- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahı konunun içine atanda sizsiniz ama... ilk siz Allah dedinizDinsel yorum yapan sizsiniz ben değilim !!
Rabbimiz her tövbemizi kabul eder, kıldığım namazlarda da bol bol tövbe ediyorum. Rabbimiz yeter ki istesin Kun Fe Yekun.
Din hakkında konu yazmak yasak, din konusunu lütfen kapatalım arkadaşlar.
Konu amacından sapmasın lütfen
Haramdan koruması güzel ama ne bileyim. Bu yaşa kadar hiç tecrubesi olmamaısı korkutuyor. Haram olsa bile Rabbimiz tövbe kapısını hep açık bırakmış. Selametle...
Kop koop
Keyiflendim yaaa... her tövbe kabul edildiğine göre eğlence başlasıııııııııın![]()
Konumuz helal haram değil arkadaslar, 29 yaşında bakir bir erkek var şans tanıyayım mı tanımayayım mı ?
Bakir olduğunu nereden biliyorsunuz?
İnstagramdanBir ikizler , bir basak, bir 38 yasinda, bir bakir... Siraya dizmis gibisin.
Yahu nerden tanisiyorsun cidden merak ettim. Chat siteleri deme sakin.![]()
Hiç bi erkeğe bakir mi değil mi diye yaklaşmadım ki. Kalp çarpıyosa gerisi teferruattır. Soruna o yüzden gülüyorum.Konumuz helal haram değil arkadaslar, 29 yaşında bakir bir erkek var şans tanıyayım mı tanımayayım mı ?
Siz de inandınız? Ne malum tamam da.Kendi söyledi, bakire kız arıyormus bakirmis
Neden yalan söylesinkiSiz de inandınız? Ne malum tamam da.
Ben adamda bir anormallik goremedim. Bana bakire kiz istediği için kendini korumuş gibi geldi. Hep demiyor muyuz kendi bakir mi ki bakire kiz istiyor diye. Eğer adamın aradığı şartı tasiyorsaniz görüşün.Bana ben bakire kız isterim çünkü bakirim demişti, yani cinsel tecrubesi sıfır
Hiç kız arkadaşının olmaması, bakir olduğu anlamına gelmez ki.Ağustos ayında böyle biriyle tanışmıştım 2 hafta sonra bitirdim.Çok korkutucu geldi, daha önce hiç kızarkadaşı olmamış.
Bugun mesaj atmış görüşmek istiyor yeniden. Sizce bir şans vereyim mi ?
Zorunlu edit : Cinsel anlamda tecrubesi yok yani, kız arkadası olmamış diye bakir demedim.
O yaşa kadar biryle olmamışsa bi sıkıntı vardır erkekler için bakirlikk yaşı kendini koruması etmesi iyisir ama o yaş en fazla 25 tir. Ondan sonrası için bu mümkün değill evlenmesi gerekirdi ya da başka yollara yönelmesi gerekirdi dinine bağlı biriyse muhakkak evlenirdi rahat biriyse kesinlikle bir sorun vardır. Karakteri iyidirr düzgündür sizin için cinsellik çok önemli değilsee görüşün ama illa bi sıkıntı vardır dikkat edin doğanın kanununa yaradılışaa ters bir durum bu kadar bunca sene. İlişki yaşamışş düzgün erkekte çokk tam bir piyango aslındaAğustos ayında böyle biriyle tanışmıştım 2 hafta sonra bitirdim.Çok korkutucu geldi, daha önce hiç kızarkadaşı olmamış.
Bugun mesaj atmış görüşmek istiyor yeniden. Sizce bir şans vereyim mi ?
Zorunlu edit : Cinsel anlamda tecrubesi yok yani, kız arkadası olmamış diye bakir demedim.