29 mayıs hastanesi hale hanıma giden varmı?

29 mayıs hastanesinde 15 eylülde arkadaşım mine gül hatiboğlunda doğum yapmış çok memnun kalmış lebriz hanıma gitmemiş ama onun içinde çok iyi diyorlar dedi bende hamile kalırsam sanırım 29 mayısa gidicem dora hastanesinede bu c.tesi bi arkadaşım gidecek fiyarları ve doktoru hakkında olumlu şeyler söylerse evime yakın oldugunda dorayı secicem:nazar:

bende yaklaşık iki ay boyunca hale hanıma gittim ama bu iki ay boyunca sorun yaşadık.hastane çalışanları çok ilgisiz tahammülsüz devlet hastanelerini pek aratmyan tavırlar görüyorsunuz.başlarda hale hanımdan memnun gibiydik sanırım müşteri çekene kadarmış.bir hafta sonu gebeliğimde sorun oldu hale hanıma ulaşmak istediğim kendisi cep telefonu vermediği için hastane kanalı ile ulaşmaya çalıştık.özel bir hastenede doktorunuza ulaşamamak büyük bir sorun.zannedersem kendisine izinli günlerinde ulaşılmamasını istemiyor bu sebepten hastane personeli hastası ile kendisi arasında irtibat kurma konusunda direnç gösteriyor.son derece rahatsız edici bir hastane

Arkadaşlar, ben 29 mayıs ta doğum yapacağım büyük ihtimalle, özel dr m orayla anlaşmalıymış çünkü, acaba epidüral normal doğum konusunda uzmanları var mı, orada epidüralli doğum yapanınız var mı? Acil cevap bekliyorum, 40. haftamdayım, her an doğum başlayabilir.

arkadaşlar ankarada zekai tahir burakta riskli gebeliklerde baş asistandı ama malesef bir işe yaramadı doğumumu gazi üniversitesinde yaptım gebeliğim boyu8nca muayenehaneye para yatırdım riskli gebeliklerde haftalarca yattım ne geldi ne aradı emekli olmuş haberimiz yok banada gelicem yarın deyip oyaladı hergün. kusura bakmasın ama insan o parayı sırf hastanede güvenecek bir el iç rahatlığı için veriyo yoksa hepimiz polikliniğe gideriz devlette.sonuç erken doğum bebek öldü ben hastanede doktorum yok diye çektiğimle kaldım.inannın ne o hastanenin önünden geçerim nede o doktora doktor derim.

bu hastahanede kadın doğum bölümünde 1 hafta yattım aşırı mide bulantısı ve kusmadan dolayı

doktorumm hale hanımdı, çok çok memnun kalmıştım
hemşirelere resmen aşık olmuştum acayip ilgililer sevecenler, yatmaktan sırtım ağrıdığı için "oyy kıyamam" diyerek masaj bile yapan olmuştu :)))
hastahane ebe ve hemşireler açısından çok çok mükemmel diyebilirm

doktorlarından kimseyi tanımıyorum hale hanım şuan medipolde görev yapıyor çünkü
mide hanım varmış, hastahane yattığım süre içerisinde onun da methini duymuştum fazlasıyla

ben uzun bir sre gittim hale hanıma. kötü bir doktor diyemem ama çok ilgili değil. ve mesaisi bittiğinde ulaşmak pek mümkün değil. ama hastaneden memnun kalmıştım. kadın doğum bölmündeki diğer doktor mine hatipoğlu nu da malum sırada beklerden hep görürdüm hastalarıyla çok ilgili pozitif enerji yayan bir kadın. hiç muayene olmadım ama mine hanımı daha çok tavsiye ederim çünkü doktorun enerjisi benim için çok önemli bir ayrıntı.

Back
X