Amh yukselmesi malesef mümkün deil..olan yumurtanın kalitesini yükseltmeye çalışın derim OMEGA vs takviyeler..vakit kaybetmeden tüp Bebek doktoru ile görüşme bizi tavsiye ederimm..hemen tedaviye başlamıyor kar zaten çoğu doktor iki aylık 3 aylık takviye gıdalar kullandırıyor doğal yolla olabilir o arada...aynı süreçten gectigim için yazıyorum ..Rabbim gonlunuze göre versinDüşük amh - düşük demir
Merhaba hanımlar, sizden fikir almak istiyorum.
29 yaşındayım, 3 yıldır evliyim yaklaşık 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorum ama bir türlü olmuyor. Son kan tahlillerimde çıkan sonuçlar beni çok endişelendirdi. Doktorlar tüp bebek yönlendirmesi yaptı ama ben önce vücudumu toparlayıp doğal yolla oksun istiyorum . Hata mı yapıyorum fazla zamanım olmadığı söyleniyor korkuyorum
AMH: 0.26
Ferritin: 5.7
D vitamini: 8.3
Trigliserid: 335
HbA1c: 5.8
Anti-TPO: 188
TSH: 2.95 | T4: 0.86
Kolesterol: 208
B12: 215
Anlayacağınız hem demir depolarım boş, hem vitamin eksiklerim var, hem insülin direnci başlamış hem de bağışıklık sistemi tiroit bezime saldırıyor gibi görünüyor.
Bu durumdayken “önce diyet ve takviyelerle toparlanmak istiyorum” deyince doktor çok umut vermedi ama içime sinmediği için denemek istiyorum.
Kist yok
Adetler düzenli
Yumurtalıklar açık
Aranızda bu tarz değerlerle toparlayıp doğal yolla hamile kalan, AMH’si az da olsa yükselen ya da süreçte olumlu ilerleme yaşayan oldu mu?
Yorumlarınız, tecrübeleriniz benim için çok kıymetli. Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba benim de amh 0.4 ve 0.2 cıktı darklı yerlerde çok düşük dedi doktor bir cocugum var ve ayrıca bir de kimyasal gebelik yasadım 5 ay onceDemirim oldum olasi dusuktur
Amh 0.13tu benimde tup bebek oncesi dogal yolla gebe kaldim
Omega3 b12 gibi takviyeler kullandim
Baldir polendir kullanmadigim sey kalmadi ama yumurta kalitesini arttirmak onemli
Vitamin baslayin hemen 3 4 ay deneyin sonra asilama ile baslayin sizi yormayacaksa
Amh yukselmeyen aksine düsen birsey
Amh 0.39ken 3 ayda 0.13e dustu benim
Omepaq10 kullandim bide b12 vitamini kullandim adini unuttum su an onunMerhaba benim de amh 0.4 ve 0.2 cıktı darklı yerlerde çok düşük dedi doktor bir cocugum var ve ayrıca bir de kimyasal gebelik yasadım 5 ay oncebenim de vitaminlerim düşük siz hangi omega ve b12 kullandınız tam isimleri var mı lütfen yazsanız
Takviye olark ne aldınız hanımlar ne önerdi doktorlarınız benim git 3 ay doğal yolla daha dene dedi daha bişi yapmadıDoktor takviye verdi Ekim gibi gidip başlayacağım inşallah. Sizin süreciniz nasıl oldu
Bal tarcın her gun mu yapmak gerekiyor gunde lac kezOmepaq10 kullandim bide b12 vitamini kullandim adini unuttum su an onun
Ayriyetten bala tarcin ve corekotu atip yedim 2 gunde 1
Yuruyus yaptim
Aburcubur yemedim
Ben 2 gunde 1 sabah ac karnina 1 cay kasigi yiyordumBal tarcın her gun mu yapmak gerekiyor gunde lac kezhani bir saati var mı
Tm tesekku ederimBen 2 gunde 1 sabah ac karnina 1 cay kasigi yiyordum
Ama bu herkese iyi gelmeyebilir
Deneyin eger kasık agriniz falan fazla olursa birakin
Hersey herkese iyi gelmez cunku
Merhaba canım benim 0.25 dontorlar direk tüp bebek dedi zaten normal yolla olması için olumsuz konuştular ama çok örnek var normal yola olanlar velhasıl tüp bebek için başvurdum ama zaten 3 ay sürüyor bende bu süreçte hem takviyeler alıyorum beslenmeye çok dikkt ediyorum ve ovülasyon takibi yapıyorum doktorlar normal yolla zor dedi beslenmeye dikkat etsen bile zaman alacak dedi ama içime sinmiyor elimden geleni yapıyorum yeterki doğal yolla olsun kullandıklarım omega 3 arı sütü, polen ve beslenme konusunda çok dikkatli olmak gerek bol bol ceviz kanu badem hepsi çiğ olarak almak gerek avakado tüketiyorum dışardan yemek fasfod yemiyorum abur cubur hayatımdan çıktı tek sorun tatlı yiyorum onuda çok çok azalttımDüşük amh - düşük demir
29 yaşındayım, 3 yıldır evliyim yaklaşık 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorum ama bir türlü olmuyor. Son kan tahlillerimde çıkan sonuçlar beni çok endişelendirdi. Doktorlar tüp bebek yönlendirmesi yaptı ama ben önce vücudumu toparlayıp doğal yolla oksun istiyorum . Hata mı yapıyorum fazla zamanım olmadığı söyleniyor korkuyorum
Anlayacağınız hem demir depolarım boş, hem vitamin eksiklerim var, hem insülin direnci başlamış hem de bağışıklık sistemi tiroit bezime saldırıyor gibi görünüyor.
Bu durumdayken “önce diyet ve takviyelerle toparlanmak istiyorum” deyince doktor çok umut vermedi ama içime sinmediği için denemek istiyorum.
Kist yok
Adetler düzenli
Yumurtalıklar açık
Aranızda bu tarz değerlerle toparlayıp doğal yolla hamile kalan, AMH’si az da olsa yükselen ya da süreçte olumlu ilerleme yaşayan oldu mu?
Benzer durumdayız arkadaş olmak süreci paylaşmak isterim. İnşallah en yakın zamanda kucağımıza alırız . Bana bir doktor çatlatma iğnesi tavsiye etti kararsızım , belki bu ay onu denerimMerhaba canım benim 0.25 dontorlar direk tüp bebek dedi zaten normal yolla olması için olumsuz konuştular ama çok örnek var normal yola olanlar velhasıl tüp bebek için başvurdum ama zaten 3 ay sürüyor bende bu süreçte hem takviyeler alıyorum beslenmeye çok dikkt ediyorum ve ovülasyon takibi yapıyorum doktorlar normal yolla zor dedi beslenmeye dikkat etsen bile zaman alacak dedi ama içime sinmiyor elimden geleni yapıyorum yeterki doğal yolla olsun kullandıklarım omega 3 arı sütü, polen ve beslenme konusunda çok dikkatli olmak gerek bol bol ceviz kanu badem hepsi çiğ olarak almak gerek avakado tüketiyorum dışardan yemek fasfod yemiyorum abur cubur hayatımdan çıktı tek sorun tatlı yiyorum onuda çok çok azalttım
Merhabalar ben de 26 yaşındayım amh 1. Küsuratlıydı doktor banada ekime kadar çocuğun olmazsa tüp bebek dedi Impryl diye vitamin başlattı tüp bebek öncesi için hastalarına veriyormuş yorumlarını okuyunca yumurta kalitesini arttırdığı yazıyordu kullandım. Rahim filmi çektirdim vs. Ama bugün Kağan kocatepe diye doktoru dinledim amh düşüklüğünden ziyade adetin 3. Günü yapılan folikül testi çok önemliymiş. Birde tavsiyem lütfen yumurtalama takibi testlerle yapDüşük amh - düşük demir
Kist yok
Adetler düzenli
Yumurtalıklar açık
Merhabalar yazmak istedim az öncede yazdım benim de düşük tüp bebek önermişlerdi. Impryl diye vitamin kullandım ben işe yaradığını düşünüyorum sizede tavsiye ederimBenzer durumdayız arkadaş olmak süreci paylaşmak isterim. İnşallah en yakın zamanda kucağımıza alırız . Bana bir doktor çatlatma iğnesi tavsiye etti kararsızım , belki bu ay onu denerim
Ve adetin 3. Günü yapılan folikül testi amh dan daha önemliymişMerhabalar yazmak istedim az öncede yazdım benim de düşük tüp bebek önermişlerdi. Impryl diye vitamin kullandım ben işe yaradığını düşünüyorum sizede tavsiye ederim
Tabiki inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırızBenzer durumdayız arkadaş olmak süreci paylaşmak isterim. İnşallah en yakın zamanda kucağımıza alırız . Bana bir doktor çatlatma iğnesi tavsiye etti kararsızım , belki bu ay onu denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?