• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29 yaş bakir erkek

venomfish

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
86
38
3
32
Ağustos ayında böyle biriyle tanışmıştım 2 hafta sonra bitirdim.Çok korkutucu geldi, daha önce hiç kızarkadaşı olmamış.

Bugun mesaj atmış görüşmek istiyor yeniden. Sizce bir şans vereyim mi ?

Zorunlu edit : Cinsel anlamda tecrubesi yok yani, kız arkadası olmamış diye bakir demedim.

Son düzenleme:
Hiç kız arkadaşı olmamışla bakir aynı anlama gelmiyor yalnız.
Benim çok sevdiğim bir erkek arkadaşımın (30) da hiç kız arkadaşı olmadı. Kendisi içine kapanık biri sadece. Çirkin değil, iş sahibi, samimi olduktan sonra zekice bir mizah duygusuna sahip olduğunu gördüm, kendini farklı yönlerden geliştirmiş, 17 sinde bir sürü kızla çıkıp boş kalmış bir erkeğe kıyasla çok güzel hobileri var ama kadınlarla nasıl flört edeceğini bilmediğinden hiç kız arkadaşı olmamış. Fizyolojik olarak bir problemini bilemem ama karşısına çıkacak anlayışlı bir kadına çok güzel bir erkek arkadaş olacağından çok eminim. Sapkın düşünceleri olmadıktan sonra bir insanın cinsel hayatında sıkıntı varsa da aşılamayacağını düşünmüyorum. Ama siz nasıl erkekleri genelliyorsanız bu tarz şansı yaver gitmemiş erkekler de kadınları “Özgüveni yüksek, kendini beğenmiş erkekleri tercih ediyorlar vs” şeklinde genelleyebilir.
Neyse çok fazla çıktım konudan. Aslında sadece bakir(e) eşit değildir kız/erkek arkadaşı olmamış insan demek için gelmiştim.

Bu konuları neden konuştunuz anlamadım haa birde bence yalan söylüyor olabilir

Yani nasılsa allah affeder diyerek
Her halti yesin adam.
Alemsiniz...
Rabbimiz her tövbemizi kabul eder, kıldığım namazlarda da bol bol tövbe ediyorum. Rabbimiz yeter ki istesin Kun Fe Yekun.

Din hakkında konu yazmak yasak, din konusunu lütfen kapatalım arkadaşlar.

Konu amacından sapmasın lütfen

Rabbimiz her tövbemizi kabul eder, kıldığım namazlarda da bol bol tövbe ediyorum. Rabbimiz yeter ki istesin Kun Fe Yekun.

Dinsel yorum yapan sizsiniz ben değilim !!

Güzelmiş bu iş:)) siz yorum yapıyosunuz şuan bence milleti gaza getirmeyin saçma sapan

Back
X