Etlik şehir hastanesi İnfertilite acillll bakabilirmisiniz kızlar randevu alacağım ona göre canlarımm

anonim0647

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
135
24
18
26
Kızlar iki sorum var birincisi doktor adetin 3.günü gel dedi ben cuma akşamı saat 9 da adet oldum Pazartesi sabahtan kan versem kurtarır mı.
İkincisi etlik şehir hastanesi İnfertilite bölümünde doktorlar mı muayene ediyor yoksa asistanları mı. Ben etlik şehir hastanesi jinekolojik bölümüne gittiğimde asistanı ilgilenmişti. Bide önereceğiniz doktor varmı acil diye yazdım çünkü hemen randevu alacağım yoksa kalmıyor

Canım keşke daha erken cevap verebilseydim ama ben yeni gördüm. Bana 2.günü gel demişlerdi hormon testi için ama genelde 2-5 gün içinde alıyorlar bence kurtarır. Ben önce normal kadın doğum çocuk istemi olan bölümünden randevu aldım. Doktorum Ramazan beydi vajinal ultrasonu yanındaki kadın asistanı yapmıştı doktor hoşgörülüydü yapabileceklerimize bakalım dedi. Benden hormon testi istedi eşimin sperm testi için de üroloji bölümüne yönlendirdi. Hormon testinde benim düşük yumurtalık rezervi olunca direk ivfye yönlendirdi. Bilgilerimi de oraha gönsermişti randevusuz bir görüş onların şartları var dedi şartlar uymazsa geri bana gel dedi aynı gün ivfye gittim onlar kabul etti beni.

Back