29 yaş bakir erkek

Rabbimiz her tövbemizi kabul eder, kıldığım namazlarda da bol bol tövbe ediyorum. Rabbimiz yeter ki istesin Kun Fe Yekun.

Din hakkında konu yazmak yasak, din konusunu lütfen kapatalım arkadaşlar.

Konu amacından sapmasın lütfen

:halay::halay::halay::KK73::KK73::KK73:

Keyiflendim yaaa... her tövbe kabul edildiğine göre eğlence başlasıııııııııın :KK71::KK71::KK71:

Konumuz helal haram değil arkadaslar, 29 yaşında bakir bir erkek var şans tanıyayım mı tanımayayım mı ?

İnsanına göre değişir, tanımaya çalışmak lazım, sağlıklı bir kararsa güzel bile bence, iradeli demek. Ben bu durumu korkutucu bulmuyorum, sadece "yalan" söyleme ihtimalinden korkarım.

Son düzenleme:
Bana ben bakire kız isterim çünkü bakirim demişti, yani cinsel tecrubesi sıfır
Ben adamda bir anormallik goremedim. Bana bakire kiz istediği için kendini korumuş gibi geldi. Hep demiyor muyuz kendi bakir mi ki bakire kiz istiyor diye. Eğer adamın aradığı şartı tasiyorsaniz görüşün.

Ağustos ayında böyle biriyle tanışmıştım 2 hafta sonra bitirdim.Çok korkutucu geldi, daha önce hiç kızarkadaşı olmamış.

Bugun mesaj atmış görüşmek istiyor yeniden. Sizce bir şans vereyim mi ?

Zorunlu edit : Cinsel anlamda tecrubesi yok yani, kız arkadası olmamış diye bakir demedim.
Hiç kız arkadaşının olmaması, bakir olduğu anlamına gelmez ki.
Bu konu üzerine evler var, para karşılığı bu işi yapanlar var.

Ağustos ayında böyle biriyle tanışmıştım 2 hafta sonra bitirdim.Çok korkutucu geldi, daha önce hiç kızarkadaşı olmamış.

Bugun mesaj atmış görüşmek istiyor yeniden. Sizce bir şans vereyim mi ?

Zorunlu edit : Cinsel anlamda tecrubesi yok yani, kız arkadası olmamış diye bakir demedim.
O yaşa kadar biryle olmamışsa bi sıkıntı vardır erkekler için bakirlikk yaşı kendini koruması etmesi iyisir ama o yaş en fazla 25 tir. Ondan sonrası için bu mümkün değill evlenmesi gerekirdi ya da başka yollara yönelmesi gerekirdi dinine bağlı biriyse muhakkak evlenirdi rahat biriyse kesinlikle bir sorun vardır. Karakteri iyidirr düzgündür sizin için cinsellik çok önemli değilsee görüşün ama illa bi sıkıntı vardır dikkat edin doğanın kanununa yaradılışaa ters bir durum bu kadar bunca sene. İlişki yaşamışş düzgün erkekte çokk tam bir piyango aslında

Back
X