vermiştim.

arkadaşlar hale hanıma gitmeye devam edenler yada aynı hastanede başka doktor tavsiye edenler yorum yapabilirlermi lütfen randevu alıcam ama hangi doktordan karar veremiyorum yanında rahat edebilceğim ilgili ve eşimle muayenelere girebileceğim doktor arıyorum

ben hale hanıma gidiyorum aslında hastaneye ve doktora ayrı ayrı baktığımda ikisi de iyi ama fiyatla birleştirince artık ikisi de bana beni hasta ya da gebe olarak değil de müşteri olarak görüyormuş gibi geldi hale hanım öyle soru sormadan açıklama yapan doktorlardan değil ama ultrason görüntüsünde ilk kalp atışı dinlediğimizde konuşup bilgilendirmişti. hastahane de 1ay öncesine kadar sürekli farklı aalnlarda da gittiğim ve herkese tavsiye ettiğim bir yerdi ama sekreterlerin bilgisiz ilgisiz ve belki bana denk gelmiştir ama seviyesizlikleri insanı nereye geldim ben dedirtecek hale geliyor asistanları görece daha iyi ve ssk farkı olarak 45 tl ödeme yapmanız gerekiyor bunun bir miktarını kredi katıyla yapamıyorsunuz sebebini tam olarak hatırlamıyorum ama komik bir sebep gibi gelmişti bana

ayrıca doktorunuza ulaşmanız çok zor oluyor ben uzun süreli hastası değilim belki o yüzden daha telini vermemiştir ama iki aylık hastasıyım ve grip olduğumda bir kaç soru sormak istedim bir saat uğraşmama rağmen başarısızlık ve sinirden ağlayarak vaz geçtim

ben hale hanıma gidiyorum aslında hastaneye ve doktora ayrı ayrı baktığımda ikisi de iyi ama fiyatla birleştirince artık ikisi de bana beni hasta ya da gebe olarak değil de müşteri olarak görüyormuş gibi geldi hale hanım öyle soru sormadan açıklama yapan doktorlardan değil ama ultrason görüntüsünde ilk kalp atışı dinlediğimizde konuşup bilgilendirmişti. hastahane de 1ay öncesine kadar sürekli farklı aalnlarda da gittiğim ve herkese tavsiye ettiğim bir yerdi ama sekreterlerin bilgisiz ilgisiz ve belki bana denk gelmiştir ama seviyesizlikleri insanı nereye geldim ben dedirtecek hale geliyor asistanları görece daha iyi ve ssk farkı olarak 45 tl ödeme yapmanız gerekiyor bunun bir miktarını kredi katıyla yapamıyorsunuz sebebini tam olarak hatırlamıyorum ama komik bir sebep gibi gelmişti bana

canım bende oraya gıdıyorum hamıle kaldıgımdan berı fıyatları artmıs onceden 2 tl verıyorduk ama ben hale hanımdan cok memnunum dogumu fıyatı cok yuksek oldugu ıcın baska yerde yapmayı dusunuyorum ama ınan o kadar cok uzuluyorum kı keske daha ucuz olsaydı dıyorum ayrıca hale hanım bana o kadar ılgılı ve sıcak davranıyor kı takıntılı oldugunu anladıgı anda sormadna cevap verıyor kıloma da kızmasa super doktor opuyorumnanaktan ayrıca normal dogum taraftarı bız testlerı fılan hep kredı kartılyla odedık

ben bu hastaneye tavsiye üzeri gitmeye karar verdim.hoş temiz nezih bir yermiş.arkadaşım 3 doğumunuda orda yapmıştı.ayrıca sgk anlaşmasıda varmış.az önce aradım fiyatları hakkında bilgi aldım. sgk ile anlaşmalı normal doğum-850 sezeryan doğum-1.350 ayrıca muayene ücretleri sgk ile anlaşmalı 35 liraymış.

Son düzenleme:
Back
X